leszq - Nie 19 Sie, 2012 Tylko trzeba pamiętać żeby zabrać jakieś rzeczy do zasłaniania rozbitych band, bo kosze na śmieci i znaki dostępne na torze, już zakrywają wszystkie luki w bandach .no name - Nie 19 Sie, 2012 Drifterzy naprawią po imprezie Janusz - Pon 20 Sie, 2012 Kto ma jakieś zdjęcia mojego clio to poprosze w pełnym rozmiarze na wrobelrly@gmail.comM - Pon 20 Sie, 2012 Geko proszony o fotky Michał - Pon 20 Sie, 2012
oj z tego co zdołałem usłyszeć gdzieniegdzie to w końcu nie byli zadowoleni na torze o te bariere, po hotheczowym treningu..
Ale fakt, teraz i tak była awantura po drifterach co 'naprawili' do końca, więc cała wina jest na nich Bonczek - Pon 20 Sie, 2012 Przyznam, że czekałem na telefon ale nikt nie zadzwonił, więc jest ok no name - Pon 20 Sie, 2012
karoluPL napisał/a:
oj z tego co zdołałem usłyszeć gdzieniegdzie to w końcu nie byli zadowoleni na torze o te bariere, po hotheczowym treningu..
Co Ty gadasz, jak hothecze barierę naprawią to nie ma uja we wsi.
Nikt tak barierek nie naprawia jak hothatcze karoluPL - Pon 20 Sie, 2012 nie no, o hothecz awantura to to nie była, ale po prostu ostatnio wybrzydzali, ze co jakis trening to ktoś coś rozwala nagminnie.
nie ma co sie stresować, wszystko jest cacy a barierki i tak naprawią osoby, co rozwaliły je bardziej, bo po was to była conajwyżej 'ryska' Rasputin - Pon 20 Sie, 2012 Oni nie tylko bariery rozwalali
WuRC - Pon 20 Sie, 2012
karoluPL napisał/a:
ostatnio wybrzydzali, ze co jakis trening to ktoś coś rozwala
Chyba jak się prowadzi tor wyścigowy i udostępnia go do jakichś zawodów/treningów to raczej normalna rzecz, że bariery czasem będą wymagały wymiany GeKo - Pon 20 Sie, 2012
M napisał/a:
Geko proszony o fotky
Będzie problem, Jeszcze wczoraj miałem wszystkie zdjęcia ładnie na karcie.
Obecnie nie da się z połowy zdjęć zrobić podglądu zarówno w aparacie jak i na karcie po kablu przez USB. Nie da się również tych zdjęć do których nie ma podglądu zgrać na dysk
Próbowałem już użyć hirens boot cd, ale to tylko zadziałało na usunięte foty, a te wyglądają jak uszkodzone bizon - Wto 21 Sie, 2012
GeKo napisał/a:
M napisał/a:
Geko proszony o fotky
Będzie problem, Jeszcze wczoraj miałem wszystkie zdjęcia ładnie na karcie.
Obecnie nie da się z połowy zdjęć zrobić podglądu zarówno w aparacie jak i na karcie po kablu przez USB. Nie da się również tych zdjęć do których nie ma podglądu zgrać na dysk
Próbowałem już użyć hirens boot cd, ale to tylko zadziałało na usunięte foty, a te wyglądają jak uszkodzone