To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Kielce 2012

leszq - Nie 19 Sie, 2012

Tylko trzeba pamiętać żeby zabrać jakieś rzeczy do zasłaniania rozbitych band, bo kosze na śmieci i znaki dostępne na torze, już zakrywają wszystkie luki w bandach :D .
no name - Nie 19 Sie, 2012

Drifterzy naprawią po imprezie ;D
Janusz - Pon 20 Sie, 2012

Kto ma jakieś zdjęcia mojego clio to poprosze w pełnym rozmiarze na wrobelrly@gmail.com
M - Pon 20 Sie, 2012

Geko proszony o fotky :)
Michał - Pon 20 Sie, 2012

Janusz napisał/a:
wrobelrly@gmail.com

Kamill - Pon 20 Sie, 2012

:rotfl:
Janusz - Pon 20 Sie, 2012

:lol2: :lol2: :lol2:
karoluPL - Pon 20 Sie, 2012

no name napisał/a:
Drifterzy naprawią po imprezie

oj z tego co zdołałem usłyszeć gdzieniegdzie to w końcu nie byli zadowoleni na torze o te bariere, po hotheczowym treningu..

Ale fakt, teraz i tak była awantura po drifterach co 'naprawili' do końca, więc cała wina jest na nich :rotfl:

Bonczek - Pon 20 Sie, 2012

Przyznam, że czekałem na telefon ale nikt nie zadzwonił, więc jest ok :)
no name - Pon 20 Sie, 2012

karoluPL napisał/a:
oj z tego co zdołałem usłyszeć gdzieniegdzie to w końcu nie byli zadowoleni na torze o te bariere, po hotheczowym treningu..

Co Ty gadasz, jak hothecze barierę naprawią to nie ma uja we wsi.
Nikt tak barierek nie naprawia jak hothatcze ;)

karoluPL - Pon 20 Sie, 2012

nie no, o hothecz awantura to to nie była, ale po prostu ostatnio wybrzydzali, ze co jakis trening to ktoś coś rozwala nagminnie.

nie ma co sie stresować, wszystko jest cacy a barierki i tak naprawią osoby, co rozwaliły je bardziej, bo po was to była conajwyżej 'ryska' :]

Rasputin - Pon 20 Sie, 2012

Oni nie tylko bariery rozwalali :/

WuRC - Pon 20 Sie, 2012

karoluPL napisał/a:
ostatnio wybrzydzali, ze co jakis trening to ktoś coś rozwala

Chyba jak się prowadzi tor wyścigowy i udostępnia go do jakichś zawodów/treningów to raczej normalna rzecz, że bariery czasem będą wymagały wymiany :]

GeKo - Pon 20 Sie, 2012

M napisał/a:

Będzie problem, Jeszcze wczoraj miałem wszystkie zdjęcia ładnie na karcie.
Obecnie nie da się z połowy zdjęć zrobić podglądu zarówno w aparacie jak i na karcie po kablu przez USB. Nie da się również tych zdjęć do których nie ma podglądu zgrać na dysk :(
Próbowałem już użyć hirens boot cd, ale to tylko zadziałało na usunięte foty, a te wyglądają jak uszkodzone :/

bizon - Wto 21 Sie, 2012

GeKo napisał/a:
M napisał/a:

Będzie problem, Jeszcze wczoraj miałem wszystkie zdjęcia ładnie na karcie.
Obecnie nie da się z połowy zdjęć zrobić podglądu zarówno w aparacie jak i na karcie po kablu przez USB. Nie da się również tych zdjęć do których nie ma podglądu zgrać na dysk :(
Próbowałem już użyć hirens boot cd, ale to tylko zadziałało na usunięte foty, a te wyglądają jak uszkodzone :/

r-studio?