w małych miasteczkach możesz nawet na pałę znaleĽć miejsce
Fajna opcja. Robi± gdzie¶ w zacisznej uliczce?
To zależy od pały. Czasem nawet na widoku.
Bonczek - Pon 20 Lip, 2015 106 - Pon 20 Lip, 2015
Alexxx napisał/a:
Siadly napisał/a:
Wakacyjny czas ;D
Wszyscy strasz± t± drog± Chorwacj±, mimo to chciałem 4ty raz jechać do Splitu, ale okazało się, że domek zarezerwowany w tym terminie. Do głowy przyszła mi w takim razie Czarnogóra (w planach i tak był wypad do Dubrovnika). Był kto¶? Jaki rejon tam w ogóle wybrać? Podstaw± dobra plaża.
W Czarnogórze na wybrzeżu przygotuj się na tłok jak w tokijskim metrze :) Byłem w Ulcinj i gdzie¶ tam nad wod± jeszcze ale tylko pół dnia bo jednak południe Cro lepsze.
wrocilem chwile temu z Czarnogóry (z Budvy) miejsca od choooya. lezaki 5-10 E.
jak masz zamiar lezec na plazy to polecam - fajnie. jedyny minus to odleglosc -
z Krakowa 1600 km... jeeeedzie sie i jedzie.
:)was79 - Pon 20 Lip, 2015 Budva zayebista, też byłem i polecam.Janusz - Pon 20 Lip, 2015
Siadly napisał/a:
Wszyscy strasz± t± drog± Chorwacj±, mimo to chciałem 4ty raz jechać do Splitu,
szkoda życia, jechać 4 razy pod rz±d w to samo miejsce na wakacje !!!Anonymous - Wto 21 Lip, 2015
Janusz napisał/a:
Siadly napisał/a:
szkoda życia, jechać 4 razy pod rz±d w to samo miejsce na wakacje !!!
szkoda życia, jechać 4 razy pod rz±d w to samo miejsce na wakacje !!!
+siedemnascie milionów
Ta opcja padła wraz z brakiem zakwaterowania, więc z uwag± czytam propozycje i googluję was79 - Wto 21 Lip, 2015
onufry napisał/a:
Siadly, może Korčula ?
mnie się podobało
Mnie też, natomiast kasa, tak mniej więcej +30% onufry - Wto 21 Lip, 2015 my¶my stacjonowali w Lumbardzie
was79 napisał/a:
onufry napisał/a:
Siadly, może Korčula ?
mnie się podobało
Mnie też, natomiast kasa, tak mniej więcej +30%
to fakt - dlatego trzeba to brać pod uwagę, żeby po powrocie nie stacjonować w lombardzie
Każdy wypoczywa jak lubi / jak grub± ma sakiewkę / jak grub± ma dziewczynę / itd.
Ja / My co roku w Cro ok 3 tygodni - podzielone na 3, 4 miejscówki.
W jednym miejscu max 5-6 noclegów Michał - Wto 21 Lip, 2015 Tyle pięknych miejsc do zwiedzenia na swiecie za t± sam± kase ...
Ciężko mi to zrozumieć .
cro fajna ale bez przesady - nie rozumiem ogólnej podjarki ( tak jak podjarki jimmkiem )onufry - Wto 21 Lip, 2015
Michał napisał/a:
Tyle pięknych miejsc do zwiedzenia na swiecie za t± sam± kase ...
Ciężko mi to zrozumieć .
cro fajna ale bez przesady - nie rozumiem ogólnej podjarki ( tak jak podjarki jimmkiem )
IMO podjarka polega na tym, że jedziesz tam własnym wehikułem i jeste¶ niczym nie ograniczony
OK polecisz gdzie¶ samolotem z podręcznym, pożyczysz auto. I co ? i gónwo - nie ma płetw, kuszy, wędki, parasola, żarełka w słoikach, gryla, lodówki turystycznej na browara, 10-ciu pompowanych gadżetów, itd. Michał - Wto 21 Lip, 2015 Nie no , oczywi¶cie - posiadanie własnego samochodu na takim wyjezdzie to mega plus - wiem bo byłem 2-3 lata temu jako¶ w cro, więc wiem jak jest. Tylko nie piszmy że to podjarka
Tylko za nie wiele więcej kasy zwiedziłem cały vietnam, na miejscu wożono mi dupe, żarłem dziwne rzeczy, latałem samolotem po viet ( 80 zeta bilet ) płyn±łem na oceanie motorówk± zbit± z 3 desek, mieszkałem na wyspie przez pare dni... i w huk różnych przygód ... a takie cor ...
Cytat:
nie ma płetw, kuszy, wędki, parasola, żarełka w słoikach, gryla, lodówki turystycznej na browara, 10-ciu pompowanych gadżetów, itd.
no wła¶nie , takie rzeczy to ja moge sobie na mazurach też ogarn±ć ...
No nic - niektórzy wol± w±chać skarpety a inni róże , my znowu lecimy gdzie¶ dalej .PiTT - Wto 21 Lip, 2015 i nie ma co porownywac polnocnej chorwacji z poludniowa
na poludniu jest mega dobrze
edit: Michał to co piszesz jest słuszne, ale sporo osób ma jak±¶ wew. bariere żeby wybrać się w tak dalekie i egzotyczne miejsca... tym bardziej jak mowa o rodzinie z małymi dziećmi
chorwacja jest po prostu alternatywa dla naszego morza
znajomy bierze plecak i jezdzi po swiecie w cenie slabego hotelu w bułgarii
ostatnio go opierdolili w brazylii ze wszystkich rzeczy jakie miał, na lajcie go¶ć z nożem podszedł i kazał mu wyskakiwać z fantów