siema - Sob 01 Cze, 2013 Te, sadownicy, a czym streamujecie muzykę i filmy z tych swoich dysków sieciowych na iPhony/iPody?PiTT - Sob 01 Cze, 2013 air video - tylko wideo, ale dziala super
emit - wszystko, ale mniej mi sie podobasiema - Sob 01 Cze, 2013
PiTT napisał/a:
emit - wszystko, ale mniej mi sie podoba
Mój iPod'a ma iOS 4.2.1. Jestem za cienki na ten soft. Jest jeszcze coś sensownego?PiTT - Sob 01 Cze, 2013
siema napisał/a:
PiTT napisał/a:
Mój iPod'a ma iOS 4.2.1. Jestem za cienki na ten soft. Jest jeszcze coś sensownego?
ja mam ipada 1 i air video działasiema - Sob 01 Cze, 2013
PiTT napisał/a:
siema napisał/a:
PiTT napisał/a:
Mój iPod'a ma iOS 4.2.1. Jestem za cienki na ten soft. Jest jeszcze coś sensownego?
ja mam ipada 1 i air video działa
Piszę o emit. Air video podobno tylko do wideo, a ja chcę strumieniować w zasadzie tylko i wyłącznie muzykę.PiTT - Nie 02 Cze, 2013 no dobra, jednak zdecydowałem się na 13" pro z retiną, dostałem fajną ofertę
teraz pytanie skąd na os x'a ściągać programy typu photoshop, office itd. oczywiście tylko testowo bo docelowo mam zamiar kupić zefir - Nie 02 Cze, 2013 torrenty Qukie - Sob 15 Cze, 2013 sympatycznie
Anonymous - Pon 17 Cze, 2013 michool_vt - Pon 17 Cze, 2013 M - Pon 17 Cze, 2013 Nie ma możliwości spięcia Mucha - Pon 05 Sie, 2013 Anonymous - Śro 07 Sie, 2013 http://qz.com/112722/appl...he-bottom-line/
Cytat:
Through October 18, Apple is offering to take back any iPhone, iPod, or iPad chargers not made by Apple at its stores and authorized service providers, and in exchange will sell users an authentic Apple USB power adaptor for $10—half the usual price.
Podsumowując: w związku ze śmiercią (przez porażenie prądem podczas używania telefonu kiedy ten był podłączony do podrobionej ładowarki), Apple wpadło na pomysł "odkupywania" tychże podróbek od użytkowników. Jeśli w sklepie Apple oddasz podróbkę to oryginał kupujesz za pół ceny.
Przecież to genialne zagranie jest!
Marketing Level: Jabłko.Mucha - Śro 07 Sie, 2013 i hajs sie zgadza! bo w produkcji to kosztuje cwai centyMichał - Pią 06 Wrz, 2013