To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Maciusiowy - Czw 07 Sty, 2010

GeKo napisał/a:
ale równie dobrze modlących się katolików też można nazwać prymitywnymi

Grzesiu błagam...nie poruszajmy już tego tematu :wall:

Janusz - Czw 07 Sty, 2010

Maciusiowy napisał/a:
GeKo napisał/a:

dobrze, wiec nie myślcie o religi jako o zwykłej instytucji finansowej. wykurzystujacej ludzka naiwność...

M - Czw 07 Sty, 2010

Geko, nawet tego nie skomentuje
Vlodarsky - Czw 07 Sty, 2010

eM napisał/a:
Geko, nawet tego nie skomentuje

nigdy sprawiedliwie i mądrze nie wypowie się na ten temat osoba będąca po którejś stronie tak mocno jak Maciek czy Kondziu czy bart

Maciek (Katolik) , Kondziu (ninja) , bart (ave satan)

Wczoraj był dobry program o Arabii ! Tam jest nieźle :) prawa kobiet, obcinanie rąk :) ale jest jak w zegareczku wszystko :)

Vlodarsky - Czw 07 Sty, 2010

Maciusiowy napisał/a:
GeKo napisał/a:

nie - nie można bo oni za to płacą żeby być w kościele :) a jak nie zapłacą to raz w roku i tak ksiądz przyjdzie z kwitem do zapłacenia na Trzech Króli :rotfl:

Janusz - Czw 07 Sty, 2010

Vlodarsky napisał/a:
igdy sprawiedliwie i mądrze nie wypowie się na ten temat osoba będąca po którejś stronie tak mocno jak Maciek czy Kondziu czy bart

ja jestem bardzo mocno po drugiej stronie :) i już dawno myślałem o pogadance na ten temat z Em'em.. ale stwierdziłem ze napiszemy 20 stron, a temat do niczego nie doprowadzi i zostanie zamknięty

Bart - Czw 07 Sty, 2010

tak swoją drogą, na rosnącej fali popularności ankiet na forum, można by przebadać forumowiczów pod kątem wiary (tudzież jej braku :] )
martin.h - Czw 07 Sty, 2010

bart napisał/a:
tak swoją drogą, na rosnącej fali popularności ankiet na forum, można by przebadać forumowiczów pod kątem wiary (tudzież jej braku :] )

Jestem za, o ile bedzie opcja "666" :rotfl:

GeKo - Czw 07 Sty, 2010

Maciusiowy napisał/a:
GeKo napisał/a:

Maćku nie łap mnie za słowa wycięte z kontekstu.

eM, ja nikogo urażać nie chciałem, chodzilo mi o pokazanie, że rozpatrując to tak jak Kondziu to widzi (prymitywny lud z dawnej afryki w przepaskach na biodrach, można się cofnąć w czasie i spojrzeć na to od strony naszej kultury. Nie biegamy w tunikach ani rajstopach a do kościoła dalej chodzimy) Czyli robimy swoje, oni też robią swoje.
I proszę nie odbieraj porównań do Chrześcijaństwa jako atak na swoją osobę i wiarę.

Maciusiowy - Czw 07 Sty, 2010

GeKo napisał/a:
Maćku nie łap mnie za słowa wycięte z kontekstu.

nie, to nie kwestia wycięcią z kontekstu tej konkretnej wypowiedzi - chodziło mi w ogóle o wypowiedź w temacie religijnym, które u nas w większości przypadków specyficznie się kończą :) (np. wieszaniem Joanny Krupy na krzyżu)

mi - Czw 07 Sty, 2010

bart napisał/a:
na rosnącej fali popularności ankiet na forum, można by przebadać forumowiczów pod kątem wiary (tudzież jej braku :] )

agri!

ANKIETA! ANKIETA! ANKIETA!

martin.h - Czw 07 Sty, 2010

Panowie zapraszam -> http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=6574
iQ - Czw 07 Sty, 2010

Ktos moze polecic jakas myjnie samochodowa w WWA lub okolicach? Najchetniej reczna :)
Musze umyc auto bo po 3kkm przez osniezona europa wyglada ze plakac sie chce :/

PiTT - Czw 07 Sty, 2010

iQ... napisał/a:
Ktos moze polecic jakas myjnie samochodowa w WWA lub okolicach? Najchetniej reczna :)
Musze umyc auto bo po 3kkm przez osniezona europa wyglada ze plakac sie chce :/

ja korzystam ostatnio z tej w blue city na dole
zawsze mam dobrze umyte i wysuszone

iQ - Czw 07 Sty, 2010

PiTT napisał/a:

ja korzystam ostatnio z tej w blue city na dole
zawsze mam dobrze umyte i wysuszone

Rozumiem ze podstawiasz auto i odbierasz gotowe? Ile sobie zycza za takie mycie? Trzeba sie jakos wczesniej umawiac?