ale równie dobrze modlących się katolików też można nazwać prymitywnymi
Grzesiu błagam...nie poruszajmy już tego tematu Janusz - Czw 07 Sty, 2010
Maciusiowy napisał/a:
GeKo napisał/a:
Grzesiu błagam...nie poruszajmy już tego tematu
dobrze, wiec nie myślcie o religi jako o zwykłej instytucji finansowej. wykurzystujacej ludzka naiwność...M - Czw 07 Sty, 2010 Geko, nawet tego nie skomentujeVlodarsky - Czw 07 Sty, 2010
eM napisał/a:
Geko, nawet tego nie skomentuje
nigdy sprawiedliwie i mądrze nie wypowie się na ten temat osoba będąca po którejś stronie tak mocno jak Maciek czy Kondziu czy bart
Wczoraj był dobry program o Arabii ! Tam jest nieźle prawa kobiet, obcinanie rąk ale jest jak w zegareczku wszystko Vlodarsky - Czw 07 Sty, 2010
Maciusiowy napisał/a:
GeKo napisał/a:
nie - nie można bo oni za to płacą żeby być w kościele a jak nie zapłacą to raz w roku i tak ksiądz przyjdzie z kwitem do zapłacenia na Trzech Króli Janusz - Czw 07 Sty, 2010
Vlodarsky napisał/a:
igdy sprawiedliwie i mądrze nie wypowie się na ten temat osoba będąca po którejś stronie tak mocno jak Maciek czy Kondziu czy bart
ja jestem bardzo mocno po drugiej stronie i już dawno myślałem o pogadance na ten temat z Em'em.. ale stwierdziłem ze napiszemy 20 stron, a temat do niczego nie doprowadzi i zostanie zamkniętyBart - Czw 07 Sty, 2010 tak swoją drogą, na rosnącej fali popularności ankiet na forum, można by przebadać forumowiczów pod kątem wiary (tudzież jej braku )martin.h - Czw 07 Sty, 2010
bart napisał/a:
tak swoją drogą, na rosnącej fali popularności ankiet na forum, można by przebadać forumowiczów pod kątem wiary (tudzież jej braku )
Jestem za, o ile bedzie opcja "666" GeKo - Czw 07 Sty, 2010
Maciusiowy napisał/a:
GeKo napisał/a:
Grzesiu błagam...nie poruszajmy już tego tematu
Maćku nie łap mnie za słowa wycięte z kontekstu.
eM, ja nikogo urażać nie chciałem, chodzilo mi o pokazanie, że rozpatrując to tak jak Kondziu to widzi (prymitywny lud z dawnej afryki w przepaskach na biodrach, można się cofnąć w czasie i spojrzeć na to od strony naszej kultury. Nie biegamy w tunikach ani rajstopach a do kościoła dalej chodzimy) Czyli robimy swoje, oni też robią swoje.
I proszę nie odbieraj porównań do Chrześcijaństwa jako atak na swoją osobę i wiarę.Maciusiowy - Czw 07 Sty, 2010
GeKo napisał/a:
Maćku nie łap mnie za słowa wycięte z kontekstu.
nie, to nie kwestia wycięcią z kontekstu tej konkretnej wypowiedzi - chodziło mi w ogóle o wypowiedź w temacie religijnym, które u nas w większości przypadków specyficznie się kończą (np. wieszaniem Joanny Krupy na krzyżu)mi - Czw 07 Sty, 2010
bart napisał/a:
na rosnącej fali popularności ankiet na forum, można by przebadać forumowiczów pod kątem wiary (tudzież jej braku )
agri!
martin.h - Czw 07 Sty, 2010 Panowie zapraszam -> http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=6574iQ - Czw 07 Sty, 2010 Ktos moze polecic jakas myjnie samochodowa w WWA lub okolicach? Najchetniej reczna
Musze umyc auto bo po 3kkm przez osniezona europa wyglada ze plakac sie chce PiTT - Czw 07 Sty, 2010
iQ... napisał/a:
Ktos moze polecic jakas myjnie samochodowa w WWA lub okolicach? Najchetniej reczna
Musze umyc auto bo po 3kkm przez osniezona europa wyglada ze plakac sie chce
ja korzystam ostatnio z tej w blue city na dole
zawsze mam dobrze umyte i wysuszoneiQ - Czw 07 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
ja korzystam ostatnio z tej w blue city na dole
zawsze mam dobrze umyte i wysuszone
Rozumiem ze podstawiasz auto i odbierasz gotowe? Ile sobie zycza za takie mycie? Trzeba sie jakos wczesniej umawiac?