Mick - Czw 07 Sty, 2010 nie wiem gdzie dokładnie jesteś, tzn przebywasz, ale jest dobra myjka na rogu Sobieskiego i Dolinki Służewieckiej. Samo mycie jest w granicach 35 pln.
Oczywiście ręczne.PiTT - Czw 07 Sty, 2010 ja zawszę jadę bez umawiania, zostawiasz auto i idziesz sobie na 30-60 min. pochodzić po sklepie
w zależności ile samochodów mają, ale zazwyczaj po 30 min. jest gotowe, mają 5 albo 6 stanowisk
mycie średniego auta 30zł.
jak chcesz jakieś woski itd. to oczywiście dodatkowo płatne
wg. mnie jedna z fajniejszych myjni ręcznych na których byłemPiTT - Czw 07 Sty, 2010
Mick napisał/a:
nie wiem gdzie dokładnie jesteś, tzn przebywasz, ale jest dobra myjka na rogu Sobieskiego i Dolinki Służewieckiej. Samo mycie jest w granicach 35 pln.
Oczywiście ręczne.
w którym miejscu?iQ - Czw 07 Sty, 2010 Jestem na zoliborzu chociaz auto teraz stoi pod warszawa i czeka na zimowki. W sobote troche sie nim poturlam i przy okazji chcialem umyc.Janusz - Czw 07 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
zostawiasz auto i idziesz sobie na 30-60 min. pochodzić po sklepie
w sensie bawisz się w sklepowego turystę??PiTT - Czw 07 Sty, 2010
Janusz napisał/a:
PiTT napisał/a:
w sensie bawisz się w sklepowego turystę??
z przymusu Mick - Czw 07 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
Mick napisał/a:
nie wiem gdzie dokładnie jesteś, tzn przebywasz, ale jest dobra myjka na rogu Sobieskiego i Dolinki Służewieckiej. Samo mycie jest w granicach 35 pln.
Oczywiście ręczne.
w którym miejscu?
ta duża myjnia, do której wjeżdża się od Idzikowskiego.
Dokładnie na ulicy PORY.Mick - Czw 07 Sty, 2010
Janusz napisał/a:
PiTT napisał/a:
w sensie bawisz się w sklepowego turystę??
można nawet powiedzieć, że to męska odmiana galeriankiPiTT - Czw 07 Sty, 2010
Mick napisał/a:
PiTT napisał/a:
Mick napisał/a:
Oczywiście ręczne.
w którym miejscu?
ta duża myjnia, do której wjeżdża się od Idzikowskiego.
Dokładnie na ulicy PORY.
hehe no to na rogu Sobieskiego i Sikorskiego
ręcznej tam nie polecam, kiepsko myją i kiepsko suszą
ja tam jeździłem na automat kiedyś i to polecam
mają najlepszy automat w Wawie chyba, nie są szczoty tylko materiałowe skrawki
myje i suszy bardzo dokładnie, jak chcesz automat to tam śmiało pojedz, jak ręczna to lepiej myją w blue citymartin.h - Czw 07 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
i idziesz sobie na 30-60 min. pochodzić po sklepie
PiTT, Ty sam przeczysz sobie iQ - Czw 07 Sty, 2010 nie lubie chodzic po sklepach wiec przez 30-60 minut bede wszystkim patrzal na rece PiTT - Czw 07 Sty, 2010
martin.h napisał/a:
PiTT napisał/a:
PiTT, Ty sam przeczysz sobie
to są dwie różne rzeczy
czy ja napisałem gdzieś że przez to że inni którzy robią wycieczki całymi rodzinami i spędzają w centrach handlowych cały weekend, mam nie pojawiać się w takich miejscach?
czytajcie proszę ze zrozumieniem Franek - Czw 07 Sty, 2010 Żółta myjnia przy wilanowskiej - polecam. Myją auto, szuszą, podchodzi facet i sprawdza swego pracownika czy zrobił jak należy. Zagląda do klapki wlewu paliwa, wszędzie. Pierwsza myjnia po której nie mam zacieków.Loko - Czw 07 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
martin.h napisał/a:
PiTT napisał/a:
to są dwie różne rzeczy
czy ja napisałem gdzieś że przez to że inni którzy robią wycieczki całymi rodzinami i spędzają w centrach handlowych cały weekend, mam nie pojawiać się w takich miejscach?
czytajcie proszę ze zrozumieniem
I potem idzie taki, spacerowicz po centrum handlowym, bo mu auto myją, pałeta się pod nogami miedzy regałami bo właściwie to on nic konkretnego nie szuka i tylko przeszkadza, jak człowiek wpada na chwile po coś konkretnego, żeby szybko wejść, zrobić zakupy i wyjść PiTT - Czw 07 Sty, 2010
Loko napisał/a:
PiTT napisał/a:
martin.h napisał/a:
PiTT napisał/a:
to są dwie różne rzeczy
czytajcie proszę ze zrozumieniem
I potem idzie taki, spacerowicz po centrum handlowym, bo mu auto myją, pałeta się pod nogami miedzy regałami bo właściwie to on nic konkretnego nie szuka i tylko przeszkadza, jak człowiek wpada na chwile po coś konkretnego, żeby szybko wejść, zrobić zakupy i wyjść
hehehe, wersja nieco naciągana, ale niech będzie
co ciekawe stanowisk jest 5-6, więc i tak te kilka osób z myjki nie robi różnicy