Misiek_lbn - Czw 07 Sty, 2010 lubię chodzić do kina, zwłaszcza za pół ceny dzięki orange
niestety polskie filmy wyglądają fajnie na trailerze, a w rzeczywistości wychodzi...kupa M - Czw 07 Sty, 2010 a czego sie spodziewałeś?martin.h - Czw 07 Sty, 2010 Jaki gust, takie filmy.PiTT - Czw 07 Sty, 2010
eM napisał/a:
a czego sie spodziewałeś?
dobrego yebania! Misiek_lbn - Czw 07 Sty, 2010 eM, przecież nie jest regułą że każdy polski film będzie kupą...
moze wreszcie trafi się jakiś ciekawy
a oglądaliście np wojna polsko ruska
faktem jest że oglądałem to w stanie wskazującym, ale...nigdy nie widziałem tak powalonego filmu
zrobił mi taką sieczkę w głowie, że nie wiem...budzik - Czw 07 Sty, 2010
Misiek_lbn napisał/a:
faktem jest że oglądałem to w stanie wskazującym, ale...nigdy nie widziałem tak powalonego filmu
zrobił mi taką sieczkę w głowie, że nie wiem...
Dokładnie, najdziwniejszy film jaki oglądałem Misiek_lbn - Czw 07 Sty, 2010
martin.h napisał/a:
Jaki gust, takie filmy.
wtf
Ty lubisz muzykę jaką lubisz, wyjdzie jedna *ujowa piosenka, to mam powiedzieć zę masz *ujowy gust bo słuchasz takiej muzyki
a może lepiej pójść z dziewczyną na rambo 10: rzeź w kirgistanie
czasami ma się ochotę obejrzeć coś spokojnego, więc idzie się na film komediowo romantyczny...
czasami niektórzy mają...dziwne podejście.PiTT - Czw 07 Sty, 2010
Misiek_lbn napisał/a:
eM, przecież nie jest regułą że każdy polski film będzie kupą...
ja oglądałem, ale tylko jakieś 30-40min i żałuję tego czasu
wg. mnie mega choojowo zagrane, naciągane, sztuczne i ogólnie kooopa
ostatnio nie widziałem dobrego Polskiego filmu a szkoda bo nigdy nic do nich nie miałem i bardzo lubiłemAnonymous - Czw 07 Sty, 2010
budzik napisał/a:
Misiek_lbn napisał/a:
Dokładnie, najdziwniejszy film jaki oglądałem
Obejrzyjcie Kawę i Papierosy , chyba jest bardziej porąbanyKonradMK - Czw 07 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
Misiek_lbn napisał/a:
eM, przecież nie jest regułą że każdy polski film będzie kupą...
ja oglądałem, ale tylko jakieś 30-40min i żałuję tego czasu
wg. mnie mega choojowo zagrane, naciągane, sztuczne i ogólnie kooopa
ostatnio nie widziałem dobrego Polskiego filmu a szkoda bo nigdy nic do nich nie miałem i bardzo lubiłem
Popieram. Masłowska to zjeb a ten film to kupa.martin.h - Czw 07 Sty, 2010
Misiek_lbn napisał/a:
martin.h napisał/a:
Jaki gust, takie filmy.
wtf
Ale ja nie mówię, że komedie romantyczne są do dupy, tylko, że polskie kino (w większości, przynajmniej tej promowanej) jest do dupy. Polacy lubią kicz i to się najbardziej sprzedaje.
O muzyce nie pisałem, mówimy o filmach, i na tym poprzestańmy.Anonymous - Czw 07 Sty, 2010 Wczoraj obejrzałem "Dom zły" i szczerze polecamMisiek_lbn - Czw 07 Sty, 2010
martin.h napisał/a:
O muzyce nie pisałem, mówimy o filmach, i na tym poprzestańmy.
z myzuką był tylko przykład, ok
martin.h napisał/a:
Polacy lubią kicz i to się najbardziej sprzedaje.
a ja uważam że Polacy widząc fajny trailer liczą ze cały film będzie fajny, a okazuje się że jest gównem...
są naiwni, a filmowcy to wykorzystują, kręcąc chyba najpierw fajny trailer, a później gówniane sceny miedzy scenami z trailera
rabarbar napisał/a:
Wczoraj obejrzałem "Dom zły" i szczerze polecam
własnie, w tym wypadku trailer okazał się rzeczą, która mnie zniechęciła do niego, mimo że słyszałem już ze dobry martin.h - Czw 07 Sty, 2010
rabarbar napisał/a:
Wczoraj obejrzałem "Dom zły" i szczerze polecam
Jeden z lepszych polskich filmów ostatnimi czasy, zresztą kto widział "Wesele" ten wie czego się spodziewać po Smarzowskim.Misiek_lbn - Czw 07 Sty, 2010 wesele mi sie nie podobało, i właśnie o weselu pomyślałem jak widziałem zapowiedź
w takim razie chyba odpuszczę