M - Nie 10 Sty, 2010 Coś pięknego - musze sobie druknąć, oprawić i zawiesić nad biurkiem
Anonymous - Nie 10 Sty, 2010 spoko, ale nie ograniczalbym tego tylko do gw i tvnM - Nie 10 Sty, 2010 zapewneJanusz - Nie 10 Sty, 2010 http://www.smog.pl/wideo/..._by_sie_rozbil/
miał trochę fuksa notabene... panowie.. czy każdym BMW musi latać dres albo łysy?? już widziałem dwie m3 e46 w których kierowali łysi młodzi i bez szyi.... do tego widziałem tez jakieś e92 330 na dużej feldze i glebie.. i sytuacja z prowadzącym podobna.... i jak tu nie wierzyć w stereotypy...dzik - Pon 11 Sty, 2010
GeKo napisał/a:
Może miałeś pecha Piter,
A tak przy okazji ciekawy materiał znów KM VS Nm w trochę innej odsłonie
http://motoryzacja.interi...astyczny,716231 Najciekawsze jest to że moc odpowiada za prędkość maksymalną a moment za przyspieszenie. Z tego co pamiętam juz to Dzik kiedyś negował i pewnie wie co mówił.
Z tego co przeczytalem rozpatruja sprawe elastycznosci glownie, z glowa w dodatku.
Niescislosci nie zauwazylem, mozna czytac KonradMK - Pon 11 Sty, 2010
dzik napisał/a:
GeKo napisał/a:
Może miałeś pecha Piter,
A tak przy okazji ciekawy materiał znów KM VS Nm w trochę innej odsłonie
http://motoryzacja.interi...astyczny,716231 Najciekawsze jest to że moc odpowiada za prędkość maksymalną a moment za przyspieszenie. Z tego co pamiętam juz to Dzik kiedyś negował i pewnie wie co mówił.
Z tego co przeczytalem rozpatruja sprawe elastycznosci glownie, z glowa w dodatku.
Niescislosci nie zauwazylem, mozna czytac
czekałem na tą aprobatę. Chłopaki, MOŻNA CZYTAĆ!!!
Mick - Pon 11 Sty, 2010 Panowie,
Polecam Wam gdy będziecie organizowali imprezę firmową w klubie HOTL, żebyście płacili fakturę w ustlonym terminie...
Jak tego nie zrobicie, będziecie mieć sytuacje taką jaką mam ja...
zorganizowałem imprezę firmową w grudniu, do tej pory moja wspaniała instytucja finansowa nie zapłaciła faktury, a do mnie dzisiaj przyjechał czarny samochód z 3 panami...
w dniu dzisiejszym do domu odjeżdżam w eskorcie uzrbojonych ochroniarzy... co będzie jutro... ch.. wie...Michał - Pon 11 Sty, 2010 ? !! ?? !! ?? !! ?? !!M - Pon 11 Sty, 2010 no co ty PiTT - Pon 11 Sty, 2010
Mick napisał/a:
Panowie,
Polecam Wam gdy będziecie organizowali imprezę firmową w klubie HOTL, żebyście płacili fakturę w ustlonym terminie...
Jak tego nie zrobicie, będziecie mieć sytuacje taką jaką mam ja...
zorganizowałem imprezę firmową w grudniu, do tej pory moja wspaniała instytucja finansowa nie zapłaciła faktury, a do mnie dzisiaj przyjechał czarny samochód z 3 panami...
w dniu dzisiejszym do domu odjeżdżam w eskorcie uzrbojonych ochroniarzy... co będzie jutro... ch.. wie...
o fak, to do hotla już nie wejdziesz
ale co weszli na bezczela i zarządali kasy?
WTF co oni bandytów wynajmują do ściągania zadłużeń, przecież istnieje coś takiego jak dział windykacyjny w każdej większej firmie czy klubie
do tego chyba średnio raczej wybrali sobie firmę do zastraszania, ja rozumiem, pojechać ściągnąć kasę od P.H.U. Zdzich, ale nie od dużego banku, chyba kogoś tam wali na dekiel
dobra nic nie piszę bo jeszcze mnie namierzą, kasuję też z tel Twój nr.
kubas - Pon 11 Sty, 2010 oosstraaa akcja KonradMK - Pon 11 Sty, 2010 Zadzwoniłbym od razu do managera HOTLa i zapytał czy dawno nie miał kontroli skarbowej. Chyba ich ostro pojebało.PiTT - Pon 11 Sty, 2010
KonradMK napisał/a:
Zadzwoniłbym od razu do managera HOTLa i zapytał czy dawno nie miał kontroli skarbowej. Chyba ich ostro pomylony.
dzwonisz Ty mój twardzielu KonradMK - Pon 11 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Zadzwoniłbym od razu do managera HOTLa i zapytał czy dawno nie miał kontroli skarbowej. Chyba ich ostro pomylony.
dzwonisz Ty mój twardzielu
ok dziś wpadnę do ciebie i dzwonimy ze stacjonarnego
ciekawe czy to ci sami panowie co stoją na bramce.PieQt - Pon 11 Sty, 2010 nie kumam tego, przyjechał samochód i co ... przyszli do ciebie do firmy i gadali przy twoim biurku, że zaraz cię wywiozą do lasu?
ewentualnie rozumiem, jakbyś po pijaku zdemolował pół lokalu i powiedział, że masz ich w dupie, ale żeby za niezapłaconą fakturę - niedorzeczne.