To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

k-mart - Pon 11 Sty, 2010

kurwa co za chora akcja Mick :/
Chyba bym kazdemu z nich sprzedal pare latar kijem basebollowym, jesli przyszli by mnie straszyc na moim kwadracie
Ale Twoja firma tez sie pieknie spisala, nie bedac w stanie zaplacic faktury, co nie zmienia faktu ze ten hotl (cokolwiek to ma byc), to jeden wielki huy

hehe
tak sobie jeszcze raz przemyslalem ten temat, ale nie odpuscil bym huyom.

Jaco - Pon 11 Sty, 2010

Mick napisał/a:
przyjechał czarny samochód z 3 panami...

PiTT - Pon 11 Sty, 2010

hehehe, racja
na miejscu firmy Micka, czyli Polbanku jeśli się nie mylę bym zrobił mega karwa dym i rozpowiedział w całym środowisku żeby przypadkiem ktoś tam nic więcej nie robił
tak to jest jak cwaniaczki ze słomą w butach dorywają się do zarządania lokalem
tak jak kej napisałeś wszystkie te kluby to jeden wielki hooj
zresztą jak robiliście imprezę w grudniu to bez jaj, teraz jest 11.01 dopiero, więc nie kumam ciśnienia z ich strony, ja rozumiem po kilku miesiącach po wezwaniach do zapłaty
ogólnie pomyślcie czy nie zgłosić tego na policję, próba zastraszenia, dobrze to rozegrać i właściciel klubu beknie za to jeszcze

dokladnie, raptem to moze miesiac temu.
tak czy siak jak chorym trzeba byc, by wyslac kogos na straszenie?
rozumiem, jesli byl by to jakis klub na pograniczu nielegalu, ale to raczej powazna instytucja ktorej zalezy na reputacji.
latara w dach hotla albo lepiej molotof w szybe

M - Pon 11 Sty, 2010

ciekawe co na to policja
pewnie nazwą to "niską szkodliwością społeczną" czy cos tam.

PiTT - Pon 11 Sty, 2010

robimy spota pod hotlem i palenie gumy a rasta strzela marchewami w szyby
Mick - Pon 11 Sty, 2010

dzięki za miłe słowa,
do domu dotarłem bez problemu, odwiózł mnie człowiek z ochrony fizycznej.
faktura trafiłą już do działu rozliczeń i płatności w dniu jutrzejszym 1 sesją ją puszczą...
ale czy musiała się stać taka rzecz, zeby się w końcu ruszyli z jej zapłaceniem...

chora akcja, generlanie straszenie przez tel i takie tam... jutro ciąg dalszy z policją...

chciałem dobrze, a wyszło jak wyszło... generalnie HOTL to jest niezła bandziorka

PiTT - Pon 11 Sty, 2010

czyli policja jest w temacie
bardzo dobrze
stary oni Tobie nic nie zrobią bo to nie Ty jesteś Mr. Polbank... na szczęście, bo jakbyś np. Ty jako właściciel swojej firmy tam robił to zakładam że mógłbyś mieć chwilowe problemy :/

Mick - Pon 11 Sty, 2010

tylko widzisz, potraktowali mnie jak to powiedziałeś Mr. Polb. Tłumaczyłem wielokrotnie, że nie zajmuje się wszystkim, że to jest instytucja finansowa, której procesy wymagają akceptacji itd... najwyraźniej nie zrozumieli.
fydi - Pon 11 Sty, 2010

jutro przyjadą panowie czarnym hothatchem:
Gdzie są ramki kurwa?! :D

Mick - Pon 11 Sty, 2010

fydi napisał/a:
Gdzie są ramki kurcze?! :D

ja przekazałem jackowi_plackowi...

Anonymous - Pon 11 Sty, 2010

zgłaszaj na psy ale uważaj na ulicy ....
fydi - Pon 11 Sty, 2010

Mick napisał/a:
fydi napisał/a:
Gdzie są ramki kurcze?! :D

ja przekazałem jackowi_plackowi...

żart :D już wiem. w takim razie jutro do jacka wpadają panowie :D

PieQt - Wto 12 Sty, 2010

Mick napisał/a:
faktura trafiłą już do działu rozliczeń i płatności w dniu jutrzejszym 1 sesją ją puszczą...

i byli skuteczni ... żeby nie było absolutnie nie popieram takiego załatwiania spraw, ale taki sposób w wyobrażeniu kogoś, kto wysłał Panów, działa jak złoto ... ponieważ nie było innego wyjścia jak zapłacić, bo bezpieczeństwo ludzi jest najważniejsze

myślę Panowie, że z takimi nie wygra się latarami, to tak jakby usiąść do szachów z Kasparowem i liczyć na wygraną, tak jak ludzie z kubu upalają profesjonalnie, tak oni profesjonalnie jeżdżą sobie i zbierają zaległe faktury, co więcej niczego się nie boją

współczuję ci Mick - bo to nie jest Twoja wina, uważaj na siebie, szczególnie po rozmowach z Policją