Michał - Pon 16 Lis, 2009 wczoraj nie mogłem, dzisiaj na beng wchodze w to jak w masełko
czelam na namiary aby pieniążki wplacićanjas - Pon 16 Lis, 2009
Michał napisał/a:
czelam na namiary aby pieniążki wplacić
ja też k-mart - Pon 16 Lis, 2009 50 kolek to za malo, ja bym od razu wszedl w 150Stf - Pon 16 Lis, 2009 może być i 150. tylko żeby mnie serwer nie wypluł przy 148....
siema napisał/a:
Jeśli sobie życzycie, zapraszam i oddaję do dyspozycji. Jeśli nie, to poproszę o numer konta na PW.
Serwer nazywa się: XXX
ps. możemy skorzystać z tego serwera kolegi ?siema - Pon 16 Lis, 2009
Stf napisał/a:
może być i 150. tylko żeby mnie serwer nie wypluł przy 148....
siema napisał/a:
Jeśli sobie życzycie, zapraszam i oddaję do dyspozycji. Jeśli nie, to poproszę o numer konta na PW.
ps. możemy skorzystać z tego serwera kolegi ?
Jasne! Bierzcie i grajcie na nim wszyscy.
Wolicie by serwer był otwarty dla wszystkich + hasło administratora dla hh.org, czy raczej zamknięty?anjas - Pon 16 Lis, 2009
siema napisał/a:
Wolicie by serwer był otwarty dla wszystkich + hasło administratora dla hh.org, czy raczej zamknięty?
moim zdaniem serwer może być otwarty, ale żeby była opcja wyrzucania intruzów.
I oczywiście możliwość ustawienia quali, obowiązkowego PiTT'a i 50 okrążeń bez wiatru.
(a nie tak jak wczoraj z wiatrem karwaaaa)Michał - Pon 16 Lis, 2009 jak sie nazywa serwer ?
moge dostać namiary ( PW )anjas - Pon 16 Lis, 2009
siema napisał/a:
Jak stawiałem u siebie i banglało. Teraz przeniosłem to na jeden z VPSów, więc serwer LFS chodzi 24/dobę.
siema - Pon 16 Lis, 2009 Hasło admina na serwer: hh.org
Jak pewnie wiecie po zalogowaniu na serwer za pomocą ww. hasła możecie zmieniać wszystkie ustawienia o których była mowa.k-mart - Pon 16 Lis, 2009 Ja bym prosil dzsiaj o wieksza frekwencje, jako ze nudno sie robi, tylko Stf, Anjas i Bartli scigaja sie ze soba, ja generalnie probuje dogonic Fydiego.
szeja mistrz!!!!Michał - Pon 16 Lis, 2009 kmart - ja dzisiaj tez jedze ., tylko moj best to 1:39
więc ja gonie ciebie k-mart - Pon 16 Lis, 2009 strick - Pon 16 Lis, 2009 Kej ale Ty miałeś wczoraj czasy 1.35...M - Pon 16 Lis, 2009
Michał napisał/a:
kmart - ja dzisiaj tez jedze ., tylko moj best to 1:39
więc ja gonie ciebie
Łomatko jednak moze byc ktos gorszy odemnie
Panowie narazie wplacily 3 osoby na serwer,
to znaczy ze gramy na siemowym a ja mam zwrocic pieniazki?Anonymous - Pon 16 Lis, 2009 jak sie podołączyc krok po kroku to bede robił dobre wrażenie
bo moje S2 demo nie łączy sie z netem i dzwiek mi podczas jazdy nie działa Help Me