HydePark - Quake / CS / i inne - !!!!! zawsze serwer hothatch.no-ip.org
M - Pią 06 Lut, 2009 ja bym mógl w stara.. ale czy bedą chetni?Anonymous - Pią 06 Lut, 2009
eM napisał/a:
stara..
Czyją starą?KonradMK - Pią 06 Lut, 2009
Michał napisał/a:
teraz ostro dopierodle
może jakąś strategie
starcraft ?
ja z dr. kondziem na wszystkich
dobry pomysł, dawno nie grałem
eM napisał/a:
ja bym mógl w stara.. ale czy bedą chetni?
wystarczy 4 os. i już będzie fajnie. kto ma instalke? M - Pią 06 Lut, 2009 TO ja jestem chętny
1.eMKonradMK - Pią 06 Lut, 2009 1. eM
2. Kondziofydi - Pią 06 Lut, 2009 Ja uwielbiam strategie, ale nie lubię fantastyki i s fiction Dlatego odpadam z sraka
Ja zawsze grałem w AOE 2 KonradMK - Pią 06 Lut, 2009 dostałem dziś ciekawego maila
"Hello
We are looking to sponsor clans that play TeamFortress 2, Counter-Strike 1.6, and CSSource. If you are interested please email support@seemeplayme.com for details.
eM, zakładamy klan? M - Pią 06 Lut, 2009 heheheh no jakbysmy nagrali film klanowy z wczorajszej gry to nikt by sie do nas nie odezwał kubas - Pią 06 Lut, 2009 dzis gramy panowie ?Loko - Pią 06 Lut, 2009
KonradMK napisał/a:
dostałem dziś ciekawego maila
"Hello
We are looking to sponsor clans that play TeamFortress 2, Counter-Strike 1.6, and CSSource. If you are interested please email support@seemeplayme.com for details.
eM już załozył klan, nazywa się ku klux klan czy jakoś tak. strick - Pią 06 Lut, 2009
Cytat:
dzis gramy panowie ?
Jestem za!KonradMK - Pią 06 Lut, 2009 ja też, muszę się odegrać za wczorajsze lamerstwo. tylko niech będzie więcej niz 2vs2...fydi - Pią 06 Lut, 2009 KonradMK, znowu dostaniesz kilka HS i sobie pójdziesz KonradMK - Pią 06 Lut, 2009 M - Pią 06 Lut, 2009 Ja tez wczoraj stwierdzilem ze nie gram bo wstyd....
Moze jakies nowe mapy a?