widziałem stelaż do kiery i pedałów ale bez fotela. Chodzi mi o to że przynoszę fotel do chłopaków z 08PSS a oni mi spawają całość tak żeby była możliwość regulacji odległości fotela od kiery i wysokości kiery
a nie prosciej fotel na sztywno i jedynie regulowana odległość kierownicy i pedałów?
dokręcisz do tego 4 koła i wstawisz silnik od kosiarki, będzie fura
dodam znaczek GTI i będę miał golfa.KonradMK - Czw 03 Gru, 2009
Michał napisał/a:
ziom, coś takiego sobie sam zrobisz w jeden dzień.
a ile wrażeń przy tym od razu.
tak, a spawać będę z kontaktu drutem od balonika z festynu wiejskiego tuninguMichał - Czw 03 Gru, 2009 lusM - Czw 03 Gru, 2009 wienkrzoźdź rzedży morzna zrobidź samemó, fystardży trohe zapau i srupek.KonradMK - Czw 03 Gru, 2009
eM napisał/a:
wienkrzoźdź rzedży morzna zrobidź samemó, fystardży trohe zapau i srupek.
zapau to mam, nie mam tchym zpafać.k-mart - Czw 03 Gru, 2009 takie stelaze to tylko na Wesolej robia, z homo-logacja.KonradMK - Czw 03 Gru, 2009
k-mart napisał/a:
takie stelaze to tylko na Wesolej robia, z homo-logacja.
nie mam czasu 5 dni czekaćMichał - Czw 03 Gru, 2009 ziom, ze śrubkami powalcz.
tak jak em napisał
ale ty masz dwie lewe ręce w sumie i jesteś smakoszem whiskey KonradMK - Czw 03 Gru, 2009
Michał napisał/a:
ziom, ze śrubkami powalcz.
tak jak em napisał
ale ty masz dwie lewe ręce w sumie i jesteś smakoszem whiskey
chyba będę musiał pojechać do Komorowa poszukać pralniMichał - Czw 03 Gru, 2009 Michał - Pią 04 Gru, 2009 pisze z windy 7.
jak na razie jestem w mega szoku ... instaluje stery i inne pierdoły dalej.
zobaczmymKonradMK - Nie 06 Gru, 2009 Wysłany: Pią 04 Gru, 2009
pisze z windy 7.
jak na razie jestem w mega szoku ... instaluje stery i inne pierdoły dalej.
zobaczmym
Jak dorobię się do tego czasu wi-fi w domu, to będę obecny.KonradMK - Pią 11 Gru, 2009 polecam sieciową gierkę http://www.soldat.pl/
miodność 100%. jest to taki platformowy counter-strike. stawia się dedicated server i jazda. wersja darmowa ma ograniczenia (m.in. rozdzielczość) ale to nie przeszkadza w rozgrywce. można popykać w wolnym czasie w pracy Michał - Pią 11 Gru, 2009 grałem kiedyś
DOBRE