To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

dzik - Czw 24 Lut, 2011

Froyo w SGS wydluza czas na beterii jak sie okazalo, po zainstalowaniu, wylaczeniu 3g, w tym czasie nie uzywalem wifi,bt,gps. Ale edge uruchominy i sprawdzanie maila rowniez, 47min rozmow.

Kenet - Pią 25 Lut, 2011

Wziąłem sobie na testy Milestone'a, niby już trochę staroć ale chcę się zaznajomić z Androidem zanim coś lepszego pobiorę.
Kenet - Pon 28 Lut, 2011

Pożegnałem Iphone'a, 3g to straszna padaka na nowym sofcie w porównaniu chociażby do Milestone'a. SGS na celowniku teraz ;)
Bonczek - Pon 28 Lut, 2011

No to jest mega wada, że update do poprzedniej generacji to poprostu soft napisany pod nowego łajfona, jeżeli nie wymieniamy telefonu na bieżąco :/
Kenet - Pon 28 Lut, 2011

Otwartość Androida na użytkownika aż bije po oczach w porównaniu do softu Apple'a, więc bye bye ajfonie. Teraz czycham na SGSa do 500zł bo już nam się takie w firmie trafiają i podziele się wrażeniami. Milstone po 3 dniach użytkowania do moich potrzeb jest w 100% wystarczający, a jedyną wadą jest chyba ciężar. No i nie potrzebuję w zasadzie tej klawiatury rozsuwanej bo pisanie na dotykowej jest bajka.
CHRZANEK - Pon 28 Lut, 2011

Kenet napisał/a:
No i nie potrzebuję w zasadzie tej klawiatury rozsuwanej bo pisanie na dotykowej jest bajka.

Majk jest innego zdania - a ja mu bardziej wierze bo On ma MX5, a Ty Kenet masz tylko jakiegoś opela :)

Michał - Pon 28 Lut, 2011

milestone to moj pierwszy telefon dotykowy. Kenet sie zna bo w tym siedzi. Ale jesli według niego to jest naprawde niezły telefon, to ja juz naprawde nie wiem co to znaczy słaby. Dla mnie ten telefon jest po prostu nie wygodny ( jak każdy dotykowy) , klawiatura wysuwana go ratuje jedynie.
Kenet - Pon 28 Lut, 2011

Faaak skoro tak, to zaczynam pisać na tej rozsuwanej :]

Ale jeśli MX5 ~ milestone, to mój opel to 6310i ;D

BTW chętnie bym tu przedstawił furę, forum w końcu eksperckie. Ade poszedł w Lagunę, ktoś musi wypełnić pustkę po jego Astrze :faja:

Kenet - Wto 01 Mar, 2011

Michał napisał/a:
milestone to moj pierwszy telefon dotykowy. Kenet sie zna bo w tym siedzi. Ale jesli według niego to jest naprawde niezły telefon, to ja juz naprawde nie wiem co to znaczy słaby. Dla mnie ten telefon jest po prostu nie wygodny ( jak każdy dotykowy) , klawiatura wysuwana go ratuje jedynie.

Ja mam do wyboru do koloru na półkach, ale szewc bez butów chodzi. Niemniej jak N8 po dniu użytkowania okrzyknąłem mianem kupy, tak ten milestone mi się podoba. Fakt, że nie leży w dłoni tak dobrze jak iphone i ta klawiatura wysuwana jest niewygodna, ale poza tym wszystko ok. Chciałem zobaczyć jak się je tego androida i stwierdzam, że warto spróbować na dłużej, dlatego niedługo przesiadka na SGS, bo miałem dość długo w łapach i jest kozak.

Natomiast co do słabych telefonów, to 75% tego co jest na półkach w sklepach to szmelc. Dlatego trzeba zmieniać aż się znajdzie coś sensownego. N95 mam dalej w szufladzie bo to wg mnie najlepszy uniwersalny telefon bez dotyku i pewnie jeszcze do niego kiedyś powrócę jak zdziadzieję ;D

Cartoon - Wto 01 Mar, 2011

Kurde, od ponad miesiąca korzystam z desire HD i ni ch... nie mogę się przyzwyczaić do full dotykowego telefonu ;/
Wcześniej miałem szajsunga sgh-i780 i jak dla mnie to był idealny telefon do pracy... nowy to zabawka ;/

Michał - Wto 01 Mar, 2011

wkurza mnie to ze na android markecie nie można kupować softu i cena byłaby doliczana do abonamentu np. Chciałbym zanabyć pełną wersje Shazaam i launcher pro ale dooopa. Mam złą karte i nie kupie.
Ble

Kenet - Wto 01 Mar, 2011

Mi brakuje live timingu F1 który był na iphonie za free, a korzystałem gdy akurat miałem zajęcia w czasie wyścigu. Poza tym wszystkie aplikacje z iphona, łacznie 5, są na markecie więc dla mnie to nie problem.

A co do słabego telefonu - polecam nokie C6, porażka total.

Bart - Wto 01 Mar, 2011

Kenet napisał/a:
A co do słabego telefonu - polecam nokie C6, porażka total.

jestem tuuuuu :faja:

Bad-i - Wto 01 Mar, 2011

z dobrego zrodla wiem ze juz w tym roku ma wyjsc Iphone 5 - czy ktos z branzy wie czym bedzie sie roznil od czwórki?
CHRZANEK - Wto 01 Mar, 2011

Bad-i napisał/a:
czy ktos z branzy wie czym bedzie sie roznil od czwórki?

Podobno ma mieć amortyzowany widelec.