Tak za budynkiem, troche se za póxno hamowałem. Gratki, ale wiesz,że pamiętam o testdrivie 106
spoko spoko tez pamietam martin.h - Czw 14 Mar, 2013 Wybiera się ktoś na Czechowice?
Do rajdu pozostał tydzień z hakiem, a zapowiada się dosyć fajna impreza z fajną obsadą Kuner - Pią 15 Mar, 2013 Kończymy składać SC VK zatem na serwisie będę. Fakt - robimy serwis po koleżeńsku, za dziękuję, zatem poza matą olejową to nawet grilla bym się nie spodziewał Simek - Sob 16 Mar, 2013
martin.h napisał/a:
Wybiera się ktoś na Czechowice?
Do rajdu pozostał tydzień z hakiem, a zapowiada się dosyć fajna impreza z fajną obsadą
pogoda ma być z dupy, tak jak w zeszłym roku..Wrobel - Nie 17 Mar, 2013 z dupy to jest kupa....
bardzo dobra pogoda byla rok temurundi - Nie 17 Mar, 2013 Zostało już tylko kilka wolnych miejsc na liście zgłoszeń na Czechowice Janusz - Wto 19 Mar, 2013 Nie wiem czy gdzieś juz pojawiła sie ta nowinka w temacie. Ale od tego roku w Rajdach Okręgowych mogą startowac Cieniasy i seje z silnikiem z punto 1.2 i skrzynią 6. Wiec można zbudowac za "nie duże" pieniądze fure którą można będzie nieźle mieszać chujem w herbacieWrobel - Wto 19 Mar, 2013 Janusz, "W sezonie 2013 dopuszcza się stosowanie silnika od Fiata Punto o pojemności 1.2l
z ośmiozaworową głowicą oraz skrzynię biegów o 6-ciu biegach do jazdy do przodu.
W kolejnych latach odstąpi się od powyższego zapisu. Dopuszcza się również "
wiec bardziej zapis dla tych ktorzy takowe juz posiadaja niz dla tych ktorzy dopiero chca budowacJanusz - Wto 19 Mar, 2013 słuszna uwaga milordzie, nie mniej jednak można takim klockiem zamieszać Wrobel - Wto 19 Mar, 2013 http://rajdy.autoklub.pl/...1615#f3fa1db8c8
prze artysta fydi - Wto 19 Mar, 2013 rasta - Wto 19 Mar, 2013 Dobre CHRZANEK - Śro 20 Mar, 2013
Janusz napisał/a:
Ale od tego roku w Rajdach Okręgowych mogą startowac Cieniasy i seje z silnikiem z punto 1.2
W roku ubiegłym w regulaminie technicznym RD3L tez był taki zapis. Ale z tego co wiem jest też zapis że w przyszłości takie samochody moga być niedopuzczone...
Wiec nie wiem czy jest sens... No name chyba ma takiego cieniasa...rallyfilip - Śro 20 Mar, 2013 No name ma 1,2 ale z szesnastozaworową głowicą - taki się nie liczy