Bonczek - Śro 20 Paź, 2010 Kurrrr...de a już się zapisałem na fejsie na after po końcu świata M - Śro 20 Paź, 2010 FAIL...
dzik - Śro 20 Paź, 2010
M napisał/a:
Głosowanie przeciwko PIS w domysle na PO wyglada jak strzał w lewe kolano, zeby uratować kolano prawe. Tak czy siak to strzał w kolano.
Wybor mniejszego zla?
Raz tylko pilnowalem dobrze terminu wyborow i tak planowalem dzien by zaglosowac, w pozostalych przypadkach olewalem. Druga tura ostatnich prezydenckich, nigdy mnie nikt tak nie zmobilizowal by glosowac PRZECIW niemu.
Ryzykuje tymi wypowiedziami, pis dojdzie do wladzy i bede pierwszy na liscie do odebrania pozwolenia na bron M - Śro 20 Paź, 2010 Z tą komisją to jest jakaś paranoja już napisałem.
Nie mów że nie chciałbyś pozwolenia na bron i sobie śmigać z glockiem w kaburce pP - Śro 20 Paź, 2010
M napisał/a:
FAIL...
rzeczywiście fail..ale tego nie unikniemy Macku..gdziekolwiek w zyciu liczą się znajomości..
nawet w tesco jak masz znajomego kasjera to wejdziesz bez kolejnki M - Śro 20 Paź, 2010
pP napisał/a:
M napisał/a:
FAIL...
rzeczywiście fail..ale tego nie unikniemy Macku..gdziekolwiek w zyciu liczą się znajomości..
Zobacz na tablicę za tą panną i jej wyraz twarzy - to jest fail.
To że tato załatwia córci pracę to norma - ja też bym swojej załatwił.anjas - Śro 20 Paź, 2010
M napisał/a:
To że tato załatwia córci pracę to norma - ja też bym swojej załatwił.
Nepota wstrętny! pP - Śro 20 Paź, 2010
M napisał/a:
Zobacz na tablicę za tą panną i jej wyraz twarzy - to jest fail.
no to fail jeszcze bardziej..ale zobacz jakie ja mam zdjęcia na NK.pl... M - Śro 20 Paź, 2010
anjas napisał/a:
M napisał/a:
To że tato załatwia córci pracę to norma - ja też bym swojej załatwił.
Nepota wstrętny!
Wiesz o co chodzi Córcia to córcia
pepson - dajesz dzik - Śro 20 Paź, 2010
M napisał/a:
Nie mów że nie chciałbyś pozwolenia na bron i sobie śmigać z glockiem w kaburce
Mam, ale glock mnie nie pociaga, wole rozwiaznia z kurkiem.Jacek - Śro 20 Paź, 2010 nie ma to jak tradycja Bad-i - Śro 20 Paź, 2010 Poruszyliscie bardzo ciekawy temat znajomosci i zalatwiania pracy. Akurat bylem na mega interesujacym wykladzie na te temat.
Czy wiecie jak sie rozklada procentowo zdobycie pracy?