Niezły fighter, sie nie pyerdoli w tańcu, od 1:15...
KarQ - Pon 16 Maj, 2011 Ładnie weszedł tym dryftingem roj - Pon 16 Maj, 2011
Cytat:
jest filmik maxxsportów
nie znam się za bardzo ale dla mnie przyspieszanie takich filmów sprawia, że nie da ich się oglądać. wszystko wygląda jak w niskobudżetowych sensacjach z lat 80tych dramatTomsoN - Pon 16 Maj, 2011 gdzie te przyśpieszenia? Bad-i - Pon 16 Maj, 2011
TomsoN napisał/a:
gdzie te przyśpieszenia?
he he chciałem o to samo zapytac KarQ - Pon 16 Maj, 2011 roj - Pon 16 Maj, 2011 no właśnie oglądałem drugi raz i niektóre momenty wyglądają na przyspieszone, 3:31 -> na przykład nie jest trochę? nawet gwizdek sejfciarza taki szybszy..
może ja za wolny na oglądanie jestem nawet Bad-i - Pon 16 Maj, 2011
roj napisał/a:
no właśnie oglądałem drugi raz i niektóre momenty wyglądają na przyspieszone, 3:31 -> na przykład nie jest trochę? nawet gwizdek sejfciarza taki szybszy..
ten fragment nie jest nic a nic przyspieszony. Akurat te dwa zakrety P5 -> L4 (lub L4+ zalezy jak kto opisal) byly poprzedzony długim 5kowym Lewym w ktorym ja juz w peugocie wbijalem Vke
Takze na te dwa napadales prawie maksemroj - Pon 16 Maj, 2011 no to odszczekuję
jakoś tak mi wyglądało parę kawałków, nawet jak oglądałem ten film Czwartka to jakoś kapkę wolniej to wszystko wyglądało niż na tym maxsportu (gdzie też były z Czwartkiem ujęcia).
to wurce w mikołajkach jakoś na mój rzut okiem wolniej jeździły albo ja już taki stary jestem Bad-i - Pon 16 Maj, 2011
106 - Pon 16 Maj, 2011 super te zdjecia....
... a my ŁAAAAAAPAAAAAA
pamietam ta partie po za szczytem 2P" 200 6L 200 i 1LBad-i - Pon 16 Maj, 2011 Bartek chyba partie przed (bo po tym L byl P3 do L2 na mostek, jakies 30 L4 do P3 pod gorke, pozniej wspinaczka L5 i hopa)
dobre to było hamowanie do tego lewego. Asfalt jak stól a auto juz mocno dokrecone.
My mielismy tam P3 na główną ciąć, 300 prostować, zhamuj na znaku do L2 z uwagą pum - Pon 16 Maj, 2011 ojjj... to wpadnięcie na szuter mega