ŁukaszS3 - Wto 26 Lut, 2013 Ma koleżanki, jasne... Żeby nie było też jej nie raz "dałem w kość" kiedy jadę do np. Comp Sportu spędzam u chłopaków godziny gadając o dupie maryny a ona czeka w samochodzie, bo chciała ze mną jechać...
Ale niestety związek to kompromisy... Byłem z taką co mi przytakiwała na każdym kroku, zawsze podzielała moje zdanie i nigdy nie miała nic przeciwko WSZYSTKIEMU, zawsze jej wszystko pasowało... Myślałem że mnie pociula i tym dupłem...Bart - Wto 26 Lut, 2013 Fajna z was para, nie ma co ŁukaszS3 - Wto 26 Lut, 2013 Zgrana bizon - Wto 26 Lut, 2013
ŁukaszS3 napisał/a:
Myślałem że mnie pociula i tym dupłem...
emeryt, moglbys? Kenet - Wto 26 Lut, 2013
bizon napisał/a:
ŁukaszS3 napisał/a:
Myślałem że mnie pociula i tym dupłem...
emeryt, moglbys?
Czyżby chodziło o oba okna otwarte?
Jakarti - Wto 26 Lut, 2013
ŁukaszS3 napisał/a:
nigdy nie miała nic przeciwko WSZYSTKIEMU
ja tutaj umiem odnaleźć wiele plusów. głownie po 22iej ŁukaszS3 - Wto 26 Lut, 2013
Jakarti napisał/a:
ja tutaj umiem odnaleźć wiele plusów. głownie po 22iej
I było bardzo dużo plusów... Ale nie samym sexem żyje człowiek Albo samym?! Anonymous - Wto 26 Lut, 2013
ŁukaszS3 napisał/a:
Ale nie samym sexem żyje człowiek
Są jeszcze fury ale to oczywista oczywistość.anjas - Wto 26 Lut, 2013
AleX_R53 napisał/a:
Są jeszcze fury ale to oczywista oczywistość.
można też połączyć te pasjeBart - Wto 26 Lut, 2013 można
wiedziałem że to wrzucisz Bart - Wto 26 Lut, 2013 Wiem, ale bardzo tu pasuje Jakarti - Wto 26 Lut, 2013
ŁukaszS3 napisał/a:
Albo samym?!
w dzien praca.
w nocy sex.
na urlopie
w dzien hobby
w nocy sex.
ŁukaszS3 - Wto 26 Lut, 2013 Tak ale warto też mieć z kobietą o czym rozmawiać a nie tylko pchać jej mosznę i penisa do ust... Sam nie wierzę że ja taki zboczeniec to napisałem...