prędkości są w miarę ok (mogą być minimalnie zaniżone typu 5 km/h) - patrząc po miejscach gdzie cisnąłem na odcince u mnie się wszystko zgadza
Na tej prostej zawsze miałem licznikowe 160kmh. Była to końcówka 4ki.
Cytat:
To jest właśnie w tym najlepsze - koncentracja,technika i stały progress.
Pod tym jedynym względem ten wypad był dla mnie pełną porachą...
Nie wiem o czym myślałem zabierając slicki, które kupiłem używane w 2007 na których latałem ITRką, Mini na Poznaniu, które były już kompletnym syfem, a zabrałem je 'chyba' po to by się przekonać, że rozsypią się w płaty na PIERWSZEJ czasówce (2.18). Nie będę ukrywał, że miałem spory apetyt na więcej biorąc pod uwagę podejście do tego przejazdu. Potem to już tylko moja desperacja z której teraz (nie wczoraj) się śmieje - tył na przód, lewo na prawo, spiny, przestrzelone uliczki i na koniec wyjazd na ulicznych 18tkach w których złapałem gumę Oczywiście każdy kolejny przejazd gorszy... A na domiar robiąc miejsce na kolejne hukowe onboardy skasowałem pierwsze przejazdy, których mogłem się mniej wstydzić... anyway.. tak to wyglądało na sam koniec na T1R. (btw. to jest przejazd za Fiestą, która miała ten sam czas bez dotykania hamulca - coś niemożliwego )
Rasptutin - jest szansa zobaczyć jak tym 'kartem' urwałeś kolejne 3sek?? pum - Pon 09 Maj, 2011 gdzie sobie kto wrzucił...
u mnie zwykle w schowku, pewnie dzielnie latał, a pda trzymał pasażer Miniac - Pon 09 Maj, 2011 A właśnie. Dla 'niedojeżdżonych'. Za 2tygodnie jest chyba najlepsza impreza na Ułężu organizowana przez WST. Mało przejazdów (ok 7miu na czas + 4ry RealRace jak ktoś się nie dyga destruction derby). Pomiar Tag'iem, tablice z wynikami, nagłośnienie, puchary, nagrody - szczerze polecam!
hmmm nigdy tego dokładnie nie sprawdziłem, ale jeżeli dobrze pamiętam to jakieś 175 km/h
kurcze badi, masz krótka skrzynie 170 koni i lekka budę... trudno żeby twój pug nie był szybszy od mini które ma wiecje koni ale tez więcej wazy i ma duuuzo dłuższa skrzynie...
musze to sprawdzic, nie wierze zeby pug szybiciej sie napedzal. A tym bardziej szybciej przeszedl szykane (a to bylo chyba najwazniejsze)
Teraz tak sobie mysle czy czasem jak mi stroili samochod nie zalozyli jakiejs blokady na odcince Miniac - Pon 09 Maj, 2011 Bad-i przeceniasz osiągi MINI. Na długich prostych słabo się napędza. Im wyższe obroty tym jest słabszy. bizon - Pon 09 Maj, 2011
Janusz napisał/a:
Miniac napisał/a:
destruction derby
coś dla mnie i bizona
myslisz, ze jak zaleje uszczelke siliksem, to dam rade? Bad-i - Pon 09 Maj, 2011
Miniac napisał/a:
Bad-i przeceniasz osiągi MINI. Na długich prostych słabo się napędza. Im wyższe obroty tym jest słabszy.
no nic, może następnym razem sie uda to poprosze o sparing na prostej
edit: ale zaraz, Rasty Mors ma tam 169 - na bank cos musialo byc ze sprzetem albo ja odcialem motor na IVce Lejek - Pon 09 Maj, 2011 To i ja cos od siebie dodam (Cenne uwagi co do przejazdu, wskazane! To, że nastepnym razem zrobic zoom to wiem:))
rasta - Pon 09 Maj, 2011 Impra kozioł, pogoda kozioł, organizacja kozioł, klimat kozioł
Mój on-board na 2:14,86:
Z przodu zajechane R888 235/40, a z tylu Maxsport 215/45
Jazda bez jakiejś większej napinki, błędów jak widać sporo ale nadrabiam mocą
Niestety cały czas problem z dziwnymi dźwiękami z układu napędowego podczas ostrego skręcania w dodatku pech chciał, że śmigałem cały czas na słabszej mapie, bo przełącznik nie działał, podejrzewam Miniaca o sabotaż
Oby więcej takich imprez Miniac - Pon 09 Maj, 2011
rasta napisał/a:
bo przełącznik nie działał, podejrzewam Miniaca o sabotaż
A ja Ciebie o więcej kabli masowych przykręconych do plastiku
Z przykrością też stwierdzam, że nie było miejsca/sektora/zakrętu który bym pojechał szybciej jak Mors
...sięgam po EVO M - Pon 09 Maj, 2011 Onboardy kozioł! Aż szkoda że nie nakręciłem swojego
Dobra....
Szykujemy następny termin?Gaydek - Pon 09 Maj, 2011 Tak M - Pon 09 Maj, 2011 OK Działam.WuRC - Pon 09 Maj, 2011