Ktos wie moze jaki Marek ma nr startowy co bym mogl go wypaczec na trasie?
2606Miniac - Nie 29 Wrz, 2013
faldzip napisał/a:
Ubrany czerwono/czarno i... będzie się wyróżniał tempem
http://www.youtube.com/wa...detailpage#t=30roj - Nie 29 Wrz, 2013 poznasz go po tym, że pije syntetyk z bidonu millersa
trzymam kciuki za życiowy wynik Przem_106 - Nie 29 Wrz, 2013 3:27:42 na 40 km, więc napewno bedzie ponizej 3:40!
Edit:
Jest juz meta! 3:40:37!
Maras jesteś koniem. Szacun i czapki z głów. Wielkie gratulacje. To juz jest konkretny wynik.Anonymous - Nie 29 Wrz, 2013 Netto: 03:38:32
Szacun!roj - Nie 29 Wrz, 2013
Przem_106 napisał/a:
Jest juz meta! 3:40:37!
średnia prawie 11,5 km/h
pewnie rowerem w taką pogodę bym miał podobną na takim dystansie Vlodarsky - Nie 29 Wrz, 2013 Jestem woeczorem coś więcej napiszę było 3:38:xx jak dostanę oficjalny czas to dam znać.faldzip - Nie 29 Wrz, 2013
Miniac napisał/a:
faldzip napisał/a:
Ubrany czerwono/czarno i... będzie się wyróżniał tempem
Marek, gratki! Super czas!bizon - Nie 29 Wrz, 2013 Rasta, gratulacje
Marku, mega respekt i szacun. Gratulacje Vlodarsky - Nie 29 Wrz, 2013 Mocno się zmęczyłem. Tym razem biegłem również nie sprawdzając tempa, pulsu i całej reszty. Skoro do tej pory się sprawdzało to nic nie zmieniałem. Na starcie ustawiłem się w grupie na 3:25 z celem na 3:40. Po maratonie można bezbłędnie określić czy biegło się na 100% i ja tak biegłem. Na krótszych dystansach łatwo o wrażenie "chyba mogłem szybciej" . Z moich przygód na trasie to raz poślizgnąłem się na bananie, ale ogarnąłem poślizg i raz się zaksztusiłem wodą (tu musiałem się zatrzymać).
Dzięki mojej Kasi idealnie rozłożyłem jedzenie i picie. W zeszłym roku przesadziłem.
Meta jak zawsze wzruszająca ale wielki minus dla organizatora, że po biegu nie dawali pomidorowej tylko zimny makaron. Wszystkim opowiadam, że pomidorówka rok temu po 42 km smakowała najlepiej na świecie i marzyłem o niej dzisiaj...
Nie było też żadnej kontuzji poza lekkim bólem biodra.
Czuję ogromną satysfakcję.. tym bardziej przy tak małej ilości treningów 106 - Nie 29 Wrz, 2013 Marek GRATULACJE!!Jakarti - Pon 30 Wrz, 2013 robot nie człoowiek...zefir - Pon 30 Wrz, 2013 gratulacje Rasta!
Marek super wynik i niesamowity dystans !!!!rasta - Pon 30 Wrz, 2013
Przem_106 napisał/a:
O ile tempo rowerowe jestem w stanie ocenic, to na rolkach zupełnie się nie znam.
No czołowka zrobiłą maraton w ok. 1 godz. 13 min. Najszybsza laska 1godz. 19 min. . A w zawodach międzynarodowych to padają czasy w oolicach 1 godz. na dystansie 42 km. więc na prostych pędzą ponad 50km/h. Vlodarsky - Wto 01 Paź, 2013 Jak popatrzycie sobie na wyniki Maratonu Warszawskiego w 1979 roku i później to stwierdzam, że nasze pokolenie to jakaś pomyłka... jesteśmy słabi jeśli chodzi o ogólny poziom imprezy Kiedyś byli ludzie ze stali a teraz z plastiku... To jest teraz moja motywacja do polepszania swojego wyniku.