HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
roj - Śro 22 Lut, 2012 jaki będzie koszt tych noclegów (domków) na pozen i jak to wygląda?Kenet - Śro 22 Lut, 2012
roj napisał/a:
i jak to wygląda?
Podobno ten człowiek miał ogarnąć noclegi, ale coś ostatnio kontakt się z nim urwał.
roj - Śro 22 Lut, 2012 to się musiało tak skończyć
jak już mnie każdy wyśmieje to niech ktoś napisze jaki koszt mniej więcej Gaydek - Czw 23 Lut, 2012 apdejt listy
1. PieQt, Renault Megane RS 250
2. siema, Renault Clio Sport
3. M, Honda Civic Kompresor
4. AleX_R53, MINI Cooper S R53
5. Kenet, Opel Astra GSi 2.0 16v
6. Marcel, Renault Clio Sport
7. Jakarti, Renault Clio Sport
8. roj, Renault Clio Sport
9. Marek23, VW Golf GTI Mk V
10. alphaOne, Honda Civic Type R
11. wiktoch, Mazda MX-5
12. Zbychu, Subaru Impreza GT
13. Pawcio, Ford Sierra 2,9 Cosworth
14. Zyzy, Mazda MX-5
15. EmerytRs2, Renault Clio Sport
16. kamil, Peugeot 106 GTI
17. kp, Renault Clio Sport
18. Gaydek, Ford Puma
19. Passenger, Seat Leon Cupra
20. Gorliś, Honda Civic
21. Stf, ?
22. PiTT, Citroen Saxo VTS
23. Ciacho, Ford Focus ST170
24. Rasputin, Ford Fiesta
25. trojanst, Ford Focus ST
26. Greg, Peugeot 106 S16
27. Mayk, Mazda MX-5
28. kosmita, Mitsubishi Lancer EVO IX
29. rasta?
30. pumfkp?
LISTA ZAMKNIĘTAM - Czw 23 Lut, 2012 Hej, hej - mors napada Dookola ludzi gromada Hej, hej - mors atakuje Zadnej litosci nie czuje Hej, hej - mors napada Owoce pracy naszej zjada Hej, hej - ludkowie biedni Kolejny zlew powszedniAnonymous - Czw 23 Lut, 2012
Gaydek napisał/a:
29. rasta?
30. pumfkp?
Ruszyło Driverów, że czegoś takiego nie można ominąć no name - Czw 23 Lut, 2012 Raczej nie ruszyło bo znaki zapytaniaBart - Czw 23 Lut, 2012 można by jakieś nielegalne zakłady robić kto wygra, mogę się zająć organizacją i zbieraniem kasy was79 - Czw 23 Lut, 2012 kasy chyba z monopolyM - Czw 23 Lut, 2012
Bart napisał/a:
można by jakieś nielegalne zakłady robić kto wygra, mogę się zająć organizacją i zbieraniem kasy
+1 - Myślałem o tym kosmita - Czw 23 Lut, 2012 Zwycięzca może być tylko jeden - KubasAnonymous - Czw 23 Lut, 2012
no name napisał/a:
Raczej nie ruszyło bo znaki zapytania
Moze Gaydek po prostu nie wiem czym przyjadą Gaydek - Czw 23 Lut, 2012
no name napisał/a:
Raczej nie ruszyło bo znaki zapytania
Indeed. Chcę chłopaków zmobilizować do określenia się, że chcą być z nami a nie na jakiejś łódce Bols kurde mać .Bart - Czw 23 Lut, 2012
M napisał/a:
Bart napisał/a:
można by jakieś nielegalne zakłady robić kto wygra, mogę się zająć organizacją i zbieraniem kasy
+1 - Myślałem o tym
Proste zasady - kto chce ten płaci np. 10 czy 20zł (stawka musiałaby być jednakowa dla wszystkich) i wskazuje kto będzie jego zdaniem zwycięzcą. Jeśli wskazany wygra - zgarnia całą pulę, jeśli tak postawiło 5 osób to pulę dzielimy na 5. Proste i klarowne. Bliżej maja pomyślimy M - Czw 23 Lut, 2012
Bart napisał/a:
M napisał/a:
Bart napisał/a:
+1 - Myślałem o tym
Proste zasady - kto chce ten płaci np. 10 czy 20zł (stawka musiałaby być jednakowa dla wszystkich) i wskazuje kto będzie jego zdaniem zwycięzcą. Jeśli wskazany wygra - zgarnia całą pulę, jeśli tak postawiło 5 osób to pulę dzielimy na 5. Proste i klarowne. Bliżej maja pomyślimy
Gitara, tylko trzeba pisać jako punkty bo hazard w internecie jest nielegalny