was79 - Wto 21 Lip, 2015 Też się zastanawiałem długo nad HR, ale jednak wolę to kamil - Wto 21 Lip, 2015 Turcja ?onufry - Wto 21 Lip, 2015 Hotel Aqua FantasyPiTT - Wto 21 Lip, 2015 posiadłość Don Vasyla?was79 - Wto 21 Lip, 2015
onufry napisał/a:
Hotel Aqua Fantasy
Jawohl, wybierałem z tego: http://blog.qtravel.pl/to...elowe-aquaparki
3 pierwsze odpadają z wiadomych względów, padło na ten hotel.Kamill - Wto 21 Lip, 2015 Pod Rykami jest coś podobnego, nazywa sie to farma iluzji. http://farmailuzji.pl/polwas79 - Wto 21 Lip, 2015 Nie dziwie się, że byłeś Michał - Wto 21 Lip, 2015
Cytat:
edit: Michał to co piszesz jest słuszne, ale sporo osób ma jakąś wew. bariere żeby wybrać się w tak dalekie i egzotyczne miejsca... tym bardziej jak mowa o rodzinie z małymi dziećmi
chorwacja jest po prostu alternatywa dla naszego morza
zgadzam sie w 120%
kwestia bariery oraz dzieciaków.
Ale bedąc w Sajgonie widziałem duzo europejczyków z bobasami po 1-2 latka , tylko dla mnie to już jest hardcore.was79 - Wto 21 Lip, 2015 Drama, jakoś nie widzę, żeby dało rade dłużej niż 2,5h godziny w samolocie z dzieckiem 2 letnim. Co ciekawe w aucie potrafi wytrzymać 4-5h za jednym posiedzeniem, a w samolocie po 2h zaczyna się fest mendzenie.Siadly - Wto 21 Lip, 2015 Dokładnie cała ta podjarka cro wynika z faktu, że mogę wyjechać w środę o godzinie 4:27 i przbywać tam 7 dni, 5 godzin i 13 minut, bo akurat tak mi pasuje. A jak ktoś puści bąka do wody i mi sie nie spodoba to wrócę 30 minut wcześniej
Chociaż w przyszłości chciałbym oblecieć rejony gdzie z naszymi funduszami można życ jak oligarcha.
(a wtedy zamiast przewodnika wydrukuję sobie niektóre strony z tego tematu )Anonymous - Wto 21 Lip, 2015
kamil napisał/a:
Siostra mojej żony juz siódmy rok jeździ do tego samego Agroraju na mazurach
znam kobiete ktora od 35 lat jezdzi co roku do mielnaAnonymous - Wto 21 Lip, 2015 Jezdzilem z synem na obiazdowe wakacje od jego 4 roku zycia,spanie w namiocie,na kempach,w krzakach czy gdzie popadło,w aucie tez sie czasem zdarzało,max 2-3 dni w jednym miejscu.Dzieciak był zachwycony i mówił ze zaden z jego kolegów nie ma takich fajnych wakacji.więc to takie pierdolenie ze dzieckiem sie nie da,ze trzeba hotel itd.Pamietajmy ze dzieciaki uwielbiaja przygody.Do tego jak sie potrafi to koszty takiego wyjazdu potrafia byc naprawde niskie.
Michał, ile cie kosztował ten Wietnam?dlugo byliscie?Michał - Wto 21 Lip, 2015 cirka 14 tyś na dwie osoby
16 dnipP - Wto 21 Lip, 2015 to jakies mniej więcej dwa razy więcej niż cro Michał - Wto 21 Lip, 2015 A nie sory, poyebało mi sie.
ok 10 tyś wydaliśmy ( 14 z wydatkami własnymi przed wyjazdem, w stylu rx )