Misiek_lbn - Wto 12 Sty, 2010 haha, spadówa
opisałem co nieco
ale ogólnie te samochody nie są warte więcej niż 8-9 tysi z tego roku Anonymous - Wto 12 Sty, 2010 Własnie dostałem mejla ze koles chce 4 koła dopłacic,zostaje przy ClioMisiek_lbn - Wto 12 Sty, 2010
rabarbar napisał/a:
koles chce 4 koła dopłacic
rabarbar napisał/a:
zostaje przy Clio
Anonymous - Wto 12 Sty, 2010 Misiek PWMisiek_lbn - Wto 12 Sty, 2010 bara-bara PW iQ - Śro 13 Sty, 2010 Ktos z szanownych forumowiczow jechal ostatnio trase Warszawa- Gdynia? W weekend bede jechal na prom a nie wiem ktoredy lepiej pojechac bo jeszcze tej trasy nie jechalem Bart - Śro 13 Sty, 2010 do Helsinek fajnie się jedzie trasą viabaltica - przez Litwę, Łotwę i Estonię - prosta jednojezdniowa droga bardzo dobrej jakości (btw. za unijne pieniądze wybudowana) i potem pyk promem Tallin-Helsinki.iQ - Śro 13 Sty, 2010 ale mam juz bilet na prom z gdyni, moze jak bede jechal do PL to skorzystam M - Śro 13 Sty, 2010 jedź najprostszą drogą ale doczep sobie dwie godziny na zapas iQ - Śro 13 Sty, 2010
eM napisał/a:
jedź najprostszą drogą ale doczep sobie dwie godziny na zapas
a ktora jest najprostsza? Przez Torun, Grudziadz, etc?
Bede jechal w nocy wiec chyba nie powinno byc zbyt duzego ruchu ale i tak licze jakies 6,5-7 godzin.Misiek_lbn - Śro 13 Sty, 2010 Panowie specjaliści, mam pytanie
http://nasza-klasa.pl/profile/16617049 to jest profil jakiegoś idioty, który wypisuje niestworzone historie do mojego kolegi, ale głównie chodzi mi o to, czy w obecnej dobie internetu można się jakoś dowiedzieć kto to jest...jego email czy coś dorwać...
mi się wydaje że nici z tego, ale może akurat ktoś coś wie...Bart - Śro 13 Sty, 2010 co wypisuje? lubię takie historie Misiek_lbn - Śro 13 Sty, 2010 hm...że go zabije
i że szuka go w lublinie...KonradMK - Śro 13 Sty, 2010
Misiek_lbn napisał/a:
hm...że go zabije
i że szuka go w lublinie...
na policję a potem do adminów n-kM - Śro 13 Sty, 2010 mozna zgłosić na policję ze ktos grozi Ci śmiercią,
podać profil osoby na n-k,
wlasciciel portalu ma obowiazek udostepnic policji adresy ip z ktorych laczyl sie delikwent etc.