bizon - Śro 13 Sty, 2010 zgadza sie, na policje zglosic i do adminow. poki sprawa jest swieza to istnieje szansa na wylapanie, z drugiej strony jednak wiem, ze sady maja male pojecie o prowadzeniu takich spraw.KonradMK - Śro 13 Sty, 2010 to niech mu poda nr tel i jak koleś zadzwoni to nagrać, będzie jasne ocbMick - Śro 13 Sty, 2010 IQ jedź najprostrzą drogą na Gdańsk, prowadzi przez znane wszystkim Łomianki iQ - Śro 13 Sty, 2010
Mick napisał/a:
IQ jedź najprostrzą drogą na Gdańsk, prowadzi przez znane wszystkim Łomianki
PGmaster - Śro 13 Sty, 2010
iQ... napisał/a:
eM napisał/a:
jedź najprostszą drogą ale doczep sobie dwie godziny na zapas
a ktora jest najprostsza? Przez Torun, Grudziadz, etc?
Bede jechal w nocy wiec chyba nie powinno byc zbyt duzego ruchu ale i tak licze jakies 6,5-7 godzin.
Jesli lecisz z Wawy i na dodatek w nocy to chyba nie ma co kombinowac tylko wyleciec 7-ką na plonsk, gdansk.Barejka - Śro 13 Sty, 2010 iQ..., nie zartuj 7 godzin jak droga bedzie suchutka to zapniesz palteka i w 5 godzin bedziesz trasa numer 7 wawa. plonsk, mlawa, olsztynek ostroda, elblag, nowy dwor, gdansk i jeszcze po drodze mniejsze dziurkiiQ - Śro 13 Sty, 2010 oki doki, dziekuje panowie
Co do zapinania palteka to raczej musi sie obyc bez bo bedzie ze mna jechala moja druga polowa 106 - Śro 13 Sty, 2010
Barejka napisał/a:
trasa numer 7 wawa. plonsk, mlawa, olsztynek ostroda, elblag, nowy dwor, gdansk i jeszcze po drodze poruchasz dobre dziurki
hmmm spoko ... moze tez sie przejade... Barejka - Śro 13 Sty, 2010 106, ale nie masz palteka iQ - Śro 13 Sty, 2010
Barejka napisał/a:
106, ale nie masz palteka
Taka naklejka i juz ma
Kamilbike - Śro 13 Sty, 2010 Co do jazdy w trasie w sobote mialem szczescie wyjechac do krakowa. Wylot 6 rano, dojazd do miejsca przeznaczenia o 12.55 z czego jeden postoj na zarcie, ok 20min. Trasa masakra, byly momenty ze jechalem 40kmh i modlilem sie zeby to po czym jade to nie byl lod. Droga powrotna wyjazd 14.30 w niedziele dojazd do wawy 20 z minutami. Jeden postoj na zarcie. T bylo szybciej troche bo przekraczalem nawet 120kmh, pod czestochowa byl odcinek doslownie tylko mokry, za to wyjazd z krakowa i dojazd do olkusza zajal nam przeszlo godzine, warunki byly mega tragiczne co pare km jakas fura byla w rowieAnonymous - Czw 14 Sty, 2010
Barejka napisał/a:
olsztynek
Yeeee , 7 jest ładnie utrzymana w zasadzie codziennie nie jeżdżę iQ - Czw 14 Sty, 2010 w koncu beda jechal jednak 7ka, odpuszcze sobie A1 i jakies inne dziwne trasy. Jestem w trakcie pakowania rzeczy, niedlugo jade w okolice piaseczna, posiedze tam do soboty i ruszam w droge wiec chyba juz nie bede mial okazji zeby pisac na forum, chyba ze na promie bedzie wifi, w co watpie
Najpozniej odezwe sie z finlandii wiec zycze wam wszystkim milego weekendu no i udanego dnia transportowca jutro Niemy - Czw 14 Sty, 2010 Panowie pytanko- jaka jest procedura w przypadku zgubienia rejestracji? dzisiaj zaglądam na Peugeota z przodu, a tam brak blachy, a już jakiś czas jeździłem z pękniętą ramka i nie chciało mi się jej wymienić Mick - Czw 14 Sty, 2010 Niemy, najpierw sprawdź czy masz oznaczenia na samochodzie, bo mogli i to zarąbać, bo Ci sie Citroen z Peugeotem pomylił