Anonymous - Czw 14 Sty, 2010 Niemy ma chyba jeszcze inne auto
co do procedury: przejdź się do wydziału komunikacji i powiedz ze zgubiles... szczerze mówiąc nie wiem czy wymieniaja blachy czy dorabiaja jedna.
BTW bardzo częsta przypadłość w 207/307/407Janusz - Czw 14 Sty, 2010
Niemy napisał/a:
Panowie pytanko- jaka jest procedura w przypadku zgubienia rejestracji? dzisiaj zaglądam na Peugeota z przodu, a tam brak blachy, a już jakiś czas jeździłem z pękniętą ramka i nie chciało mi się jej wymienić
tak jak napisał Andre.... Idziesz do wydziału komunikacji i zgłaszasz zagubienie.. wypełniasz wniosek.... płacisz 50 pln w kasie... czekasz miesiac... po miesiacu przychodzi rejestracja z numerem takim jaki masz na tej która została, w dowodzie oraz nalepce na szybie....;p
aha. jak będziesz szedł odebrać, to weź se sobą od razu ta rejestracje która CI została, bo Pani będzie chciał CI przeklejic na niej hologram (czy jak tam to małe błyszczące pieroństwo się nazywa).. Ja musiałem gonic po schodach, bo samemu CI nie pozwolą przeklejic hologramu a z Toba nie zejdą jozekrj - Czw 14 Sty, 2010 w pugu 206 tez
ja chyba zrobię sobie naklejkę na przód bo ciągle mam obawy ze gdzieś blachę zostawięBarejka - Czw 14 Sty, 2010 panowie nie bawic sie w ramki tylko poswiecic zderzak i tak tego nie bedzie widac i zajebac wkretemKamilbike - Czw 14 Sty, 2010 Januszu kochany moj, nie wiem skad wziales ten miesiac. U mnie to wyglada tak ze dostaje faks z wydzialu i na za 2-3 dni blacha jest w wydziale.
1. Jesli masz czarne blachy wszystkie do wymiany niedorobia Ci wtornika
2. Jesli masz blachy nowe ale z flaga PL to to samo co w pkt 1
3. Jesli masz blachy z gwiazdkami idziesz do wydzialu zglaszasz zgubienie, na podstawie dowodu rej jest robiony wtornik i blache masz w ok tydzien.
Tak naprawde wykonawca ma 7 dni roboczych na dostarczneie wtornika do wydzialu kom.martin.h - Czw 14 Sty, 2010
Kamilbike napisał/a:
2. Jesli masz blachy nowe ale z flaga PL to to samo co w pkt 1
Wymieniasz tylko blachy, dowód zostaje stary.Kamilbike - Czw 14 Sty, 2010 racja zapomnialem dodac ze wymianiesz tylko blachy, czyli dostajesz ten sam nr rejNiemy - Czw 14 Sty, 2010 chyba mam z flaga pl jeszcze, czyli będzie wymiana 2 szt
taki tam chilloucik, kamera w lesie gdzieś w estonii. Nic się nie dzieje, czasem jakieś ptaki przylecą, nie wyskakują jakieś potwory, nikt się nie przewraca, nie ma wypadków martin.h - Pią 15 Sty, 2010
Niemy napisał/a:
chyba mam z flaga pl jeszcze, czyli będzie wymiana 2 szt
AndreXSi napisał/a:
BTW bardzo częsta przypadłość w 207/307/407
już dwa razy ramki zmieniałem
Niemy, ja nie mam ramek, tylko 2 blachowkręty i w zderzak. Prędzej stracę zderzak niż tablicę Jakarti - Pią 15 Sty, 2010 ale głośno dziobią, je ba niu tkie Janusz - Pią 15 Sty, 2010
Kamilbike napisał/a:
anuszu kochany moj, nie wiem skad wziales ten miesiac. U mnie to wyglada tak ze dostaje faks z wydzialu i na za 2-3 dni blacha jest w wydziale.
z tego ze zgubiłem rejestracje i dorabiałem w warszawie może jest szybciej, bo tam je dorabiają... Nie pamiętam czy czekałem miesiąc czy dwa tygodnie... ale na pewno nie tydzień....Bart - Pią 15 Sty, 2010 bez komentarza...
Anonymous - Pią 15 Sty, 2010 to podobno fabryczny patentmartin.h - Pią 15 Sty, 2010 O ja yebie, tylko czekać aż się rozleci
Ale jak widać teraz każdy kombinuje, jedni ucinają dachy, a inni przerabiają rozstaw felg