To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Janusz - Pią 15 Sty, 2010

kurffffaaa... apropo rozstawu felg.... cholerne DTC nie pasuje ;p pisze na nich z tyłu 4x100 500kg 4x108 560kg.... Wiec myślałem ze raczej nie pisali by na feldze o rozstawie 4x108x108 obciążenia maksymalnego dla 4x100 no bo po chóóój... skoro tego rozstawu nie ma, a tu dupa.... wcześniej mierzyłem ni jak mi nie chciało wyjść żeby było 4x100 no ale przecież pisze... wiedz dzisiaj postanowiłem zrobić przymiarę i dupa..... nie pasi.... fuck dalej muszę szukać AST DTC albo OZ ultrallagela... ( czy jak się to tam pisze)

tak wiem, ze na minus na tym nie wyjdę ale to nie o to chodzi ;p

edit: jakie są jeszcze stosunkowo spotykane rodzaje lekkich felg?? bo do tej pory szukałem tych dwóch :) ale chętnie poszerzę zakres poszukiwań :)

Bart - Sob 16 Sty, 2010

jest jeszcze oz superleggera :>
Gaydek - Sob 16 Sty, 2010

O-Z Superleggera
O-Z Ultraleggera
ATS
Team Dynamics

GeKo - Sob 16 Sty, 2010

Jeszcze O-Z Allegerita czy jak to sie tam pisze, ale najtaniej wyjdzie team Dynamics.
martin.h - Sob 16 Sty, 2010

Jak ktoś lubi Guitar Hero i Football:

szymlorek - Sob 16 Sty, 2010

Gaydek napisał/a:
O-Z Superleggera
O-Z Ultraleggera
ATS
Team Dynamics

Do tego w 15stce pod renaulta były ostatnio na allegro też Tecnomagnesio

pozatym wpisuj
Braid (raczej żadkosc ale czasem coś się pojawia na allegro)
speedline (może znajdą się speedline turini które fabryczne zdaje się że zakladali do ragnotti)
może nie są tak lekkie jak ats dtm ale napewno do upalania też się nadają :)

Janusz - Sob 16 Sty, 2010

wiadomo ze spoglądam tez na wszelaki compomotivy, sparco, enkei itp itd ;p dzieki :)
Michał - Nie 17 Sty, 2010

dzwięk

niczym evo z kłówką i klatką

Kamilbike - Nie 17 Sty, 2010

Fajnie musi sie tym parkowac:]
Maciusiowy - Nie 17 Sty, 2010

tutaj też całkiem fajny dźwięk...jak na lexusa

k-mart - Nie 17 Sty, 2010

to c5 sportscoupe ma dzwiek jak jakis US suv :rotfl:
saxorulez - Nie 17 Sty, 2010

Maciusiowy,

ten LEXUS to jak dla mnie pomyłka, kosztuje 350 000 Ł, pracowali nad nim 10 lat, jeżdzi wolniej od Ferrari za połowę tej ceny a na ringu klepie go GTR. WTF?? Dla mnie to taki Opel Signum... nikt nie wie po co i w jakim celu to auto zostało stworzone

k-mart - Nie 17 Sty, 2010

czy dobrze zrozumialem, ze opel signum nie jest Twoim wymarzonym samochodem?
Jak do tego doszlo?

saxorulez - Nie 17 Sty, 2010

przejechałem się nową TATA NANO i zmieniło to mój pogląd na motoryzację. Teraz chce kupić Perodua Nippa
Maciusiowy - Pon 18 Sty, 2010

saxorulez napisał/a:
Maciusiowy,

ten LEXUS to jak dla mnie pomyłka, kosztuje 350 000 Ł, pracowali nad nim 10 lat, jeżdzi wolniej od Ferrari za połowę tej ceny a na ringu klepie go GTR. WTF?? Dla mnie to taki Opel Signum... nikt nie wie po co i w jakim celu to auto zostało stworzone

saxorulez,

nigdzie nie napisałem, ze ten lex jest fajny, jego dźwięk jest wg mnie super...jak powiedziano w przedostatnim top gear - brzmi niczym bolidy F1 z lat 70 ...czy jakoś tak :)