strick - Śro 20 Sty, 2010 Jacy dowciapni
Mnie sie tylko beczka kombi podoba nox - Śro 20 Sty, 2010 i Piękna tatra 603 silnik umieszczony z tyłu v8 o pojemności 2.5l
maleńkie tłoki potężnego silnika
Vlodarsky - Śro 20 Sty, 2010 nox,
lubię Twojego kolegę - piękna robotak-mart - Czw 21 Sty, 2010 ten w123 jest przekozak!
Masz wiecej fotek / link do tematu?nox - Pią 22 Sty, 2010 tu sa fotki od początku restauracji . http://mobiblu.fotosik.pl/zdjecia/5szymlorek - Pią 22 Sty, 2010 Dzisiaj zostałem pozytywnie zaskoczony, zamówiłem sobie dzisiaj w ASO naklejkę informacyjną z pasa przedniego urządzenia klimatyzacji, która ktoś kiedyś zdarł do połowy i wyglądało to obrzydliwie, do tego kilka innych drobnostek.
Zaszokował mnie fakt, że pomimo iż tej naklejki nie było na magazynie salonu ani centrali VW PL i ściągano ją 5 dni do polski to zapłaciłem za nią 2.02zł
Spodziewałem się szczerze mówiąc że cena będzie 10x wyższa przynajmniej
Podsumowując kupiłem pół reklamówki naklejek zaślepek i inszych plastików w aso a łącznie zapłaciłem 70zł
W porównaniu do cen z allegro zaoszczędzona 1/2 kasy a gratki nowe a nie używane, momentami ludzi handlujących autami na części naprawdę ponosi fantazja przy określaniu cen Bart - Pią 22 Sty, 2010 zawsze chciałem mieć naklejkę informacyjną z pasa przedniego urządzenia klimatyzacji, teraz już wiem gdzie ją kupić!
zawsze chciałem mieć naklejkę informacyjną z pasa przedniego urządzenia klimatyzacji, teraz już wiem gdzie ją kupić!
Nie chodzi o rodzaj towaru, tylko o sam fakt że ktoś dystrybuuję coś co po uwzględnieniu kosztów wytworzenia, marży i dostawy kosztuję 2zł
Oczywiście wiem że na innych towarach przychód jest na tyle duży że w wypadku takich części zapewne nie zarabiają nic, nie mniej jednak ja takiego towaru poprostu nie wprowadziłbym do obrotu a przynajmniej nie w detalu.KonradMK - Pią 22 Sty, 2010
eM napisał/a:
pycha!
już widzę jego minę!Qukie - Pią 22 Sty, 2010 Bart - Pią 22 Sty, 2010 ten film jest puszczony w przyspieszonym tempie ładnie napierd.ala z kapiszonów!Barejka - Pią 22 Sty, 2010 ale napierdala w gaznik bizon - Pią 22 Sty, 2010 az mi sie zachcialo pojezdzic moja delta w forzie Mick - Pią 22 Sty, 2010 ale mnie wku.rwaia to kasowanie postów przez modertaoro/administratorów...
Chyba to jest jedyny minus tego klubu i forum, że pozwalacie na takie rzeczy...