bizon - Nie 24 Sty, 2010 najlepsza wlepa, jaka widzialem, to tabliczka z napisem "patrz w lusterka (...) motocykle sa wszedzie", powyginana, jakby wbita w wypadku w zderzak auta. auta, ktore robilo dwunastki na cwiartke. fajny kontrast
zaznaczam, ze nie mam nic do motocykli, a wrecz je bardzo lubie szymlorek - Nie 24 Sty, 2010
bizon napisał/a:
"patrz w lusterka (...) motocykle sa wszedzie"
Mnie osobiście ta naklejka niesamowicie wkurwia, dla mnie ma wydźwięk w stylu "my robimy co chcemy a ty jedź grzecznie i uważaj żeby nam się nic nie stało"
Jak motocyklista jedzie grzecznie i wyprzedza jak należy- fakt może mieć pretensje gdy ktoś nie patrząc w lusterka naraża go na utratę zdrowia.
Jednak gdy oszołomy wyprzedzają poboczem czy środeczkiem w korku niech nie mają pretensji że ktoś nie zauważył ich w lusterku, pełnego wachlarza ich kreatywności drogowej nie da się przewidzieć..
Było się zastanowić zanim zaczęło się jechać na cwaniaka k-mart - Nie 24 Sty, 2010 ja nie potrzebuje naklejek, poprostu wyplacam latary jak ktos mnie wkurwi na drodze
Ostatnio tak mialem gdy zerwala mi sie linka sprzegla i pare sekund to trwalo az udalo sie ruszyc z dwojki na swiatlach. niestety, huyowi za mna strasznie sie spieszylo zakrecic smiglem i zaczal trabic. Wysiadlem z auta na skrzyzowaniu i wyjalem go z auta Gaydek - Nie 24 Sty, 2010 i co? i co? k-mart - Nie 24 Sty, 2010 nic.
powiedzialem by mial wiecej cierpliwosci w zyciu i niech przemysli nastepne slowo zanim je wypowie, inaczej straci prosty nos Gaydek - Nie 24 Sty, 2010 KonradMK - Nie 24 Sty, 2010
k-mart napisał/a:
nic.
powiedzialem by mial wiecej cierpliwosci w zyciu i niech przemysli nastepne slowo zanim je wypowie, inaczej straci prosty nos
i to wszystko po niemiecku? pewnie w myślach wyobraził sobie jak gestapo przyszło po niego w środku nocykubas - Nie 24 Sty, 2010 bizon - Nie 24 Sty, 2010
szymlorek napisał/a:
"my robimy co chcemy a ty jedź grzecznie i uważaj żeby nam się nic nie stało"
zarowno po stronie kierowcow samochodow jak i motocykli beda ci z glowa jak i bez. nie ma sie co denerwowac, trzeba tylko zdazyc otworzyc drzwi zanim przejada martin.h - Nie 24 Sty, 2010 Ciekawy artykuł -> http://przewodnik.onet.pl...15,artykul.htmlk-mart - Nie 24 Sty, 2010
Cytat:
i to wszystko po niemiecku? pewnie w myślach wyobraził sobie jak gestapo przyszło po niego w środku nocy
Morda bazylu!
Umyj oczy zanim czytasz moje posty!
Mick - Nie 24 Sty, 2010 mi się wydaje, że był to staroszwajcarski szymlorek - Nie 24 Sty, 2010 Dobra chwalić mi się tu kto gra w squasha !
Zajarałem się grubo tą dyscypliną i nie wykluczam zostania w niej mistrzem świata
Oczywiście jak tylko nauczę się podstaw na poważnie
Może ktoś tu odbija od ściany w stopniu pro i doradzi coś chociaż co do wyboru sprzętu Loko - Nie 24 Sty, 2010 Jaaa, ale mróz, - 20 stopni na zewnątrz, saxo po odpaleniu miało wolne na 1500 rpm, prawie jak lancer z klatką i kłówką , przy zjeżdżaniu z krawężnika myślałem że się złamie
Brrr nie ruszam się więcej z domu Barejka - Nie 24 Sty, 2010 ciekawe czy to skreci