M - Pon 16 Lis, 2009 GTFO NOOB!Janusz - Pon 16 Lis, 2009 budzik - Pon 16 Lis, 2009 Z moim 1.37 mogę przy waszym ogólnym poziomie zabezpieczac tyły conajwyżej
Ale jak na 1 raz to się dobrze z wami grało siema - Pon 16 Lis, 2009 Dzięki za dotrzymywanie towarzystwa Budzik fydi - Pon 16 Lis, 2009 siema, fajnie, że postawiłeś serwer next time trzeba postawić prywatny bo po co mają wchodzić tu ludzie skoro i tak zaraz zostaną wywaleni. bartli a to musisz przesyłać całą wersje? chyba trzeba podać licencje i hasło tylko nie wiem czy taka osoba będzie mogła grać na tym serwerze ?Loko - Wto 17 Lis, 2009 [quote="eM"]
Michał napisał/a:
Panowie narazie wplacily 3 osoby na serwer,
to znaczy ze gramy na siemowym a ja mam zwrocic pieniazki?
Ja poprosze numer konta na PW, bo ostatnio słabo ogarniam zycie, a nawet nie wiem gdzie go szukać.k-mart - Wto 17 Lis, 2009 fajnie sie wczoraj gralo, ale 20 rund to nie na moje nerwy, do 10 jeszcze moge wytrzymac.
p.s. szybki ten scenic anjasaMichał - Wto 17 Lis, 2009 ja wczoraj miałem mega nagły przypadek i musiałem gdzieś pojechać
szczerze, to nie podobało mi sie to ze dopiero po 40 min zaczelismy sie scigać.
Genralnie czekałem , 40 min, i musiałem po pierwszym kółku wyjśćk-mart - Wto 17 Lis, 2009 wszystko przez Stf'a, ktory bawil sie ustawieniami Stf - Wto 17 Lis, 2009 wszystko było dobrze dopóki w drzwiach nie pojawiła się moja żona a w zasadzie po ich drugiej stronie. musiałem wstać i ją wpuścić, podczas gdy było jeszcze 10kółek do końca uprzedzając pytania- wiem, wiem, myślałem o tym żeby poczekała, ale przekupiła mnie dźwiękiem obijających się o siebie paulanerów...Bad-i - Wto 17 Lis, 2009
Stf napisał/a:
wszystko było dobrze dopóki w drzwiach nie pojawiła się moja żona a w zasadzie po ich drugiej stronie. musiałem wstać i ją wpuścić, podczas gdy było jeszcze 10kółek do końca uprzedzając pytania- wiem, wiem, myślałem o tym żeby poczekała, ale przekupiła mnie dźwiękiem obijających się o siebie paulanerów...
doświadczony mąż w takiej chwili podniesionym głosem mówi tak: "koorwa kobieto powiedziałem Ci że miałaś kupić 6 a nie 4 browary. Skocz na dół i dokup jeszcze dwa"Stf - Wto 17 Lis, 2009 to jak - 20ta ? 15kółek ?anjas - Wto 17 Lis, 2009 może być, ale 15 kółek to bez PiTT-stopuPiTT - Wto 17 Lis, 2009