Twój Temat napisany przez Ciebie na: "forum.hothatch.org", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Twój post:
Temat: "ABORCJA"
Nie sledzilem ostatnich chwil tego tematu, wiec prosze o info, co bylo powodem wykasowania? Czy zrobilo sie na tyle niemilo, ze nadawal sie do wyrzucenia, czy moze zwykla c.e.n.z.u.r.a :566:saxorulez - Nie 11 Mar, 2007 Piotr,
to ja skasowałem - zrobiło się nei ciekawie w mojej opini, łapanie za słowa.
Proponuję ustawic sie wszystkim razem w Cafe Kulturalna w PKiN, w reku cygaru i Jack on Ice i podyskutujemy...
Nie ma cenzury tylko niektórzy nie dorośli do dyskusji.ps - Nie 11 Mar, 2007 ok - rozumiemAnonymous - Wto 13 Mar, 2007 o kurcze, nie bylo mnei kilka dni i co tu sie dzieje:D "ABORCJA"?? kto wpadł na pomysł takiej rozmowy?? hehehe:) pozdrawiaaaam:** :562:CHRZANEK - Wto 13 Mar, 2007 Czy ktoś miał styczność z takim urządzeniem ?? ?? ??
Warto??
Nie warto??
A do czego Ci to? Masz skrzynie od MANA i nie wiesz na którym biegu jedziesz? KonradMK - Wto 13 Mar, 2007 fajny gadżet do malucha CHRZANEK - Wto 13 Mar, 2007
eM napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Czy ktoś miał styczność z takim urządzeniem ?? ?? ??
Warto??
Nie warto??
A do czego Ci to? Masz skrzynie od MANA i nie wiesz na którym biegu jedziesz?
Sam wyświetlacz to bajer, ale chodzi o sygnalizację obrotów przy których trzeba zmienic bieg. Shift light czy jak tam sie to nazywa.
Rozumiem ze recenzja urzadzenia jest :"cepelia tuning"Jakarti - Wto 13 Mar, 2007 hmm.. moze gdy jestes na rajdzie - huk, dziwki, kurz, 300KM i kibice.. ale ja na glos zmieniam biegi.. albo zerkam na obrotosciomierz
szkoda kaski - zwykly gadzet.
shift light i tak zapala sie jeszcze kawalek przed odcinka wiec w ogole to traci sens..KonradMK - Wto 13 Mar, 2007
Jakarti napisał/a:
hmm.. moze gdy jestes na rajdzie - huk, dziwki, kurz, 300KM i kibice.. ale ja na glos zmieniam biegi.. albo zerkam na obrotosciomierz
no właśnie, chyba nikt z nas nie ma cichacza. U mnie obroty słychać z kilometra heheCHRZANEK - Wto 13 Mar, 2007
Jakarti napisał/a:
hmm.. moze gdy jestes na rajdzie - huk, dziwki, kurz, 300KM i kibice.. ale ja na glos zmieniam biegi.. albo zerkam na obrotosciomierz
szkoda kaski - zwykly gadzet.
shift light i tak zapala sie jeszcze kawalek przed odcinka wiec w ogole to traci sens..
No może taki wyswietlacz to przegięcie, ale shift light na zasadzie dyskretnej lampy przeciwmgielnej świecacej prosto w oczy to mnie by sie np przydał.
Ja nigdy nie zmieniam na ucho (bo rywal z ryczącym wydechem zagłusza sound mojego silnika, ani na obrotke (bo zawsze patrze przed siebie - na droge).
Tyle że nie bardzo wiem gdzie cos takiego jest do nabycia droga kupna.Jakarti - Czw 15 Mar, 2007 wracam sobie wczoraj do domu, jakos przed polnoca.. jade 70 prawym pasem po siekierkowskim i widze, ze koreczek przede mna.. niebieskie swiatelka mrugaja.. mysle sobie - ktos przyfantazjowal.. a tutaj.. blokada.. wiec jade za ciezarowka (widze jakie auta zatrzymuja) i... prosze Pan.. Pan, ooo Pan to napewno... a Jakartiego nawet nie pytali tylko lizak i na przystanek ( ten w strone pragi ) jeden cywil, drugi antyterrorka.. dokumenty, prawko itd.. prosze, no to mu daje wszystko po kolei.. i........ motyla noga.. zosawilem OC na biurku bo musialem skserowac.. zadzwonilem do ojca i czekam az podrzuci.. panowie raczej spokojnie - pewnie jakichs dragow szukali.. nudzilo mi sie to zrobilem zdjecie blokady itd.. a jakis antyterrorysta do mnie: "nudzi ci sie?!" no to kulturalnie odpowiedzielem, ze rozumiem pana i wlaczam folderek zdjecia - oddaje telefon - a on skasowal zdjecie blokady (madra ta antyterrorka) ojciec podrzucil mi OC i mnie puscili..
fraglesy jebane - nastresowalem sie niepotrzebnie..106 - Czw 15 Mar, 2007
Jakarti napisał/a:
wlaczam folderek zdjecia
....a tam pokazna kolekcja pikantnych zdjec ze spotu HH.org :Danjas - Pią 16 Mar, 2007 to chyba jakaś zorganizowana akcja, bo wczoraj trzepali "bandyckie"* wózki w Alejach Jerozolimskich...
* opel frontera, bmw e36, opel calibra, punto hgt M - Pią 16 Mar, 2007 No własnie oni trzepią auta które się rzucają w oczy z różnych powodów...