To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

ps - Sob 10 Mar, 2007

who da fu...ck!?

Witaj psvts,

Twój Temat napisany przez Ciebie na: "forum.hothatch.org", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.

Twój post:

Temat: "ABORCJA"

Nie sledzilem ostatnich chwil tego tematu, wiec prosze o info, co bylo powodem wykasowania? Czy zrobilo sie na tyle niemilo, ze nadawal sie do wyrzucenia, czy moze zwykla c.e.n.z.u.r.a :566:

saxorulez - Nie 11 Mar, 2007

Piotr,

to ja skasowałem - zrobiło się nei ciekawie w mojej opini, łapanie za słowa.

Proponuję ustawic sie wszystkim razem w Cafe Kulturalna w PKiN, w reku cygaru i Jack on Ice i podyskutujemy...

Nie ma cenzury tylko niektórzy nie dorośli do dyskusji.

ps - Nie 11 Mar, 2007

ok - rozumiem
Anonymous - Wto 13 Mar, 2007

o kurcze, nie bylo mnei kilka dni i co tu sie dzieje:D "ABORCJA"?? kto wpadł na pomysł takiej rozmowy?? hehehe:) pozdrawiaaaam:** :562:
CHRZANEK - Wto 13 Mar, 2007

Czy ktoś miał styczność z takim urządzeniem ?? ?? ??
Warto??
Nie warto??

http://www.flexware.pl/akcesoriaWNETRZEgbsm.html

M - Wto 13 Mar, 2007

CHRZANEK napisał/a:
Warto??
Nie warto??

A do czego Ci to? :) Masz skrzynie od MANA i nie wiesz na którym biegu jedziesz? :D :D :D

KonradMK - Wto 13 Mar, 2007

fajny gadżet do malucha :P

eM napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Warto??
Nie warto??

A do czego Ci to? :) Masz skrzynie od MANA i nie wiesz na którym biegu jedziesz? :D :D :D

Sam wyświetlacz to bajer, ale chodzi o sygnalizację obrotów przy których trzeba zmienic bieg. Shift light czy jak tam sie to nazywa.

Rozumiem ze recenzja urzadzenia jest :"cepelia tuning"

Jakarti - Wto 13 Mar, 2007

hmm.. moze gdy jestes na rajdzie - huk, dziwki, kurz, 300KM i kibice.. ale ja na glos zmieniam biegi.. albo zerkam na obrotosciomierz :)

szkoda kaski - zwykly gadzet.

shift light i tak zapala sie jeszcze kawalek przed odcinka wiec w ogole to traci sens..

KonradMK - Wto 13 Mar, 2007

Jakarti napisał/a:
hmm.. moze gdy jestes na rajdzie - huk, dziwki, kurz, 300KM i kibice.. ale ja na glos zmieniam biegi.. albo zerkam na obrotosciomierz :)

no właśnie, chyba nikt z nas nie ma cichacza. U mnie obroty słychać z kilometra hehe

Jakarti napisał/a:

szkoda kaski - zwykly gadzet.

shift light i tak zapala sie jeszcze kawalek przed odcinka wiec w ogole to traci sens..

No może taki wyswietlacz to przegięcie, ale shift light na zasadzie dyskretnej lampy przeciwmgielnej świecacej prosto w oczy to mnie by sie np przydał.

Ja nigdy nie zmieniam na ucho (bo rywal z ryczącym wydechem zagłusza sound mojego silnika, ani na obrotke (bo zawsze patrze przed siebie - na droge).

Tyle że nie bardzo wiem gdzie cos takiego jest do nabycia droga kupna.

Jakarti - Czw 15 Mar, 2007

wracam sobie wczoraj do domu, jakos przed polnoca.. jade 70 prawym pasem po siekierkowskim i widze, ze koreczek przede mna.. niebieskie swiatelka mrugaja.. mysle sobie - ktos przyfantazjowal.. a tutaj.. blokada.. wiec jade za ciezarowka (widze jakie auta zatrzymuja) i... prosze Pan.. Pan, ooo Pan to napewno... a Jakartiego nawet nie pytali tylko lizak i na przystanek ( ten w strone pragi ) jeden cywil, drugi antyterrorka.. dokumenty, prawko itd.. prosze, no to mu daje wszystko po kolei.. i........ motyla noga.. zosawilem OC na biurku bo musialem skserowac.. zadzwonilem do ojca i czekam az podrzuci.. panowie raczej spokojnie - pewnie jakichs dragow szukali.. nudzilo mi sie to zrobilem zdjecie blokady itd.. a jakis antyterrorysta :D do mnie: "nudzi ci sie?!" no to kulturalnie odpowiedzielem, ze rozumiem pana :D i wlaczam folderek zdjecia - oddaje telefon - a on skasowal zdjecie blokady :( (madra ta antyterrorka) ojciec podrzucil mi OC i mnie puscili.. :D
fraglesy jebane - nastresowalem sie niepotrzebnie..

106 - Czw 15 Mar, 2007

Jakarti napisał/a:
wlaczam folderek zdjecia

....a tam pokazna kolekcja pikantnych zdjec ze spotu HH.org :D

anjas - Pią 16 Mar, 2007

to chyba jakaś zorganizowana akcja, bo wczoraj trzepali "bandyckie"* wózki w Alejach Jerozolimskich...

* opel frontera, bmw e36, opel calibra, punto hgt ;) :D

M - Pią 16 Mar, 2007

No własnie oni trzepią auta które się rzucają w oczy z różnych powodów...