czy ktos z branzy wie czym bedzie sie roznil od czwórki?
Podobno ma mieć amortyzowany widelec.
Ty dowcipnis, spadaj szukac pada do PS2 Bart - Wto 01 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
z dobrego zrodla wiem ze juz w tym roku ma wyjsc Iphone 5 - czy ktos z branzy wie czym bedzie sie roznil od czwórki?
z dobrego źródła mam info, że będzie się różnił o 1.Michał - Wto 01 Mar, 2011 pcs - Wto 01 Mar, 2011 mimo ze mi sie ajfone podobal, szczegolnie jesli chodzi o latwosc odslugi i pare dodatkow od razu zainstalowanych (mapa, kompas, spora karta pamieci etc.) to niestety mial 2 wady - slaby zasieg i co wazne - SPALIL MI SIE W REKU a serwis odmowil naprawy gwarancyjnej, zal.Bonczek - Wto 01 Mar, 2011 Koniec problemu dotykowego wyświetlacza w zimie
I coś dla PiTT`a gdyby się jednak zdecydował na powrót do iPhone`a
http://allegro.pl/iphone-...1460528664.htmlJaco - Czw 17 Mar, 2011 Miał ktoś do czynienia z Nokią C3 lub C6 ?Bart - Pią 18 Mar, 2011 ja mam C6. Najpierw mnie drażniła, teraz się jakoś przyzwyczaiłem. Czasem się zawiesza. Akumulator (dużo rozmawiam) wytrzymuje maksymalnie 2 dni, czasem po 15-20 godzinach ma dość. Generalnie nie ogarniam tematu telefonów więc trochę z dupy to co piszę. Internet działa przyzwoicie, smsy da się pisać, zdjęcia robi średnie. Innych funkcji nie używam. Aaa, jeszcze nawigacja jest, ale działa tak sobie. Laski nie piszczą jak kładę telefon na stolik w taniej jadłodajni w Bytomiu.Maciusiowy - Pią 18 Mar, 2011
Bart napisał/a:
Laski nie piszczą jak kładę telefon na stolik w taniej jadłodajni w Bytomiu.
piszczo, jak im na nogę spadnie Kenet - Pią 18 Mar, 2011 C3 ta z klawiaturą qwerty to straszny plastik, zabawka dla dzieci. Radzę omijać szerokim łukiem. C3-01 z dotykowym ekranem i klasyczną klawiaturą jest całkiem fajna. Prosty lekki telefon z podstawowymi funkcjiami, ogólnie ciekawy ze względu na prostotę właśnie ale nic szczególnego poza tym. Co do c6 to albo były już w serwisie, albo będą. Pierwsza seria ma wady softu i płyty głównej, fuckup jak z pierwszą serią e52. Gdyby działało bez zawiechy to nadal symbian z dotykowym ekranem czyli kupa. Ale ja przestałem wierzyć już, że nokia ogarnie jakąś porządną konkurencję dla Androidów.
Obecnie poluję na DEFY bo ponosiłem parę dni Galaxy S i jest bardzo przyjemny, ale za wielki jednak. Dodatkowo minusem jest słaby zasięg, często mi gubił podczas rozmowy. Z iphonem nie było aż tak źle, Motorola jeśli chodzi o zasięg jest mistrz. Milstone o dziwo stwierdzam, że kozak. Nie muli, nie zawiesza się na orginalnym sofcie i kręci fajne filmy. Bateria 2 dni także luz. A ponieważ nie potrzebuje tej sprzętowej qwerty to biorę Moto Defy, które nie jest takie duże jak SGS i nie ma lipy z zasięgiem.
Podusmowując ekspertem nie jestem ale stwierdzam, że nokie o których mowa powyżej to kupa. Niedługo będą stały w ogrodach zamiast krasnali.PiTT - Pią 18 Mar, 2011 HTD Desire Z, szczerze polecam
android + rozsuwana klawiatura jest wszystkim czego mogę oczekiwać od telefonu
jeśli miałbym brać bez klawiszy to pewnie bym bram Galaxy S, ale z klawiaturą nie widzę lepszej opcji niż Desire ZBad-i - Pią 18 Mar, 2011
PiTT napisał/a:
jeśli miałbym brać bez klawiszy to pewnie bym bram Galaxy S
To juz nie Iphone 4?PiTT - Pią 18 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
PiTT napisał/a:
jeśli miałbym brać bez klawiszy to pewnie bym bram Galaxy S
To juz nie Iphone 4?
szczerze to raczej nie, pomijam kosmiczną cenę, ale na serio Android jest na tyle wypasiony że nie potrzeba mi nic innego
bawiłem się 4-ką i jest kozak, ale nie na tyle żeby płacić 3x tyle co za normalny telefonBad-i - Pią 18 Mar, 2011 To ile taki Galaxy S kosztuje - bo Iphone 4 16gb mam za 2.200PiTT - Pią 18 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
To ile taki Galaxy S kosztuje - bo Iphone 4 16gb mam za 2.200
hmm... pamiętam jak 4ki chodziły po 3 tysie
galaxy w sumie kosztowal pewnie pod 2k, wiec przesadzilem z przebitką, ale i tak jest różnica zefir - Pią 18 Mar, 2011 potwierdzam Desire Z robi mega robote na codzien i jak sie go super nie meczy aplikacjami to bateria mi styka spokojnie na 2/3 dni