a co do bloga to całkiem fajny pomysł, serio, bez złośliwości
zakładam że osób z gustem muzycznym podobnym do Twojego jest sporo i nie mogą już słuchać tego komercyjnego gówna w stacjach radiowych i tv...
mam podobnie, ale preferuję nieco inne style muzyczne martin.h - Sob 01 Wrz, 2012
PiTT napisał/a:
martin.h napisał/a:
...bardzo taneczny kawałek
na prywatkę jak znalazł
Przy tym naprawdę można potańczyć, sekcja rytmiczna jest świetna, a nie każdy potrzebuje do tańca disco czy hip-hopu no name - Sob 01 Wrz, 2012
Anonymous - Pon 03 Wrz, 2012 ni huya martin.h - Sob 08 Wrz, 2012 Jimi to był gość
martin.h - Śro 12 Wrz, 2012 Na słodko
Cała nowa płyta jest w podobnym klimacie, charakterystyczne dla Raveonettes gitary i słodkie melodie oraz głos Sharin
martin.h - Nie 16 Wrz, 2012 Dla mnie genialny band, żaden mainstream, więc Bart nie powinien się czepiać. Uwielbiam i czekam z niecierpliwością na płytę Póki co udostępniają stopniowo utwory z płyty (za free!) i co nowszy to lepszy, ten rozwala mnie na łopatki
martin.h - Pon 17 Wrz, 2012 Utwór zapowiadający nowy album, może amatorom ciut cięższego grania przypadnie do gustu
martin.h - Czw 27 Wrz, 2012
Udany debiut, można powiedzieć, że mało znanego u nas kalifornijskiego zespołu "kręcącego" się w klimatach psychodelicznych. Aczkolwiek dzisiaj na Roxy słyszałem pierwszy singiel promujący płytę. Bardzo dobrze zapowiadający się zespół
Bonczek - Czw 27 Wrz, 2012 Czy to iPhone 6?PiTT - Czw 27 Wrz, 2012
Bonczek napisał/a:
Czy to iPhone 6?
ja jebe, czemu przerwałeś ten niezwykle ekscytujący monolog?!
Martin, z całym szacunkiem, wypierdzielaj na bloga, chyba nikogo nie interesuje co tu wklejaszmartin.h - Czw 27 Wrz, 2012 Procentowo, to ten temat jest częściej odwiedzany niż Teledyski
Wku.wiacie mnie z tym blogiem, może wkońcu będę musiał go założyć
This Is Why You Love Me
PiTT - Czw 27 Wrz, 2012 chciałem już Cię pochwalić za teledysk Sowy, ale widzę że wkleił go no name