To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Katastrofa samolotu

Marek23 - Wto 18 Sty, 2011

Stf napisał/a:
jak zwykle konkretnie i na temat

wole niekonkretnie niż debilnie :*

Maciusiowy - Wto 18 Sty, 2011

M napisał/a:
Chciałbym żebyś teraz wkleił tutaj niekorzystne zdjęcie ministra Kwiatkowskiego tak jak wkleiles Fotygi i Macierewicza za to że zwrócił się o pomoc w śledztwie do amerykanów.
Czekam

nic nie będę wklejał...
Fotyga ma ewidentnego strita (nawet nie bardzo musiałem się starać, żeby znaleźć takie obrzydliwe foty), a Macierewicz jest po prostu obleśnym, starym dziadem (i tutaj podobnie...pierwsza lepsza fota) - to nie są Maćku ich niekorzystne zdjęcia...a takie...zwykłe, codzienne...jaka partia, tacy ludzie, sorry. :)

Stf - Wto 18 Sty, 2011

Marek23 napisał/a:
Stf napisał/a:
jak zwykle konkretnie i na temat

wole niekonkretnie niż debilnie :*

kolejny przykład populistycznej żenady. mówisz o niczym nie potrafiąc wskazać gdzie w tym temacie wg Ciebie napisałem debilnie. szkoda mi czasu na twoje proste onanizowanie się przed klawiaturą na zasadzie, bo tak.

Maciusiowy napisał/a:
nic nie będę wklejał...
Fotyga ma ewidentnego strita (nawet nie bardzo musiałem się starać, żeby znaleźć takie obrzydliwe foty), a Macierewicz jest po prostu obleśnym, starym dziadem (i tutaj podobnie...pierwsza lepsza fota) - to nie są Maćku ich niekorzystne zdjęcia...a takie...zwykłe, codzienne...jaka partia, tacy ludzie, sorry. :)

Sorry Maciusiowy... Ale ja na przykład mam wadę wzroku i jak czasem w soczewkach za długo zabaluje to lekki zezik sie pojawia. I co teraz? A na tym forum to sami przystojniacy z rzeżbą czy jak? Bo jak juz jedziemy z wygladem to może od razu forumowy elektorat przeanalizujemy pod kątem atrakcyjności fizycznej?
Cytat:
kolejny przykład populistycznej żenady. mówisz o niczym nie potrafiąc wskazać gdzie w tym temacie wg Ciebie napisałem debilnie. szkoda mi czasu na twoje proste onanizowanie się przed klawiaturą na zasadzie, bo tak.

Stefek, ja nie mam zamiaru z Toba na temat dyskutować. Jak może przeczytałeś mam Cię w tym temacie z "mędrca" . A populizm to Ty masz we łbie, patrząc na Twoje podejście do największej katastrofy lotniczej w historii naszego kraju. Bez odbioru dzieciaku.

Bonczek - Wto 18 Sty, 2011

Ta i później wniosek jacy forumowicze takie forum :rotfl:
Janusz - Wto 18 Sty, 2011

Marek23 napisał/a:
A na tym forum to sami przystojniacy

jestem tu ;D

was79 - Wto 18 Sty, 2011

Maciusiowy napisał/a:
Fotyga ma ewidentnego strita

bardziej fachowo nazywa się to: z.d.u.p.i.o.n.a lala*

* w nawiązaniu do lalek dziecięcych z takimi oczkami zamykającymi sie i otwierającymi

Marek23 napisał/a:
Sorry Maciusiowy... Ale ja na przykład mam wadę wzroku i jak czasem w soczewkach za długo zabaluje to lekki zezik sie pojawia. I co teraz? A na tym forum to sami przystojniacy z rzeżbą czy jak? Bo jak juz jedziemy z wygladem to może od razu forumowy elektorat przeanalizujemy pod kątem atrakcyjności fizycznej?

Marku, ja nie mam nic do jej wady...wrzuciłem po prostu foty z netu na których to ewidentnie widać...a to, że w PIS są sami ludzie, nazwijmy to "brzydcy", to oddzielna sprawa. I nie chodzi mi tutaj o jakiekolwiek ich cechy fizyczne (choć może troszkę), a o dbałość o samych siebie - są przecież z własnego wyboru osobami publicznymi, czyż nie? To może nie najważniejsze, ale razi, kiedy chociażby prezes partii chodzi w obłoconych butach, w koszmarnej, o wiele za dużym i przedpotopowym garniturze...lub też wygląda jak pan Macierewicz po prostu jak stary dziad!

I przepraszam, jeżeli Cię to uraziło :*

Maciusiowy napisał/a:

I przepraszam, jeżeli Cię to uraziło :*

Spoko, wogóle,nie w tym problem...
Maciusiowy napisał/a:

Marku, ja nie mam nic do jej wady...wrzuciłem po prostu foty z netu na których to ewidentnie widać...a to, że w PIS są sami ludzie, nazwijmy to "brzydcy", to oddzielna sprawa. I nie chodzi mi tutaj o jakiekolwiek ich cechy fizyczne, a o dbałość o samych siebie - są przecież z własnego wyboru osobami publicznymi, czyż nie? To może nie najważniejsze, ale razi, kiedy chociażby prezes partii chodzi w obłoconych butach, w koszmarnej, o wiele za dużym i przedpotopowym garniturze...lub też wygląda jak pan Macierewicz po prostu jak stary dziad!

Widzisz i tu sie różnimy... Dla mnie polityka to misja, a nie konkurs piekności czy też nawet nadążanie za estetycznymi standardami narzucanymi nam przez dzisiejsze media.
Ale Twój powyższy pokazuje na czym Ty i Tobie podobni koncentrują się w polityce.

KarQ - Wto 18 Sty, 2011

Marek23 napisał/a:
Dla mnie polityka to misja, a nie konkurs piekności...

A dla mnie zbieranina życiowych inwalidów, który widzą łatwy kawałek chleba i nie mają samozachowania, jak tak patrzę na rząd, opozycję, koalicję itp

Bonczek - Wto 18 Sty, 2011

Hehe i tym się różni teoria od praktyki ;)
dzik - Wto 18 Sty, 2011

Marek23 napisał/a:

Widzisz i tu sie różnimy... Dla mnie polityka to misja, a nie konkurs piekności czy też nawet nadążanie za estetycznymi standardami narzucanymi nam przez dzisiejsze media.
Ale Twój powyższy pokazuje na czym Ty i Tobie podobni koncentrują się w polityce.

Tylko ze to co robi PIS to nie polityka a krzykactwo, stara sie trafic w prosty lud, to spory elektorat, trafia w Ciebie ;D

dzik napisał/a:

Tylko ze to co robi PIS to nie polityka a krzykactwo, stara sie trafic w prosty lud, to spory elektorat, trafia w Ciebie ;D

No widzisz Dziku, ja się kieruję mniejszym złem, tak bym to nazwał. Ale ok, trafia do mnie.
W takim razie jestem prostym ludem. A Ty jesteś elita. I co? Zadowolony? Widzę,że niektórzy sobie w internecie wędrują po szczeblach drabiny społecznej :lol2: Ale ok, niech będzie :*

CHRZANEK - Wto 18 Sty, 2011

Koledzy -

Choć temat z pewnością jest poważny to mimo wszystko patrzac na to nieco z boku zauwazam że dyskusja przestała polegać na przedstawianiu kontrargumentów, a sprowadza się do zabawy w piaskownicy.

Jako czytelnika mało mnie interesuje czym kto z Was się kieruje.
Interesują mnie fakty a nie interpretacja.
Z 56 stron bicia piany stron które coś wnosza jest może z 5.

Jezeli nie potraficie rozmawiać zaznaczając na każdym kroku swoich preferencji politycznych to może miejscem dla Was jest gmach przy ul. Wiejskiej.

Marek23 napisał/a:
Dla mnie polityka to misja, a nie konkurs piekności czy też nawet nadążanie za estetycznymi standardami narzucanymi nam przez dzisiejsze media.

misja misji nie równa, poza tym mam wrażenie, że bardzo łatwe jest połączenie misji z chociażby odrobiną schludności...ja wolę, jeżeli człowiek wygląda dobrze i jest dobrze ubrany (dobrze, nie znaczy drogo), bo po pierwsze, wzbudza wtedy większe zaufanie (podobno naukowo udowodnione), a po drugie nie sprawia wrażenia takiego, co dorwał się do całej tej "polityki" tylko po to, żeby nabić sobie bułę. Jak wspomniał dzik, PIS to banda otumanionych krzykaczy, zbieranina w moim mniemaniu nieudaczników, profesorów i doktorów bez angielskiego, których głośne hasła trafiają do takich właśnie, równie zakopleksionych ludzi - głównie do tzw. polskiej żółci, radiomaryjkowców itd. których jedynym "pożywieniem" jest fakt, kiedy to zamożniejszemu (i nie tylko) sąsiadowi źle się dzieje...

koniec...przepraszam za offtopa