M - Śro 20 Paź, 2010 Mnie to wcale nie dziwi.
W wielkich korporacjach dla przykładu kierownik/dyrektor/manager nie ma czasu siedzieć i analizować takiego kandydata czy srakiego. Jest ktoś z polecenia to się go wrzuca i tyle.M - Śro 20 Paź, 2010 A przy okazji wyborów samorządowych ...
Młody, wykształcony...
Mnie to wcale nie dziwi.
W wielkich korporacjach dla przykładu kierownik/dyrektor/manager nie ma czasu siedzieć i analizować takiego kandydata czy srakiego. Jest ktoś z polecenia to się go wrzuca i tyle.
A mnie bardzo, nidby nie zatrudnil bym znajomego. A tym bardziej kolegi znajomego z polecenia.
W takim przypadku tez pytam - co czuje firma ktora bierze za kandydata 100 tys euro a inna firma i tak bierze znajomego.CHRZANEK - Śro 20 Paź, 2010 Ale to było dobre ps - Śro 20 Paź, 2010
M napisał/a:
Stf napisał/a:
M napisał/a:
Szkoda że nie jesteśmy wolnym krajem i obywatele nie mogą mieć broni dla własnego bezpieczeństwa
gdyby tak było to takie akcje ogladalibyśmy znacznie częściej...
Jak często słyszysz o takich akcjach ze szwajcarii?
Tam możesz mieć broń.
Pomyśl - bandzior z bronią wie o tym że może dostać kulkę od byle przechodnia.
maja bron w domu, ale... tylko ci "aktywni" wojskowo. amunicji maja tylko troche i to zaplombowana i regularnie sprawdzana wiec mozna dostac z broni, ale raczej tylko przez leb dzik - Śro 20 Paź, 2010
M napisał/a:
W wielkich korporacjach dla przykładu kierownik/dyrektor/manager nie ma czasu siedzieć i analizować takiego kandydata czy srakiego. Jest ktoś z polecenia to się go wrzuca i tyle.
Generalizujesz. Zalezy od firmy. U mnie obowiazuje zasada ze w pierwszej kolejnosci prowadzona jest rekrutacja wewnetrza, pozniej wybor kandydatow przez posrednika. Nie marnuje sie czasu na odsiew idiotycznych przypadkow. A pozniej i tak kierownik podejmuje decyzje, w jego interesie jest wybrac dobrze. Jesli jest to ktos znajomy, sprawdzony, w niczym nie przeszkadza. Dlaczego nie zatrudnic osoby ktora znamy i wiemy jakie ma umiejetnosci i nastawienie do pracy.GeKo - Czw 21 Paź, 2010
ps napisał/a:
ak często słyszysz o takich akcjach ze szwajcarii?
Tam możesz mieć broń.
Pomyśl - bandzior z bronią wie o tym że może dostać kulkę od byle przechodnia.
W stanach też możesz mieć broń i co chwile ktoś do kogoś strzela.M - Czw 21 Paź, 2010
dzik napisał/a:
Generalizujesz.
Oczywiście że generalizuję.Bonczek - Czw 21 Paź, 2010 Mistrz, że Wam się chce wymieniać argumenty, Szacun = +100 pomuków.M - Czw 21 Paź, 2010 Mam nadzieje że to ktoś napisał dla żartu
http://pokazywarka.pl/podatek-pojemnosciowy/bizon - Czw 21 Paź, 2010 tez mam taka nadziejeBonczek - Pią 22 Paź, 2010 bizon - Pią 22 Paź, 2010 to chyba ma byc to http://biznes.interia.pl/...ku,1292910,3411