To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2011

speed555 - Pon 16 Maj, 2011

qwa ten Czwartosz jest kozak. a sa gdzies filmiki Tomali w Saxo ?? bo wyniki lespze miał ...
106 - Pon 16 Maj, 2011

ja jechalem caly rajd na odwrotny dla mnie opis.... 2P > 4L zamiast P2 > L4 ... jest
troche inaczej hmmm czy lepiej z punktu widzenia kierowcy tego nie wiem. kolejne
doswiadczenie :)

Bad-i - Pon 16 Maj, 2011

106 napisał/a:
ja jechalem caly rajd na odwrotny dla mnie opis.... 2P > 4L zamiast P2 > L4 ... jest
troche inaczej hmmm czy lepiej z punktu widzenia kierowcy tego nie wiem. kolejne

nie zrozumiales, chodzi mi o to ze napisales ze pamietasz ten fragment "po" a ten opis byl przed tym lewym na ktorym waliliscie Reke :D

korek171 - Pon 16 Maj, 2011

106 napisał/a:

Dla mnie to w ogóle kosmos jechać na takim opisie jak piszesz- chyba bym się nie przyzwyczaił

speed555 - Pon 16 Maj, 2011

ja też wole jak mi pilot czyta P2 > L4. odwrotnie jakos dziwnie brzmi;p choc wg. jakichs tam szkół powinno sie najpierw czytaj stopien trudności zakretu bo krzywizne zazwyczaj widac wczesniej.
Bad-i - Pon 16 Maj, 2011

szkol jest wiele, ale podobno Baran tez tak uczy zeby czytac w kolejnosci jakiej mial Bartek...

Cos tam mi jeszcze Szczepan opowiadal co mozna zmienic, ale jakos nie bylo czasu sie w to zaglebic. Chodz z tego co mowil to brzmialo to na ciekawe zmiany.

106 - Pon 16 Maj, 2011

Bad-i napisał/a:
106 napisał/a:

nie zrozumiales, chodzi mi o to ze napisales ze pamietasz ten fragment "po" a ten opis byl przed tym lewym na ktorym waliliscie Reke :D

hehe
jakis skrot myslowy zrobilem...
co do zakretu to zakret byl po parti ktora zacytowalem... tez jakos nie jasno napisalem.

to o odwrotnym opisie to juz bylo tak ni z gruchy ni z pietruchy.... zeby sie pochwalic :D

leon - Pon 16 Maj, 2011

kurde chłopaki mega to wszystko wygląda :)
szkoda mi chłopaków że nie dojechali a tym którym się udało gratuluje :)

jak tak patrze na to wszystko to jeden wniosek dla mnie:
muszę się szkolić szkolić i jeszcze raz szkolić!!

korek171 - Pon 16 Maj, 2011

leon napisał/a:
kurde chłopaki mega to wszystko wygląda :)
szkoda mi chłopaków że nie dojechali a tym którym się udało gratuluje :)

jak tak patrze na to wszystko to jeden wniosek dla mnie:
muszę się szkolić szkolić i jeszcze raz szkolić!!

Nie ma orłów które zapierd***ją ledwo co zobaczą kierownicę . Im wiecej kilometrów tym lepiej, sam to po sobie widzę. A i tak K**wa dużo jeszcze muszę się nauczyć T_T

106 - Pon 16 Maj, 2011

jeszcze takie

bad-i tez fajne bylo dohamowanie do tej drugiej szykany w lesie... na tym prawym.
nam tam ladnie w punkt wyszlo. w sumie fajny rajd byl.

Greg - Pon 16 Maj, 2011

Panowie, co to za wyświetlacz biegu jest w tym Sraxo Czwartka? Szukałem takiego gadżetu jakiś czas temu ;)
Anonymous - Pon 16 Maj, 2011

Greg napisał/a:
Panowie, co to za wyświetlacz biegu jest w tym Sraxo Czwartka? Szukałem takiego gadżetu jakiś czas temu ;)

http://moto.allegro.pl/wy...1576079534.html

vs.

http://moto.allegro.pl/wy...1606171123.html

Bad-i - Pon 16 Maj, 2011

106 napisał/a:

bad-i tez fajne bylo dohamowanie do tej drugiej szykany w lesie... na tym prawym.
nam tam ladnie w punkt wyszlo. w sumie fajny rajd byl.

przy Waszej pizzy hamulcowej na przodzie moze i to byla bajka. 106 napedzone na tym zakrecie mialo lekka tendencje do wywalenia w las :]

Vlodarsky - Pon 16 Maj, 2011

Bad-i napisał/a:

przy Waszej pizzy hamulcowej na przodzie moze i to byla bajka. 106 napedzone na tym zakrecie mialo lekka tendencje do wywalenia w las :]

Z napędem na tył mogłeś to wyciągnąć jak chciałeś Bartek... umówmy się: w Rzeszowie dowiedzieliśmy się przecież jak wygląda sprawa dłubania rajdówek... gość miał wiele racji !!!

Greg - Pon 16 Maj, 2011

Czesio napisał/a:
Greg napisał/a:

http://moto.allegro.pl/wy...1576079534.html

vs.

http://moto.allegro.pl/wy...1606171123.html

Takie widziałem, ale to do moto dedykowane - da się to do auta zaadaptować? pewnie głupie pytanie, ale nie znam się zbytnio na elektronice. :D