Miałem o tym wspomnieć ale czekałem aż ktoś podniesie ten temat. Na tym przejeździe wyglada jakbym dwa słupki ściął. Uwierz mi STF że żaden nie ucierpiał. GoPro ma szerokokątny obiektyw i tak to wyglada. Zresztą było by słychac bo dzwięk zbiera wystarczająco a hałas potrąconego słupka jest zdecydowanie słyszalny.
Miniac napisał/a:
(btw. to jest przejazd za Fiestą, która miała ten sam czas bez dotykania hamulca - coś niemożliwego )
ja tam widze 4 przewrócone słupki ale to pewnie fotomontaż...M - Pon 09 Maj, 2011 Rasputino, jaki ty miałeś czas na tym moim dziad-timerze? Za cholere nie moge znalezc 2:19
Chociaż filmik wszystko pokazuje już, wszędzie równo i szybko martin.h - Pon 09 Maj, 2011
Stf napisał/a:
Miniac napisał/a:
(btw. to jest przejazd za Fiestą, która miała ten sam czas bez dotykania hamulca - coś niemożliwego )
ja tam widze 4 przewrócone słupki. niemożliwe, fotomontaż!
Sorry Stf, ale powoli nudne robi się czytanie tych twoich opowieści. Nie możesz przeboleć tego, że stara słaba Fiesta potrafi zrobić taki czas. Najpierw negujesz czyjąś przyjemność z posiadania Rallye, a teraz umniejszasz komuś umiejętnosci. Żenada.Stf - Pon 09 Maj, 2011 ja pier.dole... na prawdę niektórzy z Was mają spory problem z postrzeganiem rzeczywistości i czytaniem ze zrozumieniem! kur.wa komu umniejszam umiejętności ? przeczytaj wcześniejsze moje teksty a nie ostatni zanim cokolwiek napiszesz.
prawda jest taka że fiesta ściągnęła co najmniej 2 słupki (pierwszy i ostatni). zrobiła ten czas 2:22 z dodatkowo 1 otwartą szykaną - co i tak jest mega czasem ale jednak czasem typu 2:15 Januszka, który sam się przyznał i nie chce go uznać bo kuma czaczę sensu luźnych czystych zasad rywalizacji. to że kierował Rasputin mnie nie interesuje - mógłby to być ktokolwiek inny - przecież nie mam nic do niego osobiście, nawet go nie znam. kur.wa ludzie o co Wam chodzi ?
poza tym jaka znowu przyjemność posiadania rallye ? w tamtym temacie też nic nie zrozumiałeś widzę... masakra jakaś!martin.h - Pon 09 Maj, 2011 Nie czytałem tego tematu całego bo i nie mam czasu na to, ale z tego co zauważyłem nikt nie ma tutaj napiny na czas. Nagle wyskoczył dobry czas Rasputina i "doszukujemy się" jakim podstępem mu się to udało. Nawet jak poszedł na styk ze słupkiem i go przewrócił... Zresztą ku.wa nie mam zamiaru się przegadywać, nie moja piaskownica.Stf - Pon 09 Maj, 2011
martin.h napisał/a:
Nie czytałem tego tematu całego bo i nie mam czasu na to, ale z tego co zauważyłem nikt nie ma tutaj napiny na czas. Nagle wyskoczył dobry czas Rasputina i "doszukujemy się" jakim podstępem mu się to udało. Nawet jak poszedł na styk ze słupkiem i go przewrócił... Zresztą ku.wa nie mam zamiaru się przegadywać, nie moja piaskownica.
wystarczyło kilka ostatnich stron na których gratulowałem Rasputinowi umiejętności.
reszty nie komentuję.bizon - Pon 09 Maj, 2011 dzis poniedzialek, to wszyscy zli, ze do roboty poszli
proponuje sie zluzowac. przynajmniej ja osobiscie nie widze dojezdzania nikogo, po prostu byly pytania i zdziwienie, sprawa omowiona i tyle. respekt do rasputina za ogarnianie i koniec.
co potrafi dobry kierowca ze slabszym, ale lzejszym autem, widac chocby tu:
peace panowie, wazne, ze sie spotkalismy i poupalalismy Anonymous - Pon 09 Maj, 2011 weźcie darujcie sobie te wszystkie napinki , zachowujecie sie jak dziecie z piaskownicy zabierające sobie zabawki z deka nie fajne PiTT - Pon 09 Maj, 2011
martin.h napisał/a:
Nie czytałem tego tematu całego bo i nie mam czasu na to, ale z tego co zauważyłem nikt nie ma tutaj napiny na czas. Nagle wyskoczył dobry czas Rasputina i "doszukujemy się" jakim podstępem mu się to udało. Nawet jak poszedł na styk ze słupkiem i go przewrócił... Zresztą ku.wa nie mam zamiaru się przegadywać, nie moja piaskownica.
heheheheh, Martin, potrzeba Ci miłości GeKo - Pon 09 Maj, 2011 Rasputin, widać że myślisz nad jazdą, wykorzystujesz każdy kawałek drogi i nie tylko, a tam właśnie jest czas, jadąc zwłaszcza słabym autem.Miniac - Pon 09 Maj, 2011
martin.h napisał/a:
To chyba nie tak. Ja też nie mogłem uwierzyć w ten czas bo wydawał mi się NIEREALNY. Zakładałem, że auto musi się przecież napędzać na wyjściu na proste.. ale nie założyłem, że dla tak lekkiego i zwrotnego auta nie będzie przed nimi hamowania
Już nie wątpie w czas 2.22, ale wciąż nie wiem jak (nie wierze!) jak można było z tego urwać jeszcze 3sek.
Takie onboard'y otwierają oczy niedowiarkom jak ja - dzięki Rasputin
chłopaki powiem tak.
kurcze po 2 godz przyjeżdza Pyros z KRC fiestą myślę sobie, pewni od bartka przejął miejsce, bo ten się nie złożył
a tu kurde okazuje się ze to rasputin
z rasputinem trochę sie już znam, jak zaczął jeździć to wiedziałem że ogarnia.
ta fiesta nie ma zahamowań, clio szkoda.
swoją drogą to miszcz zakup, nawet jak trzeba było włożyć hajs to jest git, nie wiem czy sam nie będę szukał takiej skorupy
ja muszę zmienić jeszcze 2 poduchy i będzie wreszcie cisza.Miniac - Pon 09 Maj, 2011