Walle - Wto 01 Paź, 2013 Marek, prawda. Ja w treningach posiłkuję się kultową książką "Lekkoatletyka" z 1983 roku. Wtedy mieliśmy sportowców. Bez Powerade'a, bez iPhona, bez technoskarpet i butów z komputerami. Tam był tylko stoper.
Rozmawiałem ostatnio z moim masażystą, który doprowadza mi kręgosłup do ładu. Też biegał na 800m, we Lwowie. Rodowity Lwowiak. Na trening miał biegiem 12km ulicą Łyczakowską (jak ktoś czytał Krajewskiego, wie o czym mowa), tam biegał swoje pod okiem trenera i wracał znów 12 km do domu. Jak nie miał być dobry?Vlodarsky - Nie 06 Paź, 2013 No !! Chwalić się Panowie !!! Badi Alex i kto tam jeszcze !Anonymous - Nie 06 Paź, 2013 Ja to nedznie (w porownaniu do oczekiwan). Mimo poczatku idealnie jak chcialem potem slabiej. Podbieg mnie troche zaskoczyl i zrobilem wg Endomondo 45.51 (na pocieszenie rekord testu coopera 2.75 i wszystkie pozostale 3km, 5km, 1mile, 3mile). No i w sumie to wysokie 45 to zyciowka roj - Nie 06 Paź, 2013 faken, gratulacje Alex!
czekam na start w maratonie
a dziś ktoś zszedł na tym biegu Przem_106 - Nie 06 Paź, 2013 Gratki. To juz jest bardzo przyzwoity czas. Wiadomo, ambicja itp, ale zyciowka, to zyciowka więc trzeba się cieszyc.
Startujecie jeszcze gdzies w tym roku? Marek, ty jeszcze odpoczywasz, czy juz masz jakis nowy cel
Kolega mnie wyciąga do Was na bieg Niepodległosci i praktycznie się juz zgodziłem. Sprobuje złamac 40min. bizon - Nie 06 Paź, 2013 Alex, gratulacje Vlodarsky - Śro 09 Paź, 2013
Przem_106 napisał/a:
Marek, ty jeszcze odpoczywasz, czy juz masz jakis nowy cel
Chwilowo odpoczywam. We wtorek planuję pierwsze bieganie od maratonu dopiero.
Cel postawię sobie już pewnie w zimę. Triathlon to chyba dla mnie za bogato... okazuje się, że ja na rowerze się nudzę mogę szybko jechać i zrobiłbym kondycję tylko czy to by mnie jarało ? Bardziej by mnie jarał triathlon gdzie rower ma najmniejsze znaczenie. Np 4km pływania + 50 rower (bo to jeszcze znośny dystans) i 42 biegu + ew np wejście na jakąś górę gdzie będzie meta. Ten rower mnie przeraża nie dlatego, że iron man ma w sobie trasę 180km które trzeba przejechać tylko dlatego, że trzeba przejechać parę ładnych tysięcy żeby zrobić kondycję na sam rower właśnie...Przem_106 - Śro 09 Paź, 2013 Marku, trzymam kciuki za twoj triathlon. Mam w rodzinie jednego takiego zapalenca. Chłopa w domu prawie nie ma, ciągle trenuje Fakt, osiąga bardzo dobre wyniki, ale to jak dla mnie nie wykonalne Ostatnio przeglądałem profil Macieja Dowbora na Facebooku. Straszny kon z niego. W Gdyni zrobił połowkę w 4:47!!! Co dało mu miejsce w TOP 50 na 1000 startujących!
Ja wczoraj zrobiłem swoj najtrodniejszy trening w zyciu. 8x1200 po 4:40. Dzis nie mogłem chodzic i na wybieganiu nie mogłem utrzymac 5:20/km w truchcie na 10km Vlodarsky - Śro 09 Paź, 2013 Pytanie kiedy powiedzieć stop może już wrócić do wysiłku na macie i raz w tygodniu uzupełnić treningi bieganiem...
Przemek ja po takim treningu jak Ty musiałbym odpoczywać kilka dni...rasta - Śro 09 Paź, 2013 Ja w weekend zrobiłem ponad 50 km na rolkach. Ogólnie to wyszliśmy na godzinkę pośmigać po Polach Mokotowskich, ale spotkaliśmy znajomych padło hasło grila nad wisłą na Tarchominie :rotfl
No to siekliśmy 26 km w jedną mańkę, obkupiliśmy się w Biedronce. Pękła kiełba i browary i powrót :Anonymous - Czw 10 Paź, 2013 http://tvnwarszawa.tvn24....cza,101737.htmlWalle - Czw 10 Paź, 2013 Człowiek, który zmarł na mecie Biegaj Warszawo 1,5 tygodnia temu biegł maraton, a tutaj planował zrobić wynik na 10km. Tak się nie da Panowie. Po maratonie trzeba łohohho odpocząć, pierwszy tydzień prawie nic, a potem dopiero się zacząć ruszać...
Także nie przesadzajcie z treningiem, bo im człowiek jest starszy - tym więcej musi poświęcić czasu na coś takiego jak regeneracja....Przem_106 - Pon 14 Paź, 2013 HARPAGAN - to terenowy bieg na orientację i to w dodatku Extremalny http://www.harpagan.pl/rajd/ Krotko przed weekendem dowiedziałem się, ze taka impreza odbywa się w najblizszy weekend w Kwidzynie i okolicy. Przez weekend intensywnie zagłębiłem się w temat, a od wczoraj gromadzę ekwipunek i wyposazenie. Juz jutro powinienem byc na liscie Wybrałem trasę 50km z buta. Limit czasu 12h, ale oczywiscie wolałbym szybciej, bo nastawiam się na napieranie
Jestem zielony jesli chodzi o nawigowanie, ale liczę na znajomosc terenu. Moze byc dobra zabawa i nowa zajawkaPirania - Pon 14 Paź, 2013 Limit 12h.. o panie Powodzenia Chlopaku, może być.. ciekawieVlodarsky - Wto 15 Paź, 2013 Kumpel w tym startował. Podobno super tak samo jak Bieg Rzeźnika