HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
Anonymous - Czw 23 Lut, 2012
M napisał/a:
tylko trzeba pisać jako punkty bo hazard w internecie jest nielegalny
"Na żywo" poza miejscami do tego przeznaczonymi też jest nielegalny
Ale pomysł dobry Pirania - Czw 23 Lut, 2012 Rasta jest gotów wyskakiwać z łodzi na Mazurach, płynąć wpław do portu i zawracać do Wawy z majówki po Morsa
Podróż w kubłach i szelkach na Mazury i potem na Poznań mógłby się skończyć co najmniej kontuzją naszych kręgosłupów Choć to i tak wygodniejsze niż miejsce pasażera na GSXRze
szkoda, że akurat terminy się zgrały, bo chcielibyśmy byćwas79 - Czw 23 Lut, 2012 Nie tylko Wy, macie ten problem, też od dawna mam zaklepany hotelMaciusiowy - Czw 23 Lut, 2012
Bart napisał/a:
M napisał/a:
Bart napisał/a:
można by jakieś nielegalne zakłady robić kto wygra, mogę się zająć organizacją i zbieraniem kasy
+1 - Myślałem o tym
Proste zasady - kto chce ten płaci np. 10 czy 20zł (stawka musiałaby być jednakowa dla wszystkich) i wskazuje kto będzie jego zdaniem zwycięzcą. Jeśli wskazany wygra - zgarnia całą pulę, jeśli tak postawiło 5 osób to pulę dzielimy na 5. Proste i klarowne. Bliżej maja pomyślimy
w mikrobusie będzie melina + mała ruletka dla tych, którym szczęście nie sprzyjało Bart - Czw 23 Lut, 2012 jeszcze jakieś kur.wy można by ogarnąć Pirania - Czw 23 Lut, 2012
Bart napisał/a:
jeszcze jakieś kur.wy można by ogarnąć
jakOŚ krupierkiE znaczy sięMaciusiowy - Czw 23 Lut, 2012
Bart napisał/a:
poznańskie odloty - Bartoszu: poproszę o przegląd wielkopolskiego rynku Gaydek - Czw 23 Lut, 2012
Pirania napisał/a:
Rasta jest gotów wyskakiwać z łodzi na Mazurach, płynąć wpław do portu i zawracać do Wawy z majówki po Morsa
Podróż w kubłach i szelkach na Mazury i potem na Poznań mógłby się skończyć co najmniej kontuzją naszych kręgosłupów Choć to i tak wygodniejsze niż miejsce pasażera na GSXRze
szkoda, że akurat terminy się zgrały, bo chcielibyśmy być
Proponowałem, żeby zostawić Morsa u mnie. Mogę odstąpić miejsce w garażu .Michał - Czw 23 Lut, 2012
Bart napisał/a:
teraz to już na bank jade !! W DDDUUUUUUUUPEEEEEEEEEMaciusiowy - Czw 23 Lut, 2012
Michał napisał/a:
Bart napisał/a:
teraz to już na bank jade !! W DDDUUUUUUUUPEEEEEEEEE