To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Wakacje - Chorwacja

pP - Wto 21 Lip, 2015

no to czas znowu gdzieś wyjechać a przecież nie pojedziesz ze starym aparatem!
Kenet - Wto 21 Lip, 2015

:lol2:
Michał - Wto 21 Lip, 2015

:]
nie rozumie ale daje lajka !

pP - Wto 21 Lip, 2015

dobrze rozumie! :faja:
EmerytRs2 - Wto 21 Lip, 2015

też nie rozumiem, ale 10k za dwie osoby to chyba jakiś dumping?
Chloru - Wto 21 Lip, 2015

Cro jest fpytna... Wietnam pewnie też. My w tym roku wybraliśmy mniej popularny kierunek.

Jaram się :jupi:

was79 - Śro 22 Lip, 2015

Zayebista ta pierwsza fota.
ŁukaszS3 - Śro 22 Lip, 2015

Jeśli chodzi o podjar to ja to rozumiem. Idealnie dla mnie byłoby jeździć 3 razy w roku na urlaub 2x po 7 dni i zawsze inny kierunek i zawsze te 2 tyg do Cro. Co mi się podoba w takim odpoczynku że to taki urlop przez duże "U" knajpy i kawiarnie mi są znane wiem gdzie iść żeby wjebać coś dobrego, okolice znam jak okolice swojego domu, nie szukam parkingów itp, nie ma takich nerwów. Ja już w niedziele wyruszam. Standardowo z łódką okolice Murteru. Jak ktoś ma chęć to wpadać :D
was79 - Śro 22 Lip, 2015

Niedobrze :/
Cytat:
Telewizja HRT poinformowała też, że do wtorkowego poranka inny pożar na pobliskiej wyspie Korczula zniszczył 500 hektarów sosnowego lasu. Sytuację, jaka panuje w tym momencie na Korczuli opisuje na Facebooku chorwacka eurodeputowana Ruža Tomašić. - Tak wygląda Brna na Korczuli. Mimo nadludzkim wysiłkom strażaków w ciągu ostatnich 48 godzin nie udało się ugasić ognia. Wydaje się, że tylko dobry Bóg może pomóc - czytamy.

Siadly - Śro 22 Lip, 2015

Ciekawe, że wlasciciele apartamentów mi odpisują na temat dostępności, bez zająknięcia się, że wszystko im płonie :rotfl:

Trzeba będzie śledzić, bo faktycznie fajnie miejscówki tam są i już kilka lokalizacji znalazłem :/ Ceny noclegów spoko.

olek - Śro 22 Lip, 2015

w tym roku po raz pierwszy, dokładniej Makarska. :)
Chloru - Śro 22 Lip, 2015

was79, to masoński przybytek. :faja:
was79 - Śro 22 Lip, 2015

Właśnie sobie guglnąłem ( https://en.wikipedia.org/wiki/Quinta_da_Regaleira ), dobra miejscówka, wpadłbym tam asasynem :D
siema - Śro 22 Lip, 2015

olek napisał/a:
w tym roku po raz pierwszy, dokładniej Makarska. :)

Jedź do Mielna. Bliżej.

Chloru - Śro 22 Lip, 2015

was79, mam tu pod ręką takiego jednego z Portugalii - daje dobre hinty wycieczkowe.

Tak naprawdę Quinta to jedna z atrakcji po drodze. Mamy postój w Lizbonie w drodze na Azory. Tam czeka nas dom z basenem :rotfl: