Mistrz was79 - Pon 07 Paź, 2013 kubas - Pon 07 Paź, 2013 Ipad bez dwóch zdań mistrz. Nie wiem jak można korzystać z jakiegokolwiek urządzenia opartego na androidzie dzik - Śro 16 Paź, 2013 MBP 15 i7 leżał sobie na moim biurku. W poniedziałek wyglądał jakby nie był domknięty.
Otwieram i:
Szybkie wyjęcie baterii uratowało komputer. Jest powyginany ale być może pan miecio wyklepie. Ostatnie zdjęcie to bateria dzień później, komputer wyglądałby z pewnością ciekawiej PiTT - Śro 16 Paź, 2013 gwarancji nie miales juz?dzik - Śro 16 Paź, 2013 na baterię jest 6 miesięcy M - Śro 16 Paź, 2013 JA bym poszedl do ispota i kultuarlnie narobił tam smrodu mimo wszystko - a może się uda?was79 - Śro 16 Paź, 2013 Kenet - Śro 16 Paź, 2013 Kiedyś nasz superserwisant Zbigniew chciał dosłownie zabłysnąć i przebił torxem taką napuchniętą baterię Na szczęście to były komandos, więc przeżył PiTT - Śro 16 Paź, 2013
Kenet napisał/a:
Kiedyś nasz superserwisant Zbigniew chciał dosłownie zabłysnąć i przebił torxem taką napuchniętą baterię Na szczęście to były komandos, więc przeżył
to bylo chyba wtedy jak jeszcze stalo kino moskwa... po tym juz nie bylo kina... Kenet - Śro 16 Paź, 2013 Nie to było w GM jak jeszcze mieliśmy 2 kanciapy pod schodami ale mina Zbysia i widzów bezcenna. Dobre jaja były jeszcze jak myłem parę razy wtryski w myjce ultradźwiękowej w benzynie na całym poziomie sklepu waliło oktanami.Rasputin - Śro 16 Paź, 2013 Kurwa co za ciul stworzył iOS7 Czemu nie można wrócić do zajebistej 6!!! 7 to gówno na maxa. Ale jestem pipa,że upgrejdowałem na siódemke Kenet - Śro 16 Paź, 2013 Apple każdym nowym softem daje znać żebyś swojego iPhone'a zmienił na najnowszego bo inaczej będzie ch..jnia kubas - Czw 17 Paź, 2013
Rasputin napisał/a:
Kurwa co za ciul stworzył iOS7 Czemu nie można wrócić do zajebistej 6!!! 7 to gówno na maxa. Ale jestem pipa,że upgrejdowałem na siódemke
Mi tam pasuje na Ipadzie 4 Może to dlatego że od razu zrobiłem upgrejd Bonczek - Czw 17 Paź, 2013 Raspu idzie sie przyzwyczaić - fakty są takie ze nie usunięto żadnej funkcjonalnosci tylko ten dyskusyjny wygląd ale nie powiem, po tym jak zrobiłem update w ogóle nie byłem przekonany.