GeKo - Czw 11 Lut, 2010 no tak właśnie zastanawiam się z czym mniejsza rzeźba wyjdzie.wasq - Czw 11 Lut, 2010 wedlug mnie mniejsza rzezba to dorobienie adaptera (do subaryny gt-ka adaptery na tyl pod brembo z sti to cena 350 za kpl tak sie sklada ze jesestem wstanie zmierzyc rozstaw z sti srub porownac go z clio moze fartem podpasuje )
do zrobienia adaptero ktos ogarniajacy temat by sie przydal cobys nagle nie stracil zacisku z adapterem
z tego co pamietam p106rally robil takie zabiegi
przy zmianie zwrotnic dochodzi kwestia katow zwrotnicy mzoe sie okazac ze kolo bedzie miec inne katy
kolejna sprawa inny ksztalt zwrotnicy mzoe powodowac przycieranie kolem o podloznice (tak mialem w r5 ze zwrotnicami ze sporta )Anonymous - Czw 11 Lut, 2010
wasq napisał/a:
To nie ja ,tylko Foggi. Później sprzedał tą rzeźbe na forum R5 wasq - Czw 11 Lut, 2010
p106rallye napisał/a:
wasq napisał/a:
To nie ja ,tylko Foggi. Później sprzedał tą rzeźbe na forum R5
foggiego to ja srylion lat nie widzialem
ps nikt sie nie przypicowal na forumie r5 ze cos takiego kupil jarek-malopolska - Czw 11 Lut, 2010
co to za felga ??
(i nie chodzi mi o rozmiar) martin.h - Czw 11 Lut, 2010 Compomotive TH2, only 17" & 18"wasq - Czw 11 Lut, 2010 17 cali lancia delta integrale takie mialajarek-malopolska - Czw 11 Lut, 2010 hehe no własnie tak mi sie wydawało, że już ją gdzieś widziałem
http://media.photobucket..../Integrales.jpg Anonymous - Pią 12 Lut, 2010
martin.h napisał/a:
Compomotive TH2, only 17" & 18"
Ach Martin Martin,sprawdziłbyś najpierw
http://www.comp.co.uk/whe...?range=TH2_0009
Compomotive to alu replika.
W oryginale ta felga to speedline 2015 montecarlo i występowała też w 15"
kamil - Pią 12 Lut, 2010 szczerze mówiąc to częściej słyszałem o Compomotive niż Speedline 2015k-mart - Pią 12 Lut, 2010 to nie temat o felgach, zayebie
martin.h - Pią 12 Lut, 2010
p106rallye napisał/a:
martin.h napisał/a:
Compomotive TH2, only 17" & 18"
Ach Martin Martin,sprawdziłbyś najpierw
Jarek pytał o felgę z Saxo, a tam jest Compomotive
A co do rozmiaru to 16'tkę musiali zacząć robić od niedawna, bo nigdy nie było jej w katalogu.CHRZANEK - Pią 12 Lut, 2010
jarek-malopolsk napisał/a:
co to za felga ??
Kurde kopie jajca !!!speed555 - Pią 12 Lut, 2010 tylko ta felga jest fajna ale dla ludzi z branży:P kumpel miał w saxo braida bodajże szutrówkę felge i ziomy go pytały kiedy wreszcie alusy założy Bart - Sob 13 Lut, 2010 jakby ktoś miał pięciośrubowe felgi z integrale (albo repliki compomotive'a) w rozmiarze 15-18 to chętnie przyjmę