Bart - Sob 27 Kwi, 2013 Chochałs powinien zarabiać 30 tysięcy! Anonymous - Sob 27 Kwi, 2013
Bart napisał/a:
Chochałs powinien zarabiać 30 tysięcy!
EURGeKo - Sob 27 Kwi, 2013 Miniac, To troche inne porównanie. Firma 2-3 osobowa z względnie małymi kosztami stałymi a a średniej wielkości firma która zatrudnia powyżej 50 osób.
Druga sprawa że rozważaliśmy tam koszty budowy samego wydechu i robocizny i tam mieliśmy odmienne poglądy co do cen.
To że takich wydechów trzeba wystrugać trochę żeby zarobić na koszty to inna sprawa.M - Sob 27 Kwi, 2013 Martinowi sie dostalo widze
Jest takie haslo - 'Za malo zarabiasz? Podziekuj urzednikom'
Zawiera sie w nim problem i jego rozwiazanie Anonymous - Sob 27 Kwi, 2013
M napisał/a:
B-E-Z-E-D-U-R'a M - Sob 27 Kwi, 2013
AleX napisał/a:
M napisał/a:
B-E-Z-E-D-U-R'a
Pacza, chyba nie zrozumiałeś
Byc moze, jestem jeszcze przed kawa prosze o wybaczenie jesli nie skumalem ale o wysokosc zarobkow mozna miec glownie pretensje do siebie M - Sob 27 Kwi, 2013
AleX napisał/a:
M napisał/a:
AleX napisał/a:
M napisał/a:
B-E-Z-E-D-U-R'a
Pacza, chyba nie zrozumiałeś
Byc moze, jestem jeszcze przed kawa prosze o wybaczenie jesli nie skumalem ale o wysokosc zarobkow mozna miec glownie pretensje do siebie
Powyżej Anonymous - Sob 27 Kwi, 2013
M napisał/a:
Let me make easier for You:
Ty już eM naprawdę łatwiejszy dla mnie nie możesz być
a co do urzędników to trochę jak z jazdą samochodem... zamiast kupować szybszy/lepszy* stuninguj siebie i naucz się wykorzystywać ten który masz w 100%. Tak samo tutaj, zanim z nich zrezygnujesz upewnij się, że wiedzę/szkolenia/MBA/certyfikaty itp masz już zrobione ze zrozumieniem i skoro nie możesz się dalej rozwinąć zrzucaj na nich
*ja jestem głupi i robię po swojemuM - Sob 27 Kwi, 2013 Chyba nadal się nie rozumiemy, ale dobrze już dobrze.
Anonymous - Sob 27 Kwi, 2013
M napisał/a:
Chyba nadal się nie rozumiemy, ale dobrze już dobrze.
Oj nie badz taki wycofany. Przeciez "maja z tego byc dzieci" M - Sob 27 Kwi, 2013
AleX napisał/a:
M napisał/a:
Chyba nadal się nie rozumiemy, ale dobrze już dobrze.
Oj nie badz taki wycofany. Przeciez "maja z tego byc dzieci"
Wyznaję zasadę
"Czego nie powiesz w internecie to w realu przemilczysz"
Młody Papież - Sob 27 Kwi, 2013
M napisał/a:
a to dobre jesss M - Sob 27 Kwi, 2013 Była taka akcja przecież