Vlodarsky - Pon 25 Sty, 2010 jak by jeden sikał a drugi to pił to by był hardkor a tak to tylko widać zagrożenie styknięcia antenami lub oblania sobie nawzajem spodni.KonradMK - Pon 25 Sty, 2010 Żeby nie było to był chyba Marcel i MichoBart - Pon 25 Sty, 2010 wyje.bana impreza musiała być skoro największą atrakcją było oddawanie moczu...
carlose - Pon 25 Sty, 2010 Rosja - 30 stopni
to nie jest para .. Kamilbike - Pon 25 Sty, 2010 Ja dzis wygladalem podobnie jak do apteki rano wszedlem, tylko ze zaparowaly mi patrzalki, jak zdjalem to nie widzialem co mi kobieta podaje anjas - Pon 25 Sty, 2010
Kamilbike napisał/a:
jak zdjalem to nie widzialem co mi kobieta podaje
to mogła Cię orżnąć i dać zwykłą witaminę C zamiast metanabolu... Trzeba na maxa uważać. PiTT - Pon 25 Sty, 2010 Carlose mistrz fota
kup sobie taką zajebiaszczą ruską czapę z misia + palto
carlose - Pon 25 Sty, 2010 patrzałki zaparowały a później zamarzły normalnie szok..
co do czapki, dzisiaj byłem na ruskim targu.. szukam czapki PiTT - Pon 25 Sty, 2010
carlose napisał/a:
patrzałki zaparowały a później zamarzły normalnie szok..
co do czapki, dzisiaj byłem na ruskim targu.. szukam czapki
to przy okazji zapodaj kilka złotych zębów carlose - Pon 25 Sty, 2010 widze że nie na czasie jesteś, później w hydeparku umieszcze pare fotek, to zobaczysz jak wygląda Rosja PiTT - Pon 25 Sty, 2010
carlose napisał/a:
widze że nie na czasie jesteś, później w hydeparku umieszcze pare fotek, to zobaczysz jak wygląda Rosja
grozisz mi?!
KonradMK - Wto 26 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
carlose napisał/a:
widze że nie na czasie jesteś, później w hydeparku umieszcze pare fotek, to zobaczysz jak wygląda Rosja
grozisz mi?!
tylko twojej inteligencji PiTT - Wto 26 Sty, 2010
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
carlose napisał/a:
grozisz mi?!
tylko twojej inteligencji
Kondziu, zerknij w swojego avatara rasta - Śro 10 Lut, 2010 Szosów
Bart - Śro 10 Lut, 2010 bez akordeonu się nie liczy!