Vlodarsky - Pią 16 Mar, 2007 jak np żółte...KonradMK - Pią 16 Mar, 2007 jechałem tamtędy wtedy tylko w drugą stronę, patrzę - kupa aut i każdego zatrzymują, dałem w palnik aż się panowie zestresowali Jakarti - Pią 16 Mar, 2007 kazdy dawal Kondziu... jak ich minal albo jak go puscili.. szukali czegos, a nie patrzyli czy ktos ma tlumik glosniejszy niz armata albo ciemne szyby..
Cytat:
jak np żółte...
Marek - widzialem niedawno ladna wersje Twojego auta - caly zolty KonradMK - Pią 16 Mar, 2007 fakt, nie poszalałen, dziwki nie tańczą, pajac nie skaczesaxorulez - Wto 20 Mar, 2007 Może komuś się przyda
dzięęęęęki Jakarti - Wto 20 Mar, 2007 ciekawe czemu lukasz na to "wpadł"...
dziekuje , postojee saxorulez - Wto 20 Mar, 2007
Jakarti napisał/a:
ciekawe czemu lukasz na to "wpadł"...
bo ostatnio strasznie Cie bolało jak brałem Cie od tyłu Jakarti - Wto 20 Mar, 2007 bo mnie zaraziles jakas kiła albo nie wiadomo co.. ja wiem co tam przygodnie Ci sie trafi?? jakis Kondziu, Bad-i albo Anjas..saxorulez - Wto 20 Mar, 2007 Anjas bierze tylko w usta wie luz...
Kondziu poszedł w odstawke bo lubi pierdnać w czasi ezabawy
Bad-i za duzy i nie mogę na niego wejść.. strick - Wto 20 Mar, 2007 Jakoś o Michale nic nie wspomniałeś Misiek_lbn - Śro 21 Mar, 2007 http://fakty.interia.pl/f...ole,885574,2943
ja też od małego marzyłem żeby być takim "dżakasem"... :570: boże co z tych dzieci wyrasta :551: :572:Jakarti - Śro 21 Mar, 2007 kurcze... zalozylem te letnie opony i fajine jest ok wszystko pieknie gra..
ale kurde.. kola same sie prostuja, kiera trzeba krecic .. wszystko jakos tak trudniej - rozumiem why i porque ale jakos wydaje mi sie, ze inaczej niz w zeszlym roku.. chyba, ze zlapalem lenia i mi sie po prostu nie chce.. wy tez tak macie? Michalek - Ty juz zmieniles.. jak to jest? Niemy - Śro 21 Mar, 2007 marudzisz!
idz parac dywaniki Jakarti - Śro 21 Mar, 2007