mistrz !! sam wstawiałem , ale miło przypomnieć.Michał - Wto 07 Paź, 2008 Anonymous - Wto 07 Paź, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=v2hPmtDWcX8fydi - Wto 07 Paź, 2008 Chłopaki szybko wpiszcie tytuły, bo JIMEK już wie i zaraz was znajdzie ! M - Wto 07 Paź, 2008 Powiedzcie mi jaka jest wartosc intelektualna tych teledyskow oraz utworow tych wykonawców?
Tak no offence, po prostu pytam czy jest jakaś?Jakarti - Wto 07 Paź, 2008
eM napisał/a:
pytam czy jest jakaś?
fajne dupy
widzialeś brzuszek tej brunetki w czarno bialej bluzce?? lizałbym go całą noc i wiem gdzie bym skończył.. ale musi zaciskać poślady
wavy, black hair, rings - earings, slim and nasty...
ps. dobrze zmiksujesz kawałek i bawisz sie z dziwczyna przy dobrej muzyce przeez kilka dobrych minut.
wartos kulturowa może niewielka ale nie szukam kultury w klubie, na mtv czy w radiu.. EOT.
can u swing it, can u dig it? if u can eats up! 2:15Anonymous - Wto 07 Paź, 2008 Jakarti ujął całą wartość intelektualna tych teledysków
Swoją drogą laseczki mają całkiem miłe dla ucha głosy i utworki, bo mam całą płytkę A ze i jest na co popatrzeć tylko na +
Tu jeszcze jeden... chyba nie wrzucałem jeszcze:
http://pl.youtube.com/watch?v=IrQ2SvjzIOk te ruchy bioder 0:57
fajne dupy
widzialeś brzuszek tej brunetki w czarno bialej bluzce?? lizałbym go całą noc i wiem gdzie bym skończył.. ale musi zaciskać poślady
wavy, black hair, rings - earings, slim and nasty...
ps. dobrze zmiksujesz kawałek i bawisz sie z dziwczyna przy dobrej muzyce przeez kilka dobrych minut.
wartos kulturowa może niewielka ale nie szukam kultury w klubie, na mtv czy w radiu.. EOT.
can u swing it, can u dig it? if u can eats up! 2:15
jeja !!
tu razcej chodzi o to co wpada do ucha, jak sie przy tym bawisz w placie, bujasz się na boki, smiejesz się. Dzięki tej muzyce poznajesz duzo ludzi itd. Przy leonardzie coehene ( szacun jest of koz ol da time ) raczej tak bym się nie bawił.
Pozatym, macius, to tez jest powiązane z ich kluturą. Szpan, lans, laski, hajs. Tak już mają ... jakby ta muzyka była by naprawde słaba to cały świat by jej nie słuchał ....
no ofence kochanie
No i jak jaka napisał. Nie szukam w tym kultury, a tylko dobre zabawy ( dla zmysłów i ciała ) kultury to ja szukam na forum.hothatch.org M - Śro 08 Paź, 2008 Rozumiem czyli czysta rozrywka.
Chodzilo mi o to czy jest z tym jakas ideologia oprocz seksu i kasy.Michał - Śro 08 Paź, 2008 wydaje mi sie ze dla zatwardziałych hip hoperów jakaś w tym jest. Ja w tym nic nie widze tak szczerze, jedynie, DLA MNIE , porządną muzyke.
Jakoś nie kręci mnie opcja PALIMY JOINT, JEST CIĘŻKO, DUPY SZMALECMichał - Śro 08 Paź, 2008 dobra, w sumie dupy szmalec mnie kręci