wszystko jest na safetypoludnie.pl... ruszaja chyba ok 13... 3 odcinki w petli, 2 petle, 2 razy mostek pogana w 1 spec normalnie jak odcinek w 2 po mostku w prawo na szuter... oprocz tego jeszcze dabrowica od lesniczowki w kierunku lapanowa, wiec niezle jak na impreze amatorska, proby na jednym z trudniejszych oesow w tej czesci kraju.
Co prawda nie zdążyłem się wybrać ale dzieki za info )vojt3k - Śro 17 Lut, 2010 I Samochodowe Kryterium Bonarka City Center
27 II 2010 w przeddzień Memoriału Janusza Kuliga i Mariana Bublewicza dla wszystkich rajdowych amatorów, chcących poczuć się jak wielcy zawodnicy
Automobilklub Krakowski zaprasza na I Samochodowe Kryterium Bonarka City Center
Na uczestników będzie czekać trasa o długości 0,85 km, przejeżdżana 2 razy o nawierzchni asfaltowej, szybkiej
i bezpieczniej dla zawodników i kibiców, zakończona metą lotną
z pomiarem czasu do 0,01s!
Automobilklub Krakowski,
31-423 Kraków, ul. Na Barciach 6
KBS Kraków
62 8591 0007 0020 0054 2047 0004
W tytule: „Imię i Nazwisko” I KRYTERIUM BONARKA
Tylko zgłoszenia z opłaconym wpisowym będą przyjmowane przez
organizatora!!
Uczestnicy wpłacający na konto od dnia 23 II proszeni są o wydrukowanie potwierdzenia i okazanie go przy odbiorze administracyjnym!!!
Istnieje możliwość zapisów w dniu imprezy, o ile nie zostanie
przekroczona maksymalna liczba startujących załóg 40Loko - Śro 17 Lut, 2010 Wiadomo jaka i gdzie będzie trasa?vojt3k - Śro 17 Lut, 2010 prawdopodobnie po uliczkach w rejonach bonarki gdzieś tam.
podobno asfaltowa i szybka tyle wiem Anonymous - Śro 17 Lut, 2010 06.03 Ułęż-Warszawiacy maja blisko-szykuje sie fajna impreza(ok 70 km jazdy na ostro),w zeszłym roku startowałem w 2 eliminacjach,w bmw challenge niezli kozacy jezdzą
http://www.abcup.pl./fydi - Śro 17 Lut, 2010 wooow ale będzie lans! wszystkie galerianki moje! chyba jadę to vojt3k - Czw 18 Lut, 2010 i potem pół roku z naklejkami na wozie
1 eliminacja - Bonarjanki 2010
/
Jadę na pilotce w CC Anonymous - Czw 18 Lut, 2010 U mnie start zależy od funduszy bo i na memoriał pasuje jechac a na 2 imprezy nie urobie...Janusz - Czw 18 Lut, 2010 jakaś większa ekipa hh.rog w tej bonarce?? tylko pasiło by się jakoś dowiedzieć wcześniej czy to nie będzie rajd 101 pachołków.fydi - Czw 18 Lut, 2010
Janusz napisał/a:
ylko pasiło by się jakoś dowiedzieć wcześniej czy to nie będzie rajd 101 pachołków.
tylko to jest niemożliwe aby się dowiedzieć mikan - Czw 18 Lut, 2010
rabarbar napisał/a:
06.03 Ułęż-Warszawiacy maja blisko-szykuje sie fajna impreza(ok 70 km jazdy na ostro),w zeszłym roku startowałem w 2 eliminacjach,w bmw challenge niezli kozacy jezdzą
http://www.abcup.pl./
czy ktoś z forum się wybiera... Anjas?anjas - Czw 18 Lut, 2010
mikan napisał/a:
Anjas?
a czym? bo pralka to chyba jeszcze nie wyjedzie... chyba, że scenikiem poupalam! mikan - Czw 18 Lut, 2010 Zawsze jeszcze clio zostaje w obwodzievojt3k - Pią 19 Lut, 2010
fydi napisał/a:
Janusz napisał/a:
ylko pasiło by się jakoś dowiedzieć wcześniej czy to nie będzie rajd 101 pachołków.
tylko to jest niemożliwe aby się dowiedzieć
prawdopodobnie:
Cytat:
"wg mnie będą te 2 małe rondka w to podpięte i wtedy was krawężniki ograniczają ale więcej będę mógł powiedzieć dopiero w czwarte"