Motorola jeśli chodzi o zasięg jest mistrz. Milstone o dziwo stwierdzam, że kozak. Nie muli, nie zawiesza się na orginalnym sofcie i kręci fajne filmy
Cytat:
Podusmowując ekspertem nie jestem
no tak, w końcu chandlujesz telefonami Anonymous - Sob 19 Mar, 2011
Michał napisał/a:
no tak, w końcu chandlujesz telefonami
fajnie robota tak handlować telefonami dzik - Czw 24 Mar, 2011
PiTT napisał/a:
a z nawigacji polecam Sygic Aura specjalnie pod androida
można kupić w pełni legala za ok 80zł. wykorzystując kupon rabatowy 25% wyszukany na wielu forach
ziom, zdrozala czy zle cos robie?
Kod znalazlem, po rabacie 180PLN - 45EUR.PiTT - Czw 24 Mar, 2011
dzik napisał/a:
PiTT napisał/a:
można kupić w pełni legala za ok 80zł. wykorzystując kupon rabatowy 25% wyszukany na wielu forach
Kod znalazlem, po rabacie 180PLN - 45EUR.
ja brałem jedynie Europę wschodnią
może Ty zaznaczasz całą?
bardzo fajna mapka, trochę się ma braki z nowymi drogami, ale to raczej nie do uniknięciadzik - Czw 24 Mar, 2011
PiTT napisał/a:
dzik napisał/a:
PiTT napisał/a:
może Ty zaznaczasz całą?
bardzo fajna mapka, trochę się ma braki z nowymi drogami, ale to raczej nie do uniknięcia
Fakt, wschodnia 22EUR. Dobra cena.
Potestuje w weekend, mam nadzieje ze sie sprawdzi.PiTT - Czw 24 Mar, 2011
dzik napisał/a:
PiTT napisał/a:
dzik napisał/a:
PiTT napisał/a:
może Ty zaznaczasz całą?
bardzo fajna mapka, trochę się ma braki z nowymi drogami, ale to raczej nie do uniknięcia
Fakt, wschodnia 22EUR. Dobra cena.
Potestuje w weekend, mam nadzieje ze sie sprawdzi.
ja głównie po Warszawie testowałem, podoba mi się wygląd tej mapyM - Nie 27 Mar, 2011 Yo!
Chcę kupić milestona jako telefon "biznesowy" czyli mail, przegladarka etc.
Aparat się nie liczy, może być słaby.
Jest jeszcze nokia n8 - ale nie wiem jak wypada jesli chodzi o te funkcje których potrzebuję.
Czy może ktoś coś doradzić jeszcze godnego rozważenia?zefir - Nie 27 Mar, 2011 desire Z polecam, uzywam go glownie pod katem: kalendarz, mail, przegladarka i jeszcze kilka aplikacja i sprawdza sie w tym mega zajebscie!106 - Nie 27 Mar, 2011 blackberryCartoon - Nie 27 Mar, 2011
106 napisał/a:
blackberry
do maila ta, jako przeglądarka raczej słabo...
Desire HD by pasował, ale ma denerwującą (przynajmniej mnie) klawiaturę i kiepsko się sprawdza jako telefon Kenet - Nie 27 Mar, 2011 Zapraszam do mnie do GM, obejrzysz sobie telefony, który Ci bardziej leży. Tylko ZTCW nie mamy teraz na półce Desire Z natomiast milestone i n8 są.
Generalnie ja na milestone'a nie mogę złego słowa powiedzieć. Chcę zmienić na Defy tylko dlatego, że żal mi go w garażu używać w warunkach bojowych. Mail odbiera nigdy nie było żadnych problemów, kalendarze są dwa prywatny i firmowy, także nie ma lipy. Bateria z włączonym wifi trzyma dzień, bez tego 2 dni, zależy też jak się dzwoni oczywiście. Z N8 nie obcowałem długo, ale jakoś mnie nie zachwyciła. Musiałbym dłużej poużywać żeby się przekonać, a zwyczajnie mi się nie chce.leon - Nie 27 Mar, 2011
M napisał/a:
Yo!
Chcę kupić milestona jako telefon "biznesowy" czyli mail, przegladarka etc.
Aparat się nie liczy, może być słaby.
Jest jeszcze nokia n8 - ale nie wiem jak wypada jesli chodzi o te funkcje których potrzebuję.
Czy może ktoś coś doradzić jeszcze godnego rozważenia?
mam n8 i w sprawach internetowych:
na minus:
- wbudowany klient poczty jak i przeglądarka są po prostu straszne
na plus:
+ po ściągnięciu z OviStore Opery + Yahoo maila jest bosko
dodatkowo zajebista wbudowana nawigacja, pełno bajerów w kalkulatorze i kalendarzu
ja osobiście bardzoooo go polecamPiTT - Nie 27 Mar, 2011 nadal używam desire z
jestem baaaardzo zadowolony i nawet nie myślę, żeby go zmienić Anonymous - Nie 27 Mar, 2011 ja mega zadowolony jestem jednak z iP4G i żałuję, że tak długo broniłem się przez zakupem iP CHRZANEK - Pon 28 Mar, 2011 Nokia C3
Ma maila i wifi.
Aparat wedle życzenia - słaby
Koszuje 350pln na aledrogo i ma wszystko co potrzebujesz