Janusz - Sob 23 Mar, 2013 niedobrze.... nie odbiera telefonu.. Jak odwołali OS to oznacza ze uruchomili procedurę bezpieczeństwa, czyli następna załoga nie zobaczyła "OK" anjas - Sob 23 Mar, 2013 qbica - Sob 23 Mar, 2013 niedobrze Anonymous - Sob 23 Mar, 2013 layer - Sob 23 Mar, 2013 Tragicznie to nie wygląda, choć nie wiadomo co z drugą stroną.
Oby z załogą było wszystko OK.
roj - Sob 23 Mar, 2013 trzymam kciuki żeby wszustko było ok!!
fura faktycznie nie wygląda na mega dzwona.
jak ktoś będzie miał jakieś info od Sąsiada to niech da znać.qbica - Sob 23 Mar, 2013
Magda Rosińska napisał/a:
Załoga ok, cali i zdrowi
11 minut(y) temu przez: telefon komórkowy
martin.h - Sob 23 Mar, 2013 A jeszcze przed startem mówiłem z Markiem i miało być spokojnie
Rajd ogólnie ciekawy, fajny pomysł z tym pucharem CC/SC, bo tych chłopaków świetnie się ogląda.
A Lancer Płonki was79 - Sob 23 Mar, 2013
qbica napisał/a:
Magda Rosińska napisał/a:
Załoga ok, cali i zdrowi
11 minut(y) temu przez: telefon komórkowy
uff to dobrzeroj - Sob 23 Mar, 2013 dobra wiadomość!GeKo - Sob 23 Mar, 2013 Nie przypuszczałem że to Marek bo miał dalszy numer startowy. Myślałem że to ktoś przed nim.Janusz - Sob 23 Mar, 2013 Maras dziękuje za uwagę, mówi ze fura nie dostała mocno, choć jak wysiadał to myślał ze będzie zburzona. Uderzyli w rurę z gazem i zaczął się ulatniać dlatego odwołano OSfydi - Sob 23 Mar, 2013 A co z młodym, bo nie ma go w wynikach po 2 oesie?qbus - Sob 23 Mar, 2013 ujelismy kolo na drugim, 100 m przed meta. Drzewo i mega fart. Tempo bylo mega dobre, max attack. Pod koniec pierwszego zablokowalo oba tylne kola, 5 min spoznienia. To je reli Janusz - Sob 23 Mar, 2013
Cytat:
ujelismy kolo na drugim, 100 m przed meta. Drzewo i mega fart. Tempo bylo mega dobre, max attack. Pod koniec pierwszego zablokowalo oba tylne kola, 5 min spoznienia. To je reli