HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
Gaydek - Pią 24 Lut, 2012 Kto pyerdoli, ten nie jedzie do Poznania M - Pią 24 Lut, 2012 Już sobie wyobrażam jak majk zabiera się do takiej słoniny Maciusiowy - Pią 24 Lut, 2012
M napisał/a:
Już sobie wyobrażam jak majk zabiera się do takiej słoniny
grycanki! Janusz - Pią 24 Lut, 2012
M napisał/a:
Już sobie wyobrażam jak majk zabiera się do takiej słoniny
"za trzecią falą wchodze"Greg - Pią 24 Lut, 2012 Do niej trzeba kupić 10m powertape'a do podwieszenia słoniny. M - Pią 24 Lut, 2012
Greg napisał/a:
Do niej trzeba kupić 10m powertape'a do podwieszenia słoniny.
ja tu widzę tyczki do namiotu żeby fałdy wokół dupy podtrzymaćanjas - Pią 24 Lut, 2012 widzę, że Panowie w temacie no name - Pią 24 Lut, 2012
anjas napisał/a:
widzę, że Panowie w temacie
Zaprawieni w boju ?
PabloFKP - Pią 24 Lut, 2012 no_name, może wpiszemy się jeszcze na Poznań?
są wolne miejsca?no name - Pią 24 Lut, 2012 PabloFKP, ja na dziś nie mam szans na taki wyjazd
ze względu na pracekp - Nie 26 Lut, 2012 Myślicie, ze RE050 dadza rade na pierwszy raz na torze Poznan? Meganki na tym robia rekordy na ringu...
Czy szukac slicka w uzyce?M - Nie 26 Lut, 2012 Dadzą radę...rasta - Nie 26 Lut, 2012 Wiesz do podziwiania widoków to i Linglongi się nadadzą. Jak dla mnie szkoda niszyczyć taką oponę na torze.kosmita - Nie 26 Lut, 2012 kp, pierwszy raz na torze w ogóle czy pierwszy raz na torze w Poznaniu?
Jeśli to pierwsze, to spokojnie wystarczą, a jeśli to drugie to zależy po co tam jedziesz.kp - Nie 26 Lut, 2012 Pierwszy raz na torze. Prawdziwym.
Czesto bywalem i bywam na Wyrazowie, ale to nie podlega chyba pod nazwe "tor".
Bylo jeszcze pare treningow na lotniskach, ale to dość dawno. Wiec poczatkujacy typowo.