Jakarti - Pon 31 Gru, 2012 w sumie to wyglada jak takie małe Ferrari Mrozu - Pon 31 Gru, 2012
Bart napisał/a:
Jaram się strasznie, ale prognozy mówią o 50k€, czyli muszę poczekać parę lat, aż jakiś Niemiec łaskawie rozbije swój egzemplarz
nie musisz czekac na niemca, kierowca testowy juz rozbil jedna sztuke. gdzies na yt byl filmikBart - Pon 31 Gru, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=s0DJS9rjmsE Anonymous - Pon 28 Sty, 2013 Czy ktos sie orientuje jak jest rozwiązany napęd 4wd w nowym bmw 135i ?Są jakies szpery i inne bajery??M - Pon 28 Sty, 2013 Ja dzisiaj śmigałem nowy ceedem.
Panowie koreanczycy dokonali skoku technologicznego
Materiały fajne, stylstyka bardzo przyjemna, ergonomia (w końcu jest) auto smiga, fajna skrzynia - silnik nie wyje jak krajzega. Uff.
I to wszystko było w wersji bieda 1.4.
Naprawde jestem miło zaskoczony że przestali robić auta-sraki.Anonymous - Pon 28 Sty, 2013
M napisał/a:
Ja dzisiaj śmigałem nowy ceedem.
W UK nie przeszkadza Ci kierownica po prawej stronie?M - Pon 28 Sty, 2013
AleX_R53 napisał/a:
M napisał/a:
W UK nie przeszkadza Ci kierownica po prawej stronie?
what?Anonymous - Pon 28 Sty, 2013
M napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
M napisał/a:
W UK nie przeszkadza Ci kierownica po prawej stronie?
what?
Myslalem ze skoro z firma i podatkami sie przeprowadziles do UK to "osobowo" tez by "zylo ie lepiej" my bad M - Pon 28 Sty, 2013 Tylko zusowi powiedzialem pa-pami - Wto 29 Sty, 2013
rabarbar napisał/a:
napęd 4wd w nowym bmw 135i
a nowe 135i ma napęd na 4 koła?Anonymous - Wto 29 Sty, 2013 w opcji
wie ktos cos??bo znalazłem tylko jakis piarowy bełkotmi - Wto 29 Sty, 2013 o psia kość - faktycznie zapodali xdrive do 135i! Ależ to musi iść!Anonymous - Wto 29 Sty, 2013 no!!!ja sie troche jaram,w teori duzo lepszy fur niz te wszystkie evo i sti i niewiele droższymi - Wto 29 Sty, 2013 ale jesteś świadom, że 3 dyfrów to łun nie ma?Anonymous - Wto 29 Sty, 2013 no własnie nie wiem co on tam ma,dawaj informacje,schematy,telemetrie i poekspercimy