wgralem sobie wlasnie najnowszy system do maca... za darmo i legalnie
przy tym ile kosztuje mac faktycznie warto się cieszyć, że za system nie trzeba płacić dodatkowo PiTT - Pią 25 Paź, 2013 chodzi o podejscie do klientow, piszesz to jakbys nie wiedzial ze laps na windzie moze kosztowac 8k
i to jest dla mnie niesamowite jak mozna dac tak duza kase ze cos na windowsie... i do tego w wiekszosci przypadkow marnej jakosci
widzialem soniaki i lenovo x1 carbon... co z tego ze jest to w miare ładna zabawka skoro i tak wg mnie nie ma najmniejszego podejscia do appla
moze i zaczynam brzmiec jak fanboy apple, ale uzywam zarowno lapsa na windzie jak i maca i widze przepasc miedzy tymi sprzetami
to samo napisalem w temacie androida vs ios...
jesli ktos jest teoretykiem i swoje opinie opiera wylacznie na wyczytanych lub uslyszanych historiach to raczej nie mamy o czym dyskutowac
fakt z cenami przesadzają, ale zawsze tak bylo ze za jakosc sie placi...
w innym przypadku skasowaliby brand audi i pozostawili tylko skody w kilku wersjach wielkosciowych zefir - Pią 25 Paź, 2013 Jeszcze maja byc pakiety iLife i iWork za friko was79 - Pią 25 Paź, 2013 8kzl to jakas bieda, uzywam teraz jakiegos modelu, ktory prawie 12kzl kosztowal, ale to rzeczywiscie do pracy na programach opartych o FDM, ktore na japkach po prostu nie dzialaja michool_vt - Pią 25 Paź, 2013 za takie piniąchy mozna juz całkiem sprawny rower kupić i jeszcze na cheeseburgera zostanie was79 - Pią 25 Paź, 2013 Pewnie by nawet na rame nie starczylo, zreszta tyle za komp w zyciu bym nie zaplacilpum - Sob 26 Paź, 2013 PiTT czego ty używasz na tym maku, że widzisz przepaść? Przeglądarka internetowa Appla przyspiesza łącze i ładuje szybciej strony czy filmy które standardowo mają 24 klatki raptem mają 50? olek - Sob 26 Paź, 2013 najlepsi graficy i fotografowie pracuja na macu, to musi byc najlepszym rozwiazaniem...
M - Sob 26 Paź, 2013 Macosx jest przyjemniejszy - tak po prostu. Uzywam maca na codzien ale bez podniety. To prostu dobry lapek.Michał - Sob 26 Paź, 2013
pum napisał/a:
PiTT czego ty używasz na tym maku, że widzisz przepaść? Przeglądarka internetowa Appla przyspiesza łącze i ładuje szybciej strony czy filmy które standardowo mają 24 klatki raptem mają 50?
o karwa, to samo napisałem chwile przed tobą ale usunąłem zeby nie robić zaczynać gownoburzy
wlasnie pitt - czego uzywasz w maku że uważasz ze to sprzęt super stabilny ?
ps. moja winda od 2 lat stoi piękna i soczysta, z 5 dyskami , skęcona od miesiąca 3.2@4.5 , rendery kotleciarskie + tvp idą jak złe