wiem ale chciałbym zobaczyć jaki czas wykręci twój pug na r888 mi - Śro 03 Lut, 2010
eM napisał/a:
MI, czemu nie jedzisz na kartoflach z dużego fiata?
prosta sprawa - kant ma 13", a to mi nie wejdzie na hamulec.fydi - Śro 03 Lut, 2010 hamulce są dla frajerów M - Śro 03 Lut, 2010 mycia auta jest dla frajerów mi - Śro 03 Lut, 2010 to zależy, Siena na przykład powinna być zawsze czysta, bo brudna traci nieco swojej sportowej elegancji.KonradMK - Śro 03 Lut, 2010
mi napisał/a:
to zależy, Siena na przykład powinna być zawsze czysta, bo brudna traci nieco swojej sportowej elegancji.
i połowę wartościanjas - Śro 03 Lut, 2010
Bonczek napisał/a:
A co do Preludy to trochę jakby mówić o 406 qpe myślę, że nie ma podejśćia do AX/106/inny chrupek na stosunkowo małych, nie zbyt szybkich torach
To tak jak sprzeczki - a on miał lepsze gumy, a ja nie miałem zbieżności, on ma więcej mocy - nie próbuję nic udowadniać na forum, bo różnie to bywa na torze, są miliony czynników
Myślę, że pralka w Lublinie dała radę w dużej mierze dzięki 4ws, bo naprawdę dobrze składała się w zakręty.
Łącznik pewnie też ma jakieś znaczenie, ale chyba nie aż tak "aj-waj", bo ja jeździłem wtedy pierwszy raz samochodem po torze. Mikan, który ma doświadczenie zrobił trochę lepszy, ale generalnie bardzo podobny czas.
A tak naprawdę to pewnie zaplusowało to, że pralką mogliśmy jeździć na luzie, nie obawiając się o wypadnięcie na zielone
Mimo, że czuję, że Clio ma większy potencjał na lubelski tor to raczej nie wykręciłbym
nim lepszego czasu niż pralnią.Anonymous - Śro 03 Lut, 2010
http://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/395043,ochrona_srodowiska_auta_niespelniajace_wymagan_beda_demontowane.html
No comment.
Karwa, gdzie ja się urodziłem KonradMK - Śro 03 Lut, 2010 "Zgodnie z nowelą minister właściwy do spraw transportu w porozumieniu z ministrem właściwym do spraw środowiska określi, w drodze rozporządzenia, wymagania, jakie mają spełniać pojazdy, by nie zostały uznane za odpady."
czyli od dupy strony, każde auto z automatu będzie uznane za odpad, chyba że spełni jakieś tam warunki M - Śro 03 Lut, 2010 mam nadzieje ze to gowno nie uderzy w pasjonatów tylko w posiadaczy parchów
po'wcy straszyli panstwem policyjnym pisu a tymczasem sami robią totalitarkęmichool_vt - Śro 03 Lut, 2010 znaczy ze fydi bedzie musial zezlomowac williamsa?
kuuurwa, szkoda
fydi nie zlosc sie saxo wczesniej sie zezlomujefydi - Śro 03 Lut, 2010 kuuuurwa nieeee Jakarti - Śro 03 Lut, 2010